Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

οχ, δηλ μονόδρομος για bf3 και κανένα black ops?

Κατι "βρωμαει" παντως με τα reviews.....

ΒF3 μονο.

το Black Ops αργοπεθαινει.

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
Κλειδι δεν μου εχει ερθει ακομη.

Θα ενημερωσω ποτε θα ερθει και πως παει το vpn αλλα και το english language pack.

Λεπον οπως ειχα γραψει και ποιο πανω η ενεργοποιηση μεσω vpn πηγε μια χαρα και το παιχνιδι δεν θελει english language pack.

Παιδια το παιχνιδακι το πηρα προχθες 8/11 απο το πλαισιο. Μου αρεσε τρελα και το mw2 και το black ops οποτε ημουν πολυ θετικα προδιατεθειμενος..

Επαθα σοκ! Απαραδεκτη αισθηση οταν πυροβολας και οταν σκοτωνεις, πραγμα το οποιο ηταν αυτο που μου αρεσε πιο πολυ στα cod.. ο ηχος τραγικος, σα να παιζεις gears of war ειναι οι πυροβολισμοι και γενικα η αισθηση που δινει ειναι εντελως κονσολέ.

Πραγματικα απογοητευτηκα και κλαιω το πενηνταρικο..

Και πιο πολυ στενοχωρηθηκα για το που παει το pc gaming γενικοτερα..

Μιλαω παντα για το multi. Το singleplayer δεν το αγγιξα ακομα..

Για πες γνώμη τώρα και άσε τα καρέ!:p

Γενικά τι λέει?

Τα γραφικά στο από πάνω screenshot είναι απαράδεκτα!

Απο gameplay δεν εχω δει ακομη τιποτε μιας και μεχρι τωρα ψαχνομαι με τα γραφικα.

Λοιπον επειδη με την προηγουμενη φωτο το αδικησα το παιχνιδι εδω πως σας φαινεται ;

mw31.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τώρα κάτι γίνεται... Αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορες με mw2 σε max settings. Έχει διαφορες και δεν φαίνονται, η απλα δεν έχει? Για γραφικα μιλαμε παντα..

Gameplay λογικα είναι σαν τα προηγούμενα, δηλαδη κλασσικό cod.

Αλλά ρίξε και καμια άποψη στο τραπέζι ρε άνθρωπε αφού με το συστημα που έχεις τρέχει νερό σε όλα τα settings! :p

Guys τα γραφικα του ειναι 5ετιας κυριολεκτικα,μετα απο bf3 μου δινει την αισθηση οτι τρεχω κατι σε counterstrike,βεβαια εχει τον χαβαλε του online,σε hardcore ειναι καπως πιο οκ..

Τώρα κάτι γίνεται... Αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορες με mw2 σε max settings. Έχει διαφορες και δεν φαίνονται, η απλα δεν έχει? Για γραφικα μιλαμε παντα..

Gameplay λογικα είναι σαν τα προηγούμενα, δηλαδη κλασσικό cod.

Αλλά ρίξε και καμια άποψη στο τραπέζι ρε άνθρωπε αφού με το συστημα που έχεις τρέχει νερό σε όλα τα settings! :p

Αποστολη κοιτα γιατι σου λεω οτι ασχολουμαι ακομη με τα γραφικα του παιχνιδιου.

Οτι και να πειραξω ingame settings το παιχνιδι δειχνει και ειναι χαλια.

Εδω μεσα C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2 υπαρχει το αρχειακι config_mp.cfg οπου με την παραμετρο seta r_imageQuality "0" το χαλια γινεται απο καλο εως πολυ καλο.

Καμμια σχεση βεβαια με τα γραφικα του BF3 αλλα οκ CoD δεν παιρναμε ποτε για τα γραφικα του αλλα για το πρου πρου του. :D

Εγω παντως εχω αγορασει COD 3,4,5,6

Ε φτανει δεν ξαναπληρωνω για ξαναζεσταμενο φαγητο.

Ακου εκει 60 ευρο για ιδιο game...

