Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά εγω έχω το COD2 και πραγματικά πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι Β Παγκοσμίου δεν νομίζω να έχω ξαναδεί + αξιοπρεπέστατο multiplayer που όμως ήταν ευαίσθητο πολύ στο ping (ακόμα και 60) . Από κει και πέρα από τότε ειδικά που η Activision τα έσπασε με του dev το παιχνίδι έχει πάρει τη κατιούσα. Άσε που είναι πάντα το ακριβότερο. :getlost:

δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά στο 10χρονο ανίψι άρεσε πολύ :p

εγώ που το βλεφαριασα το πρωί λίγο mp μετάνιωσα τα 16,5ευρω που έδωσα... ένα fps κλάσης κατώτερο του bf3 και του bc2...

λιπαμαι οποίον έδωσε 50-60ευρω πραγματικά...

τι να πω, ίσως στις κονσολες να είναι πιο ανταγωνιστικό αλλά σίγουρα στο pc δεν...

θα το ξαναδώ όταν γυρίσω σπίτι αλλά πολύ απογοήτευση η πρώτη επαφή!

Σε λαπτοπ με ι3-2310Μ, 4gb ram και nvidia 515M (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, μπορει και μεγαλύτερη), θα παίξει αξιοπρεπώς ε?

Το mw2 (απο alterIWnet) που έβαλα χθες έτρεχε πολύ καλά. Αν ειναι να τσιμπήσω 2 κόπιες, και για ένα φίλο(αυτός με το άνωθι λαπτοπ).

Αποστολη κοιτα γιατι σου λεω οτι ασχολουμαι ακομη με τα γραφικα του παιχνιδιου.

Οτι και να πειραξω ingame settings το παιχνιδι δειχνει και ειναι χαλια.

Εδω μεσα C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2 υπαρχει το αρχειακι config_mp.cfg οπου με την παραμετρο seta r_imageQuality "0" το χαλια γινεται απο καλο εως πολυ καλο.

Καμμια σχεση βεβαια με τα γραφικα του BF3 αλλα οκ CoD δεν παιρναμε ποτε για τα γραφικα του αλλα για το πρου πρου του. :D

Από default ήταν στο 4, πάει παραπάνω;

Zpaf εχει βγει και fix για το eyefinity εδω.

Call of Duty: Modern Warfare 3 | Widescreen Gaming Forum

Χρηστο απο οταν γυρισα τις οθονες portrait δεν εχω λογο να το χρησιμοποιω.

Βεβαια στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχω θεμα με το fov οποτε θα το βαλω να δω αν κανει δουλεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.