djtaz13 Μάϊος 24, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Χρειαζόμουν κι εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα.Δοκίμασα το handbrake και είναι κορυφαίο. Σε debian testing με 4core cpu, 8GB RAM χρησιμοποιούσε όλα τα cores στο τέρμα. Thanks. Βρηκες καπου οδηγιες χρησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 24, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Βρηκες καπου οδηγιες χρησης?Έριξα μια ματιά στη σελίδα τους https://trac.handbrake.fr/wiki/HandBrakeGuideΑλλά τα περισσότερα τα ανακάλυψα μόνος μου.Ήθελα να κάνω MKV 7,4GB -> MKV 4,4GB το οποίο έγινε με επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 24, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Έριξα μια ματιά στη σελίδα τους https://trac.handbrake.fr/wiki/HandBrakeGuideΑλλά τα περισσότερα τα ανακάλυψα μόνος