Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
εγώ το πήρα 16 ευρώ από εδώ Call Of Duty Modern Warfare 3 Cd Key

αν θέλετε 10% έκπτωση βάλτε στο coupon "4feedback".

κατεβάζω και language pack μέσω torrent και θα είμαι κομπλέ! :dance3:

θα το πάρω για να παίζει ο ανιψιος, στο bf3 δεν την παλεύει και μου χαλάει τα stats :p

Με επεισες.

Αιντε ας πανε χαλαλι τα 16.50 ευροπουλα για το MW3.

Το πήρες τελικα?

Activation με το ρωσικο vpn έκανες μονος σου με τις οδηγίες που έχει εκει? Η υπάρχει άλλος τρόπος?

Υπάρχει περίπτωση να κάτσει καμια στραβη με αυτόν τον τρόπο?

Το πήρες τελικα?

Activation με το ρωσικο vpn έκανες μονος σου με τις οδηγίες που έχει εκει? Η υπάρχει άλλος τρόπος?

Υπάρχει περίπτωση να κάτσει καμια στραβη με αυτόν τον τρόπο?

Κλειδι δεν μου εχει ερθει ακομη.

Θα ενημερωσω ποτε θα ερθει και πως παει το vpn αλλα και το english language pack.

παιδια ξερει κανεις αν ισχυει αυτο για τα γραφικα?το εχει κανει κανεις?

το δοκιμασε κανενας?

1) Find dir player 2

2) Open config.cfg

3) search seta r_imageQuality "1"

4) Change the value to "4"

επειδη λενε οτι τα γραφικα ειναι χαλια ασ δοκιμασει καποιος και με αυτο να μας πει αν βλεπει διαφορα στα γραφικα.θα το εκανα αλλα δεν το εχω ακομα στα χερια μου....

1080p 4xAA Max game details, και πιάνει GT 240 36fps min & 40κάτι average ?

Κατάλαβα, pacman graphics :D

Το παιχνίδι από 2-3 videos που είδα είναι το MW2 σε replay με ένα-δύο "τζιτζιφλίκια" παραπάνω.

Gr8 activision, bye :p

1080p 4xAA Max game details, και πιάνει GT 240 36fps min & 40κάτι average ?

Κατάλαβα, pacman graphics :D

Το παιχνίδι από 2-3 videos που είδα είναι το MW2 σε replay με ένα-δύο "τζιτζιφλίκια" παραπάνω.

Gr8 activision, bye :p

Το προτιμώ από το να βάλω την origin της ea στο pc μου :p

Θα ενημερωσω ποτε θα ερθει και πως παει το vpn αλλα και το english language pack.

ουτε σε μενα ηρθε.

μονο vpn για την ενεργοποιηση θέλει άποτι είδα και μέτα πριν το κατεβασεις διαλεγεις από το steam να γινει εγκατάστασή στα αγγλικά, όλη η διαδικασία υπαρχει και σε βίντεο στο youtube!

Αν μπορεις και δεν σου ειναι δυσκολο ενημέρωσε εδω η σε πμ για το vpn και το english language pack μόλις σου έρθει, γιατι σε αυτα τα €€ ειναι καλο deal..

και ποτε στελνουν το key αυτοι ρε σεις? στα 16.53ε μεσω paypal ειμαι..ελπιζω να μην παρουμε τα παπακια μας απο δαυτους..

παντως αν παρακολουθησεις τον οδηγο στο τιουμπ,ισως δεν χρειαζετε english language pack,απλα πας στο language στο steam και επιλεγεις english

και ποτε στελνουν το key αυτοι ρε σεις? στα 16.53ε μεσω paypal ειμαι..ελπιζω να μην παρουμε τα παπακια μας απο δαυτους..

παντως αν παρακολουθησεις τον οδηγο στο τιουμπ,δεν χρειαζετε english language pack,απλα πας στο language στο steam και επιλεγεις english

Sending cd keys takes from 5 min. to 12 hours according to our working time.

Σε λιγο οπως παμε εδω σαν χωρα θα πουλανε κλειδια greek edition στα 5 ευρω οποτε δεν θα εχουμε αναγκη απο vpn. :hehe:

απο αποψης snd σε esl/cb πως το βλεπεται παιδια??

ειναι τοσο χαλια??

σχετικα με το vpn!

μια φορα γινεται η διαδικασια?? μεχρι να γινει το install??

η καθε φορα που θα θελεις να παιξεις θα χεις να συνδεεσε vpn ? :p

αν οχι... για 16,50€ που ακουω! η ακομα και 20!! ισως αξιζει... αλλιως απο αυτα που ακουω δεν το ,παιρνω.

απο αποψης snd σε esl/cb πως το βλεπεται παιδια??

ειναι τοσο χαλια??

σχετικα με το vpn!

μια φορα γινεται η διαδικασια?? μεχρι να γινει το install??

η καθε φορα που θα θελεις να παιξεις θα χεις να συνδεεσε vpn ? :p

αν οχι... για 16,50€ που ακουω! η ακομα και 20!! ισως αξιζει... αλλιως απο αυτα που ακουω δεν το ,παιρνω.

Κοιτα ειναι πολυπλοκο το ζητημα αφου κονσολα δεν παρεχει και ειναι κλειδωμενο στα 90 καρε.

Επισης παιζει p0stia με τους unranked dedicated servers.

Ειπαμε μια φορα κανεις ενργοποιηση με VPN και μεταπαιζει κανονικα χωρις.

Για να λαβεις μερος στο πρωταθλημα MW3 πρεπει να παρεις ελληνικη κοπια (ΑΚΑ 40+ €)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.