nezoski Μάϊος 24, 2011 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Fredakiiii και τσιγαρακι!παντα ξυπναω στο παραπεντε και δεν προλαβαινω να αεριστω :-pSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 24, 2011 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 να νιωθω ενοχος που οταν τρωω πρωινο πεταω το μισο ψυγειο στο τηγανι; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0BkUOBB7YxE]YouTube - Breakfast is the most important meal of the day[/ame] Ο κλασικος αδαης ελληναρας που κανει το ιδιο για το βραδυνο του πως να νιωσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 24, 2011 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Εγώ αν έχω και καλή ρακί χτυπάω ένα καραφάκι ιδίως το καλοκαίρι με το φραπεδάκι και λίγη γραβιέρα είναι μούρλια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 24, 2011 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Συνήθως γάλα με δημητριακά. [Τα τελευταία 2 χρόνια, Kellogg's Fitness] Μια φορά τη βδομάδα παίζει αυγό+baconstrips+λουκάνικο+morebaconstrips+τοστ+baconstrips+baconstrips+baconstrips.Τις υπόλοιπες γάλα 2% με Oatibix και καφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 25, 2011 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Οταν δεν κανω διαιτα :Βαζω 100γραμμαρια βρωμης (παρτε την βρωμη απο Σκλαβενιτη ονοματι TEXAS - ειναι 1 ευρω πιο φτηνη απο την βρωμη μαρκας QUAKER) και βραζω λιγο νερο. Αφου ζεσταθει το ριχνω επανω ισα-ισα να μουλιασει η βρωμη (οχι μπλουμ ομως, ισα-ισα να βραχει παντου) Μετα απλωνω 2-3 κουταλιες της σουπας μελι και γινεται ενα απιθανο πραγμα. Υγιεινο , πεντανοστιμο (σαν να μασας καραμελωμενο γλυκο) και σε κραταει για πολλες ωρες Τωρα που κανω διαιτα, 40γραμμαρια σκονη πρωτεινης, 20 γραμμαρια βρωμη (τιποτα ουσιαστικα) ή 2 γιαουρτια 2% ή 200γρ ψαρι γλωσσα βρασμενο με 2-3 παξιμαδια ή τρωω το εξης Βρεχω 5-6 παξιμαδια να μουλιασουν καλα (πολυσπορο Παπαδοπουλου - κοκκινη συσκευασια), απο πανω κοβω ντοματα φρεσκια και αδειαζω ενα κεσεδακι cottage light απο τα lidl. Εαν δεν κανω διαιτα ριχνω και λαδι στα παξιμαδια η βαζω φετα αντι cottage Ναι ολα αυτα μπορω να τα φαω για πρωινο ... εαν δεν κανω διαιτα τρωω και ολοκληρη πιτσα πρωι πρωι :dance3: Το δοκίμασα σήμερα, awsum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 26, 2011 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 2 Τοστ με παγκετα και τυρι γαλοπουλα ντοματα και μαγιονεζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 26, 2011 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 χεχε...μ αρέσει που προσέχετε για υγιεινή διατροφή, πίνοντας γαλατάκι εμπορίου, το οποίο έχει παστεριωθεί 4-5 φορές πριν φτάσει "φρέσκο" στο μπωλάκι μας... Αυτά τα γαλακτοκομικά πρέπει να απαγορευτούν....(όχι τυριά/φέτες κτλ).... Όταν προλαβαίνω...που συνήθως δεν γίνεται ποτέ γιατί ξυπναω στο παρα πέντε στην καλύτερη παίζει να πάρω "πακέτο" ψωμάκι με μέλι και καμιά φρυγανιά. ΣΚ δεν παίζει πρωινό γιατί με το ζόρι προλαβαίνω το μεσημεριανό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 26, 2011 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 2 φέτες μαύρο ψωμί, 2-3 φέτες γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί άπαχο (10%), 1 ώρα μετά 1 ποτήρι φυσικό χυμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 26, 2011 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Γαλα με δημητριακα ή κουακερ στο σπιτι και επειδη ειμαι γερο στομαχι,αν εχω κενο πρωτη ωρα χτυπαω ενα σαντουτς απο το τυροπιταδικο διπλα στο σχολειο με πατατες,ζαμπον,τυρια,πιπεριες και ουλα τα καλουδια !!!!