zartius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 Γεια χαρα σε ολους. Πριν μερικες ημερες ειχα ενα ατυχημα (εγδαρα) το 24αρι lg monitor (L246WH) μου και μετα λυπης μου ειμαι αναγκασμενος να το αποχωριστω. Βρεθηκα στην δυσαρεστη θεση να δω οτι πλεον το 1920x1200 που δουλευα δεν υπαρχει πλεον και ολα σχεδον τα Monitors ειναι 16/9 και 1920x1080.(Μην μου βαλετε τις φωνες για την αναλυση απλα εχω συνηθησει το 16/10) Επομενο χτυπημα ηταν οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα δεν ειναι πλεον vesa με αποτελεσα να εχουν βαση σαν της τηλεορασης , αν χρειαστει να ρυθμισω το υψος δεν μπορω Αφου το ξεπερασα ειπα να ψαξω για 27αρι μιας και θα αλλαξω οποτε αρχισα να διαβαζω manuals να ψαχνω τα παντα αλλα δυστηχως δεν βρηκα καποιο να ειναι τοσο καλο οσο αυτο που ειχα .(Μιλαμε για Budget 300-500e) . Ενας φιλος εχει το LG W2753VC και το θεωρει απαραδεκτο να μην το παρω γιατι εχει ενα θεμα με ghosting και gradient κατι που ειδα με τα ματια μου.(Σε φωτογραφιες οταν εχει ουρανο π.χ. με διαφορετικες αποχρωσεις βλεπεις γραμμες να χωριζουν τα χρωματα κατι που ενοχλει) Το θεμα ειναι οτι ανεκαθεν προτιμουσα LG λογω του 0 Pixel και επειδη εχουν σωστο service (Το εχω ζησει με 2 Monitors) αλλα αρχισα να φλερταρω και με τα samsung. Σκεφτηκα μηπως παρω μια 32'' TV αλλα απο οτι διαβασα ολες εχουν πολυ input lag Και θα απογοητευτω αν αποφασισω να παιξω games οπως FPS κλπ. Το Ερωτημα μου ειναι απλο.Υπαρχει Monitor 27'' με vesa(δεν ειναι απαραιτητο καλο θα ηταν να εχει) με σωστη αποκριση χρωματων χωρις προβληματα gradient γνωστης εταιριας στα 300-500Ε να μπορω να το βρω ελλαδα? Εαν καποιος μπορει να προτεινει και TV σε 32'' Που ειναι καλη για games ειμαι διατεθημενος να την παρω. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
venom7 Μάϊος 24, 2011 #2 Μάϊος 24, 2011 Κάτι τέτοιο απλό και στα χρήματά σου?Πολύ καλές επίσης είναι και οι dell οι 24άρες.1)Dell P2411H2)Dell UltraSharp U2410Αλλιώς πας σε 27άρι Dell για μένα!
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 24, 2011 #3 Μάϊος 24, 2011 venom να σε ρωτησω στο 27αρι της dell επειδη αυτη η αναλυση ειναι ζορικη για την vga,αν βαλεις 1920χ1080 θα δειχνει θολα?
venom7 Μάϊος 24, 2011 #4 Μάϊος 24, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορώ να σου πω με ασφάλεια όταν ρωτήσω έναν που την έχει και είναι αξιόπιστος.
zartius Μάϊος 25, 2011 Author #5 Μάϊος 25, 2011 Dell μονο με IPS panel ειναι καλες και δυστηχως τα λεφτα μου δεν ειναι για τοσο ψηλα.Μετα απο αρκετο ψαξιμο και με γνωμη φιλου που ειχε το ιδιο δηλημα κατεληξα στην Panasonic 32e30e που εχει και γνωστος και εχει 10ms input lag ισως οτι καλυτερο για TV και games.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας να ειστε καλα !
9000+rpm Μάϊος 31, 2011 #6 Μάϊος 31, 2011 Κάτι τέτοιο απλό και στα χρήματά σου?Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειμαι και γω σε αναζητηση tv-monitor στις 27" ιντσες για το pc.Ψηνομαι για αυτο που προτεινει ο venom πιο πανω, καθως μου φαινεται αρκετα τιμιο για την τιμη του.Υπαρχει καποια αλλη προτοταση για monitor-tv 27αρι?Aς βγαινει και λιγο πιο ακριβα δεν με πειραζει αρκει να εχει οσο γινεται καλυτερη ποιοτητα απεικονησεις.Μπορω να διαθεσω max περιπου 350-400 ευρωπουλα.Σε samsung παιζει τιποτα?
9000+rpm Ιούνιος 2, 2011 #7 Ιούνιος 2, 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειμαι και γω σε αναζητηση tv-monitor στις 27" ιντσες για το pc.Ψηνομαι για αυτο που προτεινει ο venom πιο πανω, καθως μου φαινεται αρκετα τιμιο για την τιμη του.Υπαρχει καποια αλλη προτοταση για monitor-tv 27αρι?Kανεις ρε παιδια??
Dolly Ιούνιος 2, 2011 #8 Ιούνιος 2, 2011 το 1ο του Venon έχω και εγώ και κολλητός μου, και μετά απο ένα μικρό σετάρισμα είναι μια χαρά (για τα λεφτά του πάντα έτσι?).θα έπρεπε να σκάσω πολλά για να πάω κάπου αλλού που τώρα ούτε για πλάκα.αν δεν σου τρέχουν δεν θα πάς πουθενά στραβά με αυτό.
9000+rpm Ιούνιος 2, 2011 #9 Ιούνιος 2, 2011 το 1ο του Venon έχω και εγώ και κολλητός μου, και μετά απο ένα μικρό σετάρισμα είναι μια χαρά (για τα λεφτά του πάντα έτσι?).θα έπρεπε να σκάσω πολλά για να πάω κάπου αλλού που τώρα ούτε για πλάκα. αν δεν σου τρέχουν δεν θα πάς πουθενά στραβά με αυτό. Το ξερω το συγκεκριμενο μονιτορ, το εχει και ενας δικος μου φιλος και εχω δουλεψει αρκετα με αυτο. Για αυτο ειπα και πιο πανω οτι μου φαινεται τιμιo για τα χρηματα του! Απλα λεω μπας και με λιγα παραπανω χρηματα μπορω να παρω κατι λιγο καλυτερο αλλα αφου δεν υπαρχει κατι αλλο, μαλλον θα παω σε αυτο. Εχθες μαλιστα μου το εφερε και σπιτι , να το δουλεψω λιγες ωρες για να δω αν με ενοχλουν οι 27 ιντσες. Τελικα οχι μονο δεν με ενοχλουσαν καθολου, αλλα αρχισε να μου στριφογυρναει η ιδεα να παω σε καμια 32 ΤV:p Στο τελος η θα φχαριστηθω gaming, η θα μου πεταχτουν τα ματια εξω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.