Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
Πο παει και αυτη, πιο ασφαλης ενιωθες εκει. Tωρα το παρατηρησα δεν το ξερα οτι μας χαιρετησε.

Εχει βγει "εναλλακτικο".

Αν θελεις συνεχιζουμε την κουβεντα στο thread του ALTERIW.:T:

8 Μαιου το πρωτο ΠΑΚΕΤΟ με DLC .

MW3 PC DLC Content Collection 1 available May 8th on Steam. Includes 4 Maps for MP and Survival Mode and 2 Spec Ops Missions.”

The maps included are:

Piazza

Liberation

Overwatch

Black Box

The following Spec Ops missions will be packed in:

Negotiator

Black Ice

Σοβαρα παιζει να μην βγαλουν καν το BLOPS 2 για pc ετσι οπως το πανε... :p

"Από μικρή ηλικία η ενασχόλησή του με ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπως το Modern Warfare και το Metal Gear Solid, τον τράβηξε στον χώρο...."

Ευτυχως σημερα στα εξι του σταματησε να παιζει MW. :hehe:

tromaktiko: Ο νεαρότερος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι μόλις 6 ετών!

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Είμαι νέος στο φόρουμ και αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.

Επειδή στην αναζήτηση βρήκα το θέμα αυτό, λέω να αναφέρω το πρόβλημα μου εδώ μιας και αφορά το συγκεκριμμένο παιχνίδι.

Κάνοντας φορμάτ στο PC μου, και κατεβάζοντας τα παιχνίδια που έχω αγοράσει από την Steam, κατέβηκε και το MW3.

Παίζοντας Online, και έχοντας αρκετά Kills, ταυτόχρονα έχοντας καερδίσει και τα 3 Stike Packages, δυστυχώς για λόγο που δεν ξέρω δεν με αφήνει να τα χρησιμοποιήσω.

Επίσης προσπαθώντας να συνδεθώ στο Campain, δεν μπορώ να το κάνω και βγαίνει το μύνημα "this game is currently unavailable..."

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ???

Ευχαριστώ !!!

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Είμαι νέος στο φόρουμ και αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.

Επειδή στην αναζήτηση βρήκα το θέμα αυτό, λέω να αναφέρω το πρόβλημα μου εδώ μιας και αφορά το συγκεκριμμένο παιχνίδι.

Κάνοντας φορμάτ στο PC μου, και κατεβάζοντας τα παιχνίδια που έχω αγοράσει από την Steam, κατέβηκε και το MW3.

Παίζοντας Online, και έχοντας αρκετά Kills, ταυτόχρονα έχοντας καερδίσει και τα 3 Stike Packages, δυστυχώς για λόγο που δεν ξέρω δεν με αφήνει να τα χρησιμοποιήσω.

Επίσης προσπαθώντας να συνδεθώ στο Campain, δεν μπορώ να το κάνω και βγαίνει το μύνημα "this game is currently unavailable..."

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ???

Ευχαριστώ !!!

Κλεισε το steam,πηγαινε στον φακελο που ειναι εγκατεστημενο το steam και θα βρεις ενα αρχειο clientregistry.blob διεγραψε το και ξεκινα παλι το steam,θα κανει update το αρχειο που εσβησες και θα εισαι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.