Αυτα τωρα,οταν εκανα διατροφη προσεχα λιγο. Ετρωγα κουακερ,ψωμι σικαλεως και γαλοπουλα και ενα μηλο μετα απο καμια ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 22, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Τον τελευταιο καιρο : 30g βιολογικο καστανο σε σκονη με 200ml νερο στο ιδιο μπωλ βαζω 40g βρωμη του παπανικολαου που παιρνω 2.80 το κιλο απο ενα εστιατοριο-μπακαλικο με βιολογικα στην αριστειδου 10g αμυγδαλα 10g καρυδια 2 κουταλιες σπιτικη θρεψινη ( μειγμα απο ταχινι ολικης αλεσης και ρεικο μελο ) ανακατευω τσακα τσακα σε ενα shaker 1 scoop Syntrax essence vanilla με νερο ( χρονος για ομελετα με ασπραδια κλπ ΜΗΔΕΝ ! σε ενα τεταρτο πρεπει να εχω ετοιμασει και να εχω ηδη φαει το πρωινο μου ) συνολο : 500 θερμιδες απο συμπληρωματα διατροφης HBM της EFX, radox της syntrax και ADAM της real foods, επισης πινω γλουταμινη οταν ξυπναω, σε περιπτωση που μου την δωσει να παω δουλεια με τα ποδια ( περιπου 50λεπτα γρηγορο βαδειν ελληνορωσων - παγκρατι μεσω badminton ) πινω και ενα σφηνακι αμινοξεα της EFX για να με κρατησουν Btw την syntrax μολις την τελειωσα και ειπα να την αλλαξω με protein 90 της nature's best, η adam μαλλον θα φαει και αυτη ποδι γιατι δεν συμφερει οικονομικα και θα παρω super multi της dymatize, το κουακερ λεω κι αυτο να το αλλαξω με καποιο αλλο δημητριακο που να ΜΗΝ εχει γλουτενη, καμια ιδεα ? Α και οταν ειμαι αρκετα τυχερος ωστε να φαω πρωινο σπιτι μου, εχω φροντισει απο το προηγουμενο βραδυ και εχω καβατζα στο ψυγειο burger σολωμου ζυμωμενο με βραστη πατατα μανιταρια και σαλτσα ταρταρ σε ψωμακι ολικης με σαλατα αντι για πατατες ( ποιος τις τρωει τις country ετσι κι αλλιως ? :sick: ) απτο blufield burger στην γειτονια ( αγγελοπουλου - ψυχαρη, 5 βηματα απτην Δ.Ο.Υ ψυχικου ) Για οσους κοιτανε το ποστ με μισο ματι, να πω εδω οτι καθε τεταρτη μερα σαβουριαζω λιγο για να ανεβασω τον συνολικο υδατανθρακα/θερμιδες και τρωω καμια βρωμια, πχ καμια λωριδα καπρεζε απτο zio peppe κανα κεμπαμπ etc Update(edit ηθελα να κανω αλλα τεσπα :S ) : Τα λεφτα που εξοικονομησα με την super multi τα δινω στην 100% egg protein της ON, παρα πολυ βολικη για πρωινο και μου ειναι ιδιατερα ευπεπτη αφου δεν εχει ιχνος απο γαλα ( ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΚΛΑΝΩ ΠΙΑ !!! ) Επισης παιρνω 3 δισκια σπιρουλινα και αλλαξα το καστανο με νιφαδες απο φαγοπυρο και λιγα δαμασκηνα, αυτο το εκανα γιατι το link που ειχε δωσει καποτε ο kalileo ( ή μηπως ητανε ο daytime dreamer ? ) με εβαλε σε σκεψεις. 6 Steps To A Summer 6 Pack | SimplyShredded.com Various foods can affect the body differently for various blood types so I recommend eating right for you type. Some foods can prove as beneficial, neutral or high on the avoid list so I would suggest purchasing the book “eat right for you type” and incorporate some of the beneficial and neutral foods whilst eradicating the “avoid” nutrients. I have trained many clients that are almost in contest condition for a bodybuilding show only they are covered in thin layer of fat and/or water and as soon as I exchanged chicken for fish – e.g. b blood type, the striations that were there all along started to reveal themselves. Try this for several weeks and you may be surprised on your positive mental and physical transformation. Στην αρχη ειπα σιγα τα ωα, ο καθενας ανοιγει ενα site και γραφει οτι θελει για να πουλησει τα βιβλια των αλλων, οπου επεσε το ματι μου στο review ενος πραγματικα κομματιασμενου ( 4% bf ) for me it's great i am O+ blood group where whey protein increases fat% for me so it is great as a protein source but the taste isn't good as muscletech products Bodybuilding.com Reviews - Optimum Gold Standard 100% Egg Μετα εκανα απο καμποσες ωρες google