nobig Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 Έχω στήσει ένα HTPC στο σαλόνι με W7 και mpc, στέλνω τις ταινίες μέσω του freenas server Που έχω. Υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το media center των windows αλλά να φορτώνει αρχεία του thumbgen ή media center master? Δηλαδή να μου εμφανίζει τις ταινίες σαν τοίχο και να μπορώ με enter να παίζω το ταινιάκι. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Ρίξε μια ματιά στο XBMC. Skins | XBMC(χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αυτό ψάχνεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Μάϊος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Συγγνώμη, αλλά το media center master, γιατί δεν σου κάνει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 24, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Παίζει και ταινίες το media center master? Μια γρληγορη ματιά που έριξα στο XBMC φαίνεται καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.