Jump to content

Τι συμβαινει.? Δεν ξερω.!

hyperion

Recommended Posts

Γεια σας...σε ενα απο τα συστηματα μου εχω εναν ι7 860...:...:

Ξαφνικα αποφασισα μετα απο κατι μηνες...να κανω εναν ελεγχο σταθεροτητας/θερμοκρασιας...και εμεινα εκπληκτος...

ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!:bad:

οτι ρολογια και να βαλω χτυπαω 85+ βαθμους...και με ανοιχτο και με κλειστο ΗΤ...:hang3::hang3::hang3:

παραγγειλα παστα...μπας και σωθω, αλλα αμφιβαλλω οτι φταιει αυτο...στα καλα καθουμενα...εχει καψες ο cpu...δεν με σωζει κανενα setting...μονο στοκ δε δοκιμασα να δω θερμοκρασιες...παρολα αυτα ειμαι σταθερος σε παιχνιδια και σε ολα...ομως...οταν βλεπω τετοια θερμοκρασια με πιανει ενα αγχος...ενας ιδρωτας...τι μπορει να συμβαινει...??? :confused::weep:

λετε να ειναι σκονη και να θελει καθαρισμα...??? αστειευομαι φυσικα...ιδεες..?? τι χαλασε..?? ( αν χαλασε τιποτα )...:wall:

Επισης πριν κατι μηνες ειχαμε -15 βαθμους υποβαθρο.

τον υπολογιστη τον εχω 1.5 ετος...οποτε...ξερω τις εποχες...αλλωστε οταν τον ριχνω...ακομα και μισο ghz και κλεινω το ΗΤ...και εξακολουθει να διατηρειται η ιδια θερμοκρασια...κατι δεν παει καλα...κατι τρελαθηκε...αυτο ψαχνω... :)

Θα μπορούσε να έχει γεμίσει σκόνη και να έχει ξεραθεί η πάστα. Άνοιξε το κουτί και τσέκαρε μήπως χρειάζεται καθάρισμα

οτι πιο λογικο...θα το τεσταρω να τον κανω σαν καινουριο...να δω...μακαρι να ειναι τοσο απλη η λυση...το ευχομαι...:beer:

ελενξε πρωτα αν παταει καλα η ψυκτρα του επεξεργαστη αλλα αφου λες οτι δεν εχει κολληματα κανε κανα clear cmos και μετα κανα bios update μηπως και εχει κολλησει ο αισθητηρας τησ μητρικης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.