Jump to content

Νέα Ελληνική Συμμετοχή σε Project@Home ( Find A Drug)

akiss

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Απλά περίμενα να συμπληρώσω πεντοχίλιαρο στο φόλντιν και να μπω στους 100 .Πλέον 24/7 φαντάρισμα με άθλον 2000+ @2200 κλειδωμένος με 1.9 πολυμετρημένο και όπου μας βγάλει.

Rating 220 Max Hits 225 (γιατί τόσο λίγα ρε παιδιά?)

ΠΑΙΔΕΣ για να ξυπναμε

απο 10.000 μεσο ορο πηγαμε 5000

Για να δουμε κατι κουρασμενα παλικαρια Ονοματα δεν λεμε administratoromoderatores δεν θίγουμε

:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Εγώ έχω σκαμπανεβάσματα γιατί για κάποιο λόγο ο 2003 αλλάζει τις ρυθμίσεις στον ΙΕ και κόβει το Ιντερνετ και αν ξεχαστώ μένει κενός ο server.......

Χμμμμ ίσως να μην ξεχαστείς???...ΛΟΛ

Ρε παιδιά κανένα κόλπο για καλύτερη αποδοτικότητα?

Επίσης έχουν ποστάρει τόσα λινκς που ζαλίστηκα.Εκτός από το κανονικό ,πού αλλού μπορούμε να δούμε στατιστικά για το εγχείρημα?

• 3 weeks later...

To έβαλα λοιπόν και εγώ το FAD αλλά όταν δουλεύει τα balloοn messages τα μάμισε. Κανένα δεν φένεται σωστά. ’λλα κομένα, άλλα μισά και άλλα άλλων.

Υπάρχει κάποια λύση?

Καλως ηρθες στην ομαδα μας.Δυστηχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω,αφου δεν το εχω δει κατι παρομοιο.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Χριστός Ανέστη και χρονια πολλα σε ολους.Αντε δυνατα να ανεβουμε λιγο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.