fu επεσα στο site του συγγραφεα του περιφημου βιβλιου, πιο συγκεκριμενα στον καταλογο με σχεδον ολες τις τροφες που μπορει να εχει καποιος στην διαιτροφη του Eat Right For Your Type :: TypeBase 4 BTD Food Values Εδω και λιγες βδομαδες οτι δεν ειναι "συμβατο" με την ομαδα αιματος ( 0+ ) μου το αποφευγω χωρις δευτερη σκεψη ( εξαιρουνται τα "δωρακια" καθε τεταρτη μερα ) και πραγματικα εχω δει μεγαλη διαφορα στην πεψη ( κραταω πλεον λιγοτερα υγρα, ριχνω ενα χοντρο ΚΑΘΕ πρωι με το που ξυπνησω και συνηθως ενα 2ο το μεσημερι/ απογευμα) στο δερμα μου ( οταν συνηθιζα να πινω καζεινη το βραδυ ειχα βγαλει ενα σωρο σπυρακια :S ) ακομα και στον τροπο που σκεφτομαι / αντιδρω Ειμαι σιγουρος πως αμα καταφερω να κανω το 50λεπτο πρωινο γρηγορο περπατημα (καταραμμενο L4D ) καθημερινη συνηθεια και παραμεινω το ιδιο πειθαρχειμενος και αφοσιωμενος, σε μολις λιγους μηνες θα ειμαι ετοιμος επιτελους για να μπω στον οΝγκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 22, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 σε μολις λιγους μηνες θα ειμαι ετοιμος επιτελους για να μπω στον οΝγκο ανέβανε καμια φωτο στο bodybuilding να σε ματιασουμε. τοσος κοπος με τη διατροφη τι αποτελεσματα εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2011 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Καφέ και τσιγάρο! Τίποτα άλλο :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 22, 2011 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Καφέ και τσιγάρο! Τίποτα άλλο :hang3:Αυτό δεν λέγεται πρωινό, αυτό λέγεται "κόψιμο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Αυτό δεν λέγεται πρωινό, αυτό λέγεται "κόψιμο"Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ε πες το πρωινό κόψιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 22, 2011 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Μπουγάτσα με κυμά κυμά/κρέμα/τυρί/σπανάκι.Επισης πολλες φορες επειδη ξυπναω αργα, τρωω απευθειας μεσημεριανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Ιούνιος 22, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Δυο φέτες ψωμί πολύσπορο αλειμμένες με ταχίνι + μέλι (2 κουταλιές ταχίνι ολικής άλεσης + 1 κουταλιά μέλι) και 1 ποτήρι γάλα. Με κρατάει μέχρι το μεσημέρι άνετα, περισσότερο από δημητριακά με γάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 22, 2011 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 αν έχω δουλεία στο χωράφι και σηκωθώ πρωί, 2 κουλούρια στρόγγυλα και καφέ, αλλιώς... μεσημεριανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 24, 2011 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Κρεατόπιτα/Μπουγάτσα/Τυρόπιτα/Σπανακόπιτα.Επισης πολλες φορες επειδη ξυπναω αργα, τρωω απευθειας μεσημεριανό. Proper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 24, 2011 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 1-2 λουκουμάδες Στεργίου ( μαμάνε, δεν είναι στεγνοί σαν των φούρνων, πάντα φρέσκοι, και υπέροχη γεύση, σε συσκευασίες των 4 τμχ έρχονται στα supermarket @ 2 € ) ή 2-3 φέτες ψωμί ( μεγάλες ) με βούτυρο και μαρμελάδα ή με φυστυκοβούτυρο και μαρμελάδα.Παλιότερα τάραζα τα δημητριακά με γάλα, αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια πότε με πειράζει το γάλα πότε όχι, δεν τρώω καθόλου σχεδόν πια, και σίγουρα όχι πρωί γιατί οτιδήποτε έχει γάλα αν το φάω πρωί ( 06:30 - 12:00 ) με σκίζει το στομάχι σε ποσοστό "επιτυχίας" 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιούνιος 26, 2011 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Λόγο στρατού δεν εχω την πολυτέλεια να φάω κάτι παραπάνω από ενα 7days και ένα έτοιμο καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.