Jump to content

αγορα 24''

thanulee

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα, εχω αυτη LG W2452V 24'' | Skroutz.gr και σκεφτομαι να παρω αυτη MONITOR :: LG LCD 24'' W2453SQ-PF Full HD Black - Visionstudio.gr

Ειναι πανω κατω το ιδιο? με ενδιαφερει βασικα το 1920x1200 επειδη εχω συνηθισει 3 χρονια να δουλευω σε αυτη την αναλυση. Ελαχιστες ομως οθονες ειναι πλεον ετσι. Οι περισσοτερες ειναι 1920x1080. Γιατι ? Moνο αυτη η LG ειναι τοσο φθηνη σε αυτη την αναλυση απο οσες εχω ψαξει.

Πειτε μου γνωμες.

Ευχαριστω

αφου αλαζεις που αλαζεις οθονη δεν ειναι αμαρτια να μην παρεις ενα πανελ με ips?μονο αν πας σε ips πανελ θα δεις διαφορα.τωρα οι 2 οθονες φορανε και τα 2 tn αντε να εχει η πιο καινουργια λιγο καλυτερα contrast so what?

θα πεσεις στις 23 ομως..η μια επιλογη ειναι η χιλιοφορεμενη dell 2311 στα 199 ευρω,απιστευτη τιμη για αυτο που προσφερει,καμια σχεση με τα tn panels που ψαχνεις εσυ, η την νεα lg με πανελ ips Και φωτισμο led

MONITOR :: LG LCD LED 23'' IPS231P-BN Full HD Black - Visionstudio.gr

τωρα για την αναλυση τι να σου πω..παντως προτιμας λιγο μεγαλυτερη οθονη και μετρια χρωματα-γωνιες θεασης η φοβερη ποιοτητα εικονας και λιγο μικροτερη..η επιλογη δικια σου.

Να σε ρωτησω κατι , σιγουρα ειναι καλυτερη η dell που προτεινεις δε με πειραζει η 23'' απλα με την αναλυση θα υπαρχει αισθητη διαφορα να υποθεσω? Φαντασου η 24'' dell που εχω δει στο eshop με την αναλυση που θελω κανει 500 ευρω... δηλαδη τεραστια διαφορα στην τιμη απο τις υπολοιπες και λογω panel αλλα και λογω αναλυσης.. Ευχαριστω!

Οκ αλλα ειδα δεν εχουν HDMI. To dvi-d τι διαφορα εχει σαν ποιοτητα εικονας απο το HDMI? δε με ενδιαφερει ο ηχος.

Καμία διαφορά στην ποιότητα της εικόνας.Η μόνη διαφορά ανάμεσά τους είναι ότι το HDMI μεταφέρει και ήχο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.