hyperion Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 Γεια σας...σε ενα απο τα συστηματα μου εχω εναν ι7 860...:...: Ξαφνικα αποφασισα μετα απο κατι μηνες...να κανω εναν ελεγχο σταθεροτητας/θερμοκρασιας...και εμεινα εκπληκτος... ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!:bad: οτι ρολογια και να βαλω χτυπαω 85+ βαθμους...και με ανοιχτο και με κλειστο ΗΤ...:hang3::hang3::hang3: παραγγειλα παστα...μπας και σωθω, αλλα αμφιβαλλω οτι φταιει αυτο...στα καλα καθουμενα...εχει καψες ο cpu...δεν με σωζει κανενα setting...μονο στοκ δε δοκιμασα να δω θερμοκρασιες...παρολα αυτα ειμαι σταθερος σε παιχνιδια και σε ολα...ομως...οταν βλεπω τετοια θερμοκρασια με πιανει ενα αγχος...ενας ιδρωτας...τι μπορει να συμβαινει...??? λετε να ειναι σκονη και να θελει καθαρισμα...??? αστειευομαι φυσικα...ιδεες..?? τι χαλασε..?? ( αν χαλασε τιποτα )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroubas Μάϊος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Θα μπορούσε να έχει γεμίσει σκόνη και να έχει ξεραθεί η πάστα. Άνοιξε το κουτί και τσέκαρε μήπως χρειάζεται καθάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 23, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Επισης πριν κατι μηνες ειχαμε -15 βαθμους υποβαθρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Μάϊος 23, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Επισης πριν κατι μηνες ειχαμε -15 βαθμους υποβαθρο. τον υπολογιστη τον εχω 1.5 ετος...οποτε...ξερω τις εποχες...αλλωστε οταν τον ριχνω...ακομα και μισο ghz και κλεινω το ΗΤ...και εξακολουθει να διατηρειται η ιδια θερμοκρασια...κατι δεν παει καλα...κατι τρελαθηκε...αυτο ψαχνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Μάϊος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Θα μπορούσε να έχει γεμίσει σκόνη και να έχει ξεραθεί η πάστα. Άνοιξε το κουτί και τσέκαρε μήπως χρειάζεται καθάρισμα οτι πιο λογικο...θα το τεσταρω να τον κανω σαν καινουριο...να δω...μακαρι να ειναι τοσο απλη η λυση...το ευχομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroubas Μάϊος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Δεν πιστεύω να είναι κάτι άλλο αν λειτουργεί το ανεμιστηράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Μάϊος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 ελενξε πρωτα αν παταει καλα η ψυκτρα του επεξεργαστη αλλα αφου λες οτι δεν εχει κολληματα κανε κανα clear cmos και μετα κανα bios update μηπως και εχει κολλησει ο αισθητηρας τησ μητρικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.