vic Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 Απλό το ερώτημα. Τρώτε πρωινό και αν ναι τι; Καθημερινά; Τι τρώτε συνήθως;:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Ενα μπολ με καρφια... χωρις γαλαααααα ΥΓ: Για να ειμαστε και οντοπικ, συγκεκριμενα τιποτα. Οτι κατσει... Γαλα με cookies, corn flakes, ζαμπονοτυροπιτοκατασταση με σοκολατουχο γαλα, χθεσινη πιτσα, τραχανα κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Τα τελευταία 4 χρόνια ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο τον καφέ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 CF, καμιά φορά ψωμί τοστ με Nutella και πιο σπάνια Pancakes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάϊος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 CF, καμιά φορά ψωμί τοστ με Nutella και πιο σπάνια Pancakes.Λίγα χρόνια πριν (όταν πήγαινα στο σκουλείο), κάθε πρωί έτρωγα 2-3 φέτες με βούτυρο και μέλι, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και ένα ποτήρι γάλα. Τώρα πλέον το πρωινό τις καθημερινές δεν είναι option οπότε το πρωινό μου συνήθως αποτελείται από μπόλικο νερό, καφέ και τσιγάρο. Περιστασιακά, αν είναι χαλαρά τα πράματα, παίζει καμιά τυροπιτούλα κτλ.ΣΚ και γενικά μέρες τις οποίες έχω όρεξη και προλαβαίνω, μπορεί να φτιάξω κάτι στα γρήγορα, από αυγά με λουκάνικα έως κρέπες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Βρώμη αλεσμενη με γαλα και λιγο κακαο η καφε για την γευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Γιαουρτι με φρουτα απο 2-4%Ενα ποτηρι γαλα 2% σε συνδυασμο με 1 scoop πρωτεινηςΣυμπληρωματα βιταμινων/ σιδηρου/ ασβεστιου3 ποτηρια νερο.Αυτα εδω και 6 χρονια. Πιο παλια ειχα πολυ κακο παρελθον με το θεμα υγειας κ γενικα φαγητου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα, τοστακι, ομελέτα (όχι κάθε φορά) και Καθημερινή (την Καθημερινή δεν την τρώω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 1 μπολ muesli με μια μπανανα, φραουλες κ γιαουρτι. 1 scoop whey 100αρα 3 στιμμενα πορτοκαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 24, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Ένα απ' όλα + καφέ (κυρίως φίλτρου): Τοστάκι με τυρί ή τυρί-γαλοπούλαΓάλα με δημητριακάFrench toast με μέλι, μαρμελάδα ή ταχίνιΦρυγανιές με βούτυρο μέλι/μαρμελάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 24, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Ένα μπολ με γάλα και δημητριακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 24, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Καθημερινές τοστάκι, χυμό, λίγο κομπόστα και γάλα με μούσλι.ΣΚ και αργίες προσθέτω αβγό βραστό, φέτα ψωμί με μερέντα ή βούτυρο και μέλι και μπισκότα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 24, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Και τα φτιάχνετε μόνοι σας όλα αυτά κάθε μέρα; Τι ώρα ξυπνάτε και πάτε στη δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 24, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 βασικά ότι έχει μείνει στο ψυγείο συνήθως τοστ, βρωμικο (το βράδυ αγοράζω συν ένα για το πρωι) σουβλάκια, πεινιρλί με κιμά. μπέργερς γενικώς το πρωί θέλω κρεατικό Βέβαια το κορυφαίο μου είναι γίγαντες για το πρωι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 24, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Γάλα με δημητριακά συνήθως. Για αλλαγή καμιά φορά κέικ ή φρυγανιές με μερέντα ή μέλι. Ανάλογα με την όρεξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 24, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Μια φορά τη βδομάδα παίζει αυγό+baconstrips+λουκάνικο+morebaconstrips+τοστ+baconstrips+baconstrips+baconstrips.Τις υπόλοιπες γάλα 2% με Oatibix και καφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 24, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Και τα φτιάχνετε μόνοι σας όλα αυτά κάθε μέρα; Τι ώρα ξυπνάτε και πάτε στη δουλειά;Ναι μονος μου καθε μερα. Δουλευω στις 10, ξυπναω 8.30 για να φυγω στις 9 αφου πηγαινω με το ποδηλατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 24, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Και μέσα σε μισή ώρα έχεις πλυθεί, ντυθεί, ανακουφιστεί, φτιάξει πρωινό και το έχεις φάει κιόλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάϊος 24, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Εγω συνηθως μονο καφε (φραπε) και τσιγαρο. Οταν εχω σχολη τρωω κανα κρουασαν/τυροπιτα/κλπ απο κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 24, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Και μέσα σε μισή ώρα έχεις πλυθεί, ντυθεί, ανακουφιστεί, φτιάξει πρωινό και το έχεις φάει κιόλας; Μερικες φορες προλαβαινω να στριψω και τσιγαρο αλλα δν προλαβαινω να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.