Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

Δεν κανεις τιποτε οσον αφορα την γλωσσα. :D

γινετε install στην Αγγλικη?? :dance3::dance3::dance3:

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Ναι.

Δεξι κλικ και properties οταν μπει στο library για γλωσσα χρησης -default English (μπορει να εισαι γαλλοφωνος ξερω γω :p)

καλημερα....το nat με firewall disable εγινε open...μετα απο δυο μερες ως δια μαγειας εγινε παλι strict και μετα απο απειρες προσπαθειες με πορτες και παραθυρα :wall: εκανα το εξης μπηκα στο mw2 ξεκινησα παιχνιδι και στο σημειο που εψαχνε για σερβερ το εκλεισα ανοιξα το mw3 εγινε open:hang3: ελπιζω να παραμεινει ετσι...:rubik:

καλημερα....το nat με firewall disable εγινε open...μετα απο δυο μερες ως δια μαγειας εγινε παλι strict και μετα απο απειρες προσπαθειες με πορτες και παραθυρα :wall: εκανα το εξης μπηκα στο mw2 ξεκινησα παιχνιδι και στο σημειο που εψαχνε για σερβερ το εκλεισα ανοιξα το mw3 εγινε open:hang3: ελπιζω να παραμεινει ετσι...:rubik:

Aν στο ιδιο router σθνδεονται και αλλοι υπολογιστες παιζει ρολο ποια εσωτερικη ip θα παρεις δηλαδη την 192.168.1.1 η 192.168.1.2.

Αν συνδεθεις πρωτος στο μοντεμ θα εχεις την πρωτη αλλιως παει λεγοντας. Ειναι ενα θεμα με το port forward.

Οποιος δεν θελει να ψαχνει για πορτες/παραθυρα και uPnP βαζει την internet ip που εχει το router στο pc του.

τι παιζει με τα fps???....το afterburner μου δινει 45 fps περιπου με 6950 2Gb.

παιζει κατι με τα frames???

το cod black ops μου εδινε πανω απο 100 fps.

τι παιζει με τα fps???....το afterburner μου δινει 45 fps περιπου με 6950 2Gb.

παιζει κατι με τα frames???

το cod black ops μου εδινε πανω απο 100 fps.

Ειναι που το εχεις απο τον θειο. :D

σας εχω ports για το mw3

TCP : START 3074 END 3074

TCP : START 27014 END 27050

UDP : START 3074 END 3074

UDP : START 27000 END 27030

ειναι για το pc!

εαν θελει και ip address πατε " Πίνακας Ελέγχου\Δίκτυο και Internet\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης " > τοπικη συνδεση > λεπτομεριες > διευθυνση IPv4 ( xxx.xxx.x.x)

παω να κανω δοκιμες με το widescreen fixer.

Γενικα περιμενω εντυπωσεις απο αυτους που πηραν το γκεημ.

2 μέρες τώρα έχω λιώσει.....

Αυτό που με ξενερώνει όμως είναι οι νουμπαδες να λένε οτι έχεις hack κ.α.

Τι θα γίνει με αυτούς επιτέλους, όχι τπτ άλλο σκέψου να φάω κάνα report

χωρίς λόγο.....

παιδια εχω το tomson tg585v7 και ειμαι strict στο παιχνιδι μπορει καποιος να μου δωσει ενα χερι βοηθειας γιατι θα το σπασω το modem:wall::wall::wall::wall:

ευχαριστω!!!!

παιδια εχω το tomson tg585v7 και ειμαι strict στο παιχνιδι μπορει καποιος να μου δωσει ενα χερι βοηθειας γιατι θα το σπασω το modem:wall::wall::wall::wall:

ευχαριστω!!!!

μπες εκει που λεει να κανεις add game kai δημιουργησε νεο με το ονομα mw3 πχ και βαλε στα πορτσς αυτα που λεει πιο πανω ο φιλος

μπες εκει που λεει να κανεις add game kai δημιουργησε νεο με το ονομα mw3 πχ και βαλε στα πορτσς αυτα που λεει πιο πανω ο φιλος

το εκανα και τιποτα δεσ και στην φοτο μην εκανα κανενα λαθος

post-17909-1416075630,3898_thumb.jpg

εγω το κανω αλλα διαμαγιας κανει restart το router και γιρναει στα defult τι γινεται ρε παιδια ...........

το πήρα το γκειμ και εγώ απο τον ρώσσο..όλα κομπλε. αλλα ρε γμτ ειναι επεικώς άθλιο. Καμια σχέση με το mw2 ψοφάς πανεύκολα ή ειναι ιδέα μου ρε γμτ?

ασε που ολα τα οπλα κάθε κατηγοριας μου φαίνονται ίδια χωρις να έχουν διαφορά..παλι καλα που το πήρα φτηνά αλλιώς θα έκλαιγα το 50..

εσεις τι γνώμη έχετε για το Multi?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.