Bρε ουυυυυστ

Ας ειναι καλα το BF3

παιδια να ρωτησω κατι.ποια ρυθμιση ειναι καλυτερη για τα γραφικα? extra ή native που εχει μετα?:getlost::getlost::getlost:

Ολοι το βριζουνε και ολοι το αγοραζουνε στο τελος :p το πρωτο screenshot θυμιζει γραφικα cod 2.:hang3:

Ολοι το βριζουνε και ολοι το αγοραζουνε στο τελος :p το πρωτο screenshot θυμιζει γραφικα cod 2.:hang3:

ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις την υπερτατη παιχνιδαρα cod2 με αυτο το τσοφλι...

ουτε σε γραφικα δεν το πιανει :PPP

cod 1 - UO - 2 - 4 - black ops εχω εγω, μετα το τελευταιο ΠΟΤΕ ξανα ! και το 4 με επιφυλαξη το ειχα παρει γιατι με ξενισε πολυ η ταση προς το mainstream που ειχε το 2, για τα γραφικα δεν ειναι ιδεα σου, την ιδια "in-house" engine χρησιμοποιουν 6 χρονια τωρα, στα ματια μου δεν ειναι τπτ παραπανω απο Q3 engine ported στο DX9, σαν πως μπορουν με καλυτερα γραφικα να κρατησουν 60αρι οι κονσολες ? Εδω η activision για να ριξει λασπη στο bf3 ελεγε οτι δεν τρεχει στα 60fps, ποιος δουλευει ποιον ?

Εγω παντως εχω αγορασει COD 3,4,5,6

Ε φτανει δεν ξαναπληρωνω για ξαναζεσταμενο φαγητο.

Ακου εκει 60 ευρο για ιδιο game...

Bρε ουυυυυστ

Ας ειναι καλα το BF3

Δεν φταιει κανας αλλος εσυ φταις που σταματησες να παιζεις σε κονσολα :p και εγω αμα παιξω super mario με τιμονιερα και πεταλια λογικο ειναι μετα να το θαψω :p περα απτην πλακα μονο σε cod1 και black ops εχει τυχει να πληρωσω full price ( 40-45), mw2 δεν εχω παιξει ποτε, mw1 το ειχα βρει σε χαρτινο κουτακι κοντα στα 25 ευρω μολις 1 μηνα μετα το launch, σφραγισμενο κιολας αμα θυμαμαι καλα, cod2 23 ευρω απτο play.com, mw3 δεν θα το κατεβασω καν, και δωρο να μου το κανουνε θα παω να το πουλησω στα μουλωχτα

Το BF3 ειναι goty 2011 και ας εχει tac lights - IRNV ετοιμα για nerf, εξωφρενικες απαιτησεις για τα framerate whores, minimap χειροτερο απτο bf1942 και spawn map / squad selection κατευθειαν απο κονσολα, ολα τα αλλα ειναι οδοντοπαστες, εξαιρειται το rohos που προβλεπεται να γινει goty του χρονου αμα συνεχυσουν με τον ιδιο ρυθμο το πατσωμα και προσθηκη content :)

εγω θα καταταξω τα cod με βαση το καλυτερο προς το χειροτερο... νομιζω πως οι παλιοι gamers θα συμφωνησουν..

1)COD 2

2)COD4

3)COD5

4)CODBO

σταματαω εδω...!!

μετα το BO...που με ξενισε αρκετα.. σε πολλα..αλλα το επαιξα μεχρι τελους.. νομιζω πως το cod πεθανε!!

ειναι κριμα οι παλιοι gamers να περιμενουν ενα νεο cod 2 η 4 ..

με την τοτε ελευθερια σε εντολες consolas , σε σερβερς ,σε σωστο gameplay ..

γιατι δεν προκειται να γινει θαυμα πια !!

καποτε υπηρχε γερο ελληνικο community επι εποχης cod2-4 .. μακαρι να ξαναβρεθουμε :p (cod16?? θα τα βγαζουν και ανα 6μηνο τωρα!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.