YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2005 #421 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αντε να σας δω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Νοέμβριος 6, 2005 Author #422 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Εσυ μην χασεις... Εγω δεν εχω προβλημα.το θεμα ειναι να δουμε τι θελουν και ολοι οι αλλοι...Ετσι και αλλιως ειμαι στην ομαδα του Hellas Folding... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 6, 2005 #423 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Δε με πολυενδιαφέρει το φόλδινκ τίποτα πιο νέο και στις αρχές του υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Νοέμβριος 7, 2005 #424 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 αν θελετε πολλα και "φρεσκα" και project κοιταξτε την πλατφορμα του BOINC.Απο το γνωστο ΣΕΤΙ μεχρι αναζητηση pulsars και προσομοιωση της γηινης ατμοσφαιρας. ΒΟΙΝC Αξιολογη ειναι και η παρουσια της ομαδας του PCTechnolgy Greece United στο Einstein@home.Σχετικο με το BOINC thread ειχε ανοιξει στο παρελθον ο backgman εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Δεκέμβριος 1, 2005 Author #425 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Λοιπον.Αφου δεν βλεπω ιδιαιτερο ενδιαφερων,και ηδη ξεκινησε νεα ομαδα στο FightAIDS@Home, χωρις να συνενοηθουμε πρωτα, και με ονομα που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, γιατι θα εχουμε παλι της γνωστες διαμαχες μεταξυ διαφορων site-forum, θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους συνεργαστηκαμε για να φτασει η Ελληνικη ομαδα του FAD εκει που εφτασε, και μιας και ανοιξα εγω αυτο το θεμα, θα ηθελα να παρακαλεσω τους υπευθυνους να κλειδωσουν αυτο το θεμα.Ελπιζω ο καιρος που αφιερωσαμε σε αυτο το project να μην πηγε χαμενος.:flower: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :hi: :hi::worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.