Iraklis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 Προσπαθω να βρω εικονες που να απεικονιζουν στην επιφανεια εργασια με την προυποθεση να ειναι κινουμενο αλλα καμια σχεση για περι "προφυλαξης οθονης" εχει βρει κανεις κατι παρομοιο μ'αυτο που ψαχνω και γω ; Φιλικα Ηρακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Εγώ δεν κατάλαβα τί ψάχνεις.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Οκ ψαχνω εικονες που στην εικονα να κινουντε διαφορα σχεδια ετσι οπως ειναι και στην προφυλαξη οθονης οπου δημιουργουν διαφορα σχεδια και ετσι αυτο ακριβως ψαχνω αλλα με την αναλογια να ειναι εικονα οπου μπορω να ορισο την εικονα μου στην επιφανεια εργασια και στην επιφανεια εργασια η εικονα να μην φαινεται ακινητη αλλα να υπαρχει καποια κινηση με διαφορα σχεδια τωρα καταλαβες ; ε αμα δεν καταλαβες και αυτα που γραφω ε δεν μπορω να γινω ποιο συγκεκριμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Εγώ κατάλαβα τι θες. Το ίδιο έψαχνα και εγώ πιο παλιά και το μόνο που βρήκα ήτανε ένα πρόγραμμα που προσομοίονε την Γη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Αν θυμάμαι καλά τα παράθυρα έχουν την δυνατότητα να έχουν html σελίδα για Desktop.Επό εκεί και πέρα αυξάνουν οι δυνατότητες που έχεις. (δεν έχεις απλά μια στατική εικόνα)Εξαρτάται βέβαια τι έκδοση παραθύρων έχεις.Δές εδώΑν είσαι σε 7 λογικά κάποιος θα έχει βγάλει ένα gadget για "Live Desktop" (εδώ έχει το κινητό μου!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 στα xp το έκανες πανεύκολα αυτό. σε βίστα και 7 δεν έχω βρει πως γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 24, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 ελεος ενω υπαρχουν φοβερες εικονες σε 3d για προφυλαξης οθονης δεν κανουν κατι το ιδιο και σε επιφανειες εργασιες τζαμπα τα φτιαχνουν τα windows τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 βάλε νόβα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Stardock.com - Your Edge In Software Νομιζω ψαχνεις κατι τετοιο το χρθσημοποιουσα πιο παλια και ειναι πολυ καλο αλλα τιν free εκοδση (trial),πιστευω να σε καληψα edit:Εδω μπορεις να βρεις και καποια extra dreams(εικονες).http://www.wincustomize.com/explore/dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Μάϊος 24, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Κάτι σαν το dreamscene να υποθέσω... Σε 7 που το είχα παλαιότερα δούλευε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 24, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 βάλε νόβα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 24, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 μπαινω στα λινκ σας παω να κατεβασω τις 3d εικονες, οταν ολοκληρωνεται η ληψη εικονας 3d προσπαθησα με οτιδιποτε προγραμα εχει σχεση αλλα δεν τα ανοιγε και προσπαθω να βρω με ποιο προγραμμα συμβαδιζει η εικονα, εχει κανεις ιδεα ; edit: σας ενημερωνο οτι εχω τα vista 32bit edit: Το βρηκα ευχαριστο παρα πολυ σε ολους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.