Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
Σε οποιον αρεσει το gameplay του cod μια χαρα ειναι,σε αυτους που δεν αρεσει συμφωνω.

Μου αρεσει το gameplay των COD.

Του 4 του 5 και αρκετα του Black Ops.

Απαραδεκτο ειναι αυτο το game.

Το παραταω στο μισαωρο.

Με κουραζει.

Μου αρεσει το gameplay των COD.

Του 4 του 5 και αρκετα του Black Ops.

Απαραδεκτο ειναι αυτο το game.

Το παραταω στο μισαωρο.

Με κουραζει.

Οκ σεβαστο,οπως εγω δεν συμπαθησα τοσο το Black Ops.

Δηλαδη σου αρεσει περισσοτερο το MW3 απο το BLOPS?

Ναι μου αρεσει περισσοτερο και γενικοτερα θεωρω το MW και την Infinity Ward σε υψηλοτερο επιπεδο απο το BO και την Treyarch.

Εμενα το αγαπημενο μου ειναι το World At War οποτε....

Πηρε το φανταστικο -για την εποχη του- 4 στην περιοδο του Β παγκοσμιουπολεμου τελεια, με ηχους/voice acting που κανενα COD δεν ειχε-εχει πολλες/ποικιλες/δωρεαν πιστες για καθε τυπο gamer και "βασικα" killstreak χωρις το πανηγυρι που ακολουθει η σειρα μετα απο αυτο...

Η IW εστρωσε το δρομο.Η Treyarch το τελειοποιησε (και καπου το χαλασε στο BLOPS αλλα τεσπα:p)

συμφωνώ αν και το world at war ήταν απολαυστικό ειδικά οι ατάκες ήταν κορυφαίες, γιατί "λύθηκε η γλώσσα" στα games αυτα

το waw είχε φανταστικό single...στο multi όμως έμεινε πολύ πίσω(και ειδικά οταν έχεις να συγκριθείς με cod I & II) λόγω Β'παγκ. πολέμου

Δεν υπάρχει πια Infinity Ward. Δηλαδή δεν έχει πια την παλιά της αίγλη και το ταλέντο. :(

Call of Duty World at War for the win! Τέτοιο πανικό και χαμό δεν έχω ζήσει σε άλλο παιχνίδι. Έχω χτυπήσει οχταράκια με αυτό. Μόνο με αυτό.

Δεν υπάρχει πια Infinity Ward. Δηλαδή δεν έχει πια την παλιά της αίγλη και το ταλέντο. :(

Ε ναι.

Αφου εφυγαν 46 ατομα απο την εταιρεια μετα τη μηνυση το 2010.

Οι lead designers πηγαν αλλου.

Σιγουρα δεν ειναι η Infinity Ward ιδια με αυτη που ηταν πριν την αποχωρηση των πρωτοκλασατων στελεχων αλλα ακομα και ετσι τη θεωρω καλυτερη απο την Treyarch.

Δυστυχώς το τρίτο μέρος δεν ήταν το αναμενόμενο. Περίμενα ένα φοβερό τέλος αλλά τζίφος. Πιο πολύ μου φάνηκε σαν συρραφή των προηγούμενων δύο. Σχεδόν όλες οι σκηνές έμοιαζαν σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Κρίμα γιατί μου άρεσαν όλα τα COD.

Δυστυχώς το τρίτο μέρος δεν ήταν το αναμενόμενο. Περίμενα ένα φοβερό τέλος αλλά τζίφος. Πιο πολύ μου φάνηκε σαν συρραφή των προηγούμενων δύο. Σχεδόν όλες οι σκηνές έμοιαζαν σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Κρίμα γιατί μου άρεσαν όλα τα COD.

Εχεις δικιο. Δεν ειπα κατι για το single player γιατι ηταν σκετη απατη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.