Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

Περσι εβαλαν Dynamic Lighting, φετος SSAO.

Αντε του χρονου ισως ανακαλυψουν ξερω γω το Global Illumination....

Αυτα γραφεις και σκεφτομαι ολα αυτα τα παιδια που παιζουνε χρονια CoD ποσο στερημενα θα αισθανονται. :D

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
Αυτα γραφεις και σκεφτομαι ολα αυτα τα παιδια που παιζουνε χρονια CoD ποσο στερημενα θα αισθανονται. :D

Γιαννη ξερεις ειμαι enthusiast.

Παρακολουθω τις τεχνολογικες εξελιξεις στα γραφικα και ειναι πραγματικα κριμα να στηριζει η αγορα παιχνιδια που δεν καινοτομουν και επαναλαμβανονται.

Απο κει και περα καποια στιγμη θα ξυπνησει ο κοσμος και θα απαιτησει κατι καλυτερο απο το Soup of season.

Περσι εβαλαν Dynamic Lighting, φετος SSAO.

Αντε του χρονου ισως ανακαλυψουν ξερω γω το Global Illumination....

ε ναι ρε εχει δικιο,δεν μπορεις εν ετη 2011,με frostbite2,cryengine 3

να μου κατεβαζεις τιτλο με γραφικα απο quake III,και να ζητας και 60ε

First impressions MP.

Εβαλα native.

Τα γραφικα "εφτιαξαν" αλλα και παλι θυμιζουν αλλες εποχες.(1999?:p)

Ο ηχος ειναι απλα μετριος με ολα τα οπλα να ακουγονται σαν airsoft guns.

Τα μενου ειναι ολοιδια με του MW2 ενω μου αρεσαν περισσοτερο αυτα του black ops.

Σε συγκριση παλι με το black ops "δειχνει" πιο φαντεζι και πιο ομορφο λογω παλεττας χρωματων.

Απο την αλλη η κινηση του χαρακτηρα και το κλειστοφοβικο FOV ειναι απαραδεκτα.

Παντα με βαζει με Ελληνακλες/τουρκαλαδες το lobby ενω το ποντικι εχει περιεργο responce και εχω σε ακυρες φασεις stuttering αλα BLOPS.

Α επισης σε σχεση με το περσινο ειναι ΠΟΛΥ πιο "αργο" ενω οι πιστες θυμιζουν απιστευτα πολυ αυτες του MW2 αλλα ακομα πιο μικρες.

Changelog δεν βρηκα, ενω ειναι και τα φορουμ του στημ κλειστα και δεν υπαρχει support γενικα.

Απο lag καλα παει γενικα δεν εχω παραπονο.

Τα ματσακια τελειωνουν στο 5λεπτο!

Καλημερα Παιδες.

Το παιχνιδι σας βαζει σε TDM κανονικα?

Πρεπει να περιμενω μια ωρα και στο τελος δεν με βαζει , μονιμος ψαχνει , ασε που μολις τρεξω το game και μετα βγω κολλαει ο INTERNET EXPLORER και γενικα ολο το PC με αποτελεσμα να πρεπει να κανω restart.

To εχω αγορασει απο την πρωτη μερα και εχω παιξει 20 λεπτα με απειρες προσπαθειες να μπορεσω να μπω σε ενα TDM.

ΝΑΤ : OPEN

FIREWALL : DISABLE

καλημερα..εχω προβλημα με το nat ειναι μονιμως strict αν μπορει καποιος να βοηθησει...το μοντεμ ειναι netfaster iad2....
εχω ιδιο προβλημα με τον fear...απλα εμενα ειναι moderate...θελω και εγω να το κανω open(θελω να μπαινω και με clan!!)

http://www.infinityward.com/nat.php

Και το 1ο MW3 configuration utility.

mw3y.jpg

MW3 Configuration Utility - Steam Users' Forums

παιδια να ρωτησω κατι.ποια ρυθμιση ειναι καλυτερη για τα γραφικα? extra ή native που εχει μετα?:getlost::getlost::getlost:

H native είναι αισθητά καλύτερη. Στην extra από ότι κατάλαβα και από όσα διάβασα, το game παίζει στην ανάλυση τον κονσολών(720p) η οποία γίνεται upscale στην ανάλυση που έχει ο καθένας. Το αποτέλεσμα στην επιλογή extra ειναι απαράδεκτο.

Τερματιζωντας το Campaign μεσα σε 4 ολοκληρες, γεματες ωρες, εχω να πω πως απογοητευτηκα...

Απο τα γραφικα, απο την διαρκεια και φυσικα απο την γελοια κατα τη γνωμη μου, αρχικη εικονα της συντριπτικης πλειοψηφιας των αποστολων, οπου βρισκεσαι κατω στο εδαφος, κοιτας τις παλαμες σου να δεις αν λειπει κανα δαχτυλο και σηκωνεσαι ! ! !

Χρηστο η 2η φωτο δεν πρεπει να ειναι μερος της 1ης.

Στην 1η βλεπω 69.1 καρε και στην 2η 139.

Για κοιτα το λιγο.

Fixed λαθος εικονα ανεβασα.:slap:

Εχω δωσει απο το πανελακι της nvidia x16AF και high quality. To AA το εχω αφησει 4χΑΑ απο το game.

για να παρουμε το coupon 10% στο γνωστο site τι γραφουμε?? αν δηλωσουμε αλλα στοιχεια κατοικιας ψευτικα και τηλεφωνο πειραζει??? μην ερθει κανας ρωσσος και μου ζηταει τα ρεστα μετα... γιατι θα του παρω και τις ρωσσιδες !! :dance3:

edit

ολα ΟΚ! το πηρα και γω... και αναμενω key! ελπιζω μεχρι το βραδυ να ρθει :)

ολα ΟΚ και με το δικο μου key... πολυ γρηγοροι οι Ρωσσοι...

ερωτηση!! επιλεγω καπου Αγγλικη γλωσσα???

μπηκα με vpn εβαλα κωδικο...το κλεισα...και αρχισε να κατεβαζει... δεν με ρωτησε τιποτα για Γλωσσα...

ολα ΟΚ και με το δικο μου key... πολυ γρηγοροι οι Ρωσσοι...

ερωτηση!! επιλεγω καπου Αγγλικη γλωσσα???

μπηκα με vpn εβαλα κωδικο...το κλεισα...και αρχισε να κατεβαζει... δεν με ρωτησε τιποτα για Γλωσσα...

Δεν κανεις τιποτε οσον αφορα την γλωσσα. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.