Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

Λένε πως το… πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, και δυστυχώς, το πεπρωμένον παιχνιδιών όπως το Modern Warfare 3 είναι να διαρρέουν πειρατικά πριν την κυκλοφορία τους. Εργάτης σε αποθήκη διανομής στις ΗΠΑ, κατάφερε να κλέψει δίσκο του MW3, με συνέπεια το περιεχόμενό του πλέον να κυκλοφορεί παράνομα στο internet. Πάντως το πεδίο δεν είναι ελεύθερο για τους πειρατές. Ερευνητές της Activision τους εντοπίζουν, πηγαίνουν στο σπίτι τους και τους ζητούν να παραδώσουν και να σβήσουν τις πειρατικές κόπιες, για να μην φάνε χρηματικό πρόστιμο και μόνιμο online ban. Πολλοί πειρατές συμμορφώνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια έγιναν τόσο με το Modern Warfare 2, όσο και με το Black Ops. To Modern Warfare 3 κυκλοφορεί 8 Νοεμβρίου.

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
game20.gr

Να ετοιμαζονται οι pro !

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ.

Απλά να αναφέρω οτι το παννελήνιο πρωτάθλημα Call of Duty:Modern Warfare 3 στο pc section θα είναι μέσω του ΕSL

mw3 esl

Και εγω φαν ειμαι απλα πρεπει να σταματησει το αρμεγμα...

Μα και το Bionic Commando να βγαζαν με τιτλο Call Of Duty θα το αγοραζε ο κοσμος.

Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

Το παιχνιδι θα σπασει -λογικα- παλι τα ρεκορ που εκανε το BLOPS.

Και ετσι θα συνεχισει να κανει μεχρι να συμβει το "Guitar Hero Effect".

:shout:

Περα απ την πλακα τώρα. Δικιο έχεις. Φαινεται ενα κλασσικο (απο πλευρας gameplay τουλάχιστον) Call Off Duty που θα ικανοποιήσει τους φανς και θα πουλήσει περισσότερα απο το προηγούμενο όπως λες.. Θα μαθουμε σε μια βδομαδα.

Παντα το cod είχε καλυτερο σεναριο-campaign απο το πχ bf. Προσωπικα το προτιμω (cod) μιας και εχω παιξει ολα τα παραπανω fps. Μαλιστα προχθες επαιξα κ τερματισα, σε πολυ μικρο χρονο, το bf3, το οποιο και δεν με ενθουσιασε καθολου οσον αφορα το σεναριο και την διαρκεια του.

Αντιθετα τα γραφικα του και ο ηχος του με εντυπωσιασαν, πραγμα που δεν βλεπω να συμβαινει με το cod.

Για το multiplayer δεν μπορω να εχω αποψη διοτι δεν το εχω δοκιμασει, σε κανενα fps.

Οτι θα πουλησει θα πουλησει αλλα το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει στον χρονο.

Ισως το καλυτερο fps-wargame να ηταν με γραφικα-ηχο bf3 και σεναριο cod.

Ωστόσο τέτοιου είδους παιχνίδια φτιάχνονται κυρίως για το multiplayer κομμάτι τους..

Σαφέστατα.

Συμφωνεις για το θεμα του single-player?

Τι παιζει λοιπον με το multi μεταξυ των δύο?

To single player ειναι τελείως scripted και στα 2 games. Προσωπικα στο bf3 λίγο έπαιξα single, και το πιάνω καμια φορα για να ξεχαρμανιάσω απο multi (μεγάλη διαφορά single/multi :p).

Το multi στο bf βασίζεται στο teamwork για να νικήσεις, ιδιαίτερα σε conquest/rust, ενω στο cod μπορεις να είσαι Γιαννης Ράμπος από μονος σου. Ποσες φορές έχω δεί άτομα να κάνουν πανικό μόνοι τους σε διάφορα modes. Είτε είχαν teammates η όχι, ένα και το αυτό. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ στο bf.

Κάποιος άλλος να μας πει γνώμη? [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]?

Για το multiplayer δεν μπορω να εχω αποψη διοτι δεν το εχω δοκιμασει, σε κανενα fps.

Να δοκιμάσεις, δεν ξέρεις τι χανεις!:T:

Παντα το cod είχε καλυτερο σεναριο-campaign απο το πχ bf. Προσωπικα το προτιμω (cod) μιας και εχω παιξει ολα τα παραπανω fps. Μαλιστα προχθες επαιξα κ τερματισα, σε πολυ μικρο χρονο, το bf3, το οποιο και δεν με ενθουσιασε καθολου οσον αφορα το σεναριο και την διαρκεια του.

Αντιθετα τα γραφικα του και ο ηχος του με εντυπωσιασαν, πραγμα που δεν βλεπω να συμβαινει με το cod.

Οτι θα πουλησει θα πουλησει αλλα το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει στον χρονο.

Ισως το καλυτερο fps-wargame να ηταν με γραφικα-ηχο bf3 και σεναριο cod.

Η σειρα Battlefield ποτε της δεν ειχε single player campaign ετσι οπως το ξερουμε.

Το πρωτο Battlefield που εχει single player campaign ειναι το Battlefield 3.

Το Bad Company ειναι spin off και δεν ειναι μερος του "βασικου κορμου" της σειρας.

Αν θελεις καλο σεναριο θα ηταν να κοιτας σε παιχνιδια οπως το Deus Ex και οχι σε multiplayer FPS τιτλους.

Aυτα.

Το πρωτο Battlefield που εχει single player campaign ειναι το Battlefield 3.

Οκ καταλαβα οτι η σειρα bf ειναι αμιγως multiplayer.

Μα και το bf2 ειχε campaign. Προχθες το εκανα uninstall.

sorry για το off topic...

Οκ καταλαβα οτι η σειρα bf ειναι αμιγως multiplayer.

Μα και το bf2 ειχε campaign. Προχθες το εκανα uninstall.

sorry για το off topic...

Βattlefield 2 ή Bad Company 2 ?

Διαβασε καλα το πιο πανω post μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.