Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
unledmix.jpg

σε λιγο θα σκασουν και τιποτα ουκρανεζες..:hehe:

btw το key μου ρθε..

Ολα οκ με key και activation με ukraine vpn με τον τρόπο που λέει το site τους? Δεν παίζει να γίνει καμια στραβή ε? Γιατι με 16.5€ με ψήσατε κ μενα..:rolleyes:

κοιτα να δεις ,αυτη την στιγμη το κατεβαζω,εχει ενεργοποιηθει κανονικα,αλλιως δεν ξεκινα το download.

εντωμεταξυ εκλεισα και το ουκρανικο vpn και κατεβαζω κανονικοτατα.

νομιζω ολα θα πανε καλα

Αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσε αν δουλεύει οκ μόλις κατεβει, να βάλω λεφτα στην καρτα αν είναι.. :p

*ερωτηση

αμα κατεβασεις μονο το multiplayer μπορεις να το τρεξεις?

αν θυμαμαι καλα θελει και τα δυο..για να ξεκινησει την πρωτη φορα

τελικά το key ήρθε από το πρωί, αλλά το περίεργο είναι ότι ήρθε στο mail που έχω το PayPal και όχι σε αυτο που έβαλα και είχε έρθει η αρχική ειδοποίηση!

πρώτη φορά το βλέπω αυτο...

θα το βάλω το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι.

τελικά το key ήρθε από το πρωί, αλλά το περίεργο είναι ότι ήρθε στο mail που έχω το PayPal και όχι σε αυτο που έβαλα και είχε έρθει η αρχική ειδοποίηση!

πρώτη φορά το βλέπω αυτο...

θα το βάλω το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι.

Ακριβως αυτο που επαθα και εγω.

Ειχα το κλειδι απο τις 12:00 στο paypal email και εγω το περιμενα στο hotmail.

Τωρα ποια δεν την ξαναπαταω καθως με αυτη την τιμη δεν προλαβαινω να βαζω order για φιλους. :D

Ποσα θελει η steam ειπαμε ; :TD:

steamerc.jpg

Επειδη δεν γνωριζω απο steam, αν ακολουθησω την διαδικασια που περιγραψατε και εως να κατεβασω/εγκαταστησω το παιχνιδι, μετα μπορω να ξυλωσω το steam και να συνεχιζω να παιζω σαν ανθρωπος ή το steam θα πρεπει παντα να ειναι εγκατεστημενο και να τρεχει;

2oν, αυτη η διαφορα στις τιμες πως ειναι δυνατον ρε παιδια;

60ευρω το steam και στο 15% o ρωσος;

Ειναι σιγουρα legit οι κωδικοι;

Και αν ειναι legit επειδη πραγματικα δεν παει το μυαλο μου, τι deal εχει ο ανθρωπος και τους παιρνει/πουλαει τοσο φθηνα;

Απαιτει STEAM αφου κανει χρηση steamworks.

Αρα δεν δουλευει ΧΩΡΙΣ αυτο.

Στη ρωσια τα παιχνιδια ειναι ΠΟΛΥ πιο φτηνα και γιαυτο οι διαφορες.Legit ειναι.

Κατεβαινει as we speak.

Χαιρομαι που αναστηθηκε το θεμα εστω και με καθυστερηση.

Παιδια το σιτε αυτο δεν εχει επιλογη να στο κανουνε αυτοι activate? Πρεπει οπωσδηποτε να το κανω μονος μου?

Παιδια το σιτε αυτο δεν εχει επιλογη να στο κανουνε αυτοι activate? Πρεπει οπωσδηποτε να το κανω μονος μου?

Κυρολεκτικα ειναι μισο λεπτο δουλεια.

Που κωλυεσαι?

Εγω εχω διαβάσει στα φορουμ του steam οτι πολλοί εχουν φαει ban γιατι έβαζαν τέτοια κλειδιά...

Εγω εχω διαβάσει στα φορουμ του steam οτι πολλοί εχουν φαει ban γιατι έβαζαν τέτοια κλειδιά...

Ας μου κανουν FULL refund ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχω πληρωσει και ας με κανουν BAN.

apla tragiko ........

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs]Eduard Khill - Trololo (Official Video) - YouTube[/ame]

Πολυ διασκεδαση το παιχνιδακι.Μεσα στην υπερβολη σε ορισμενα σημεια:p

Δεν εχει δημοσιευτει ουτε ΕΝΑ PC review ενω οι βαθμολογιες χρηστων στο metacritic το χαντακωνουν ανελεητα.

Δεν εχει δημοσιευτει ουτε ΕΝΑ PC review ενω οι βαθμολογιες χρηστων στο metacritic το χαντακωνουν ανελεητα.

οχ, δηλ μονόδρομος για bf3 και κανένα black ops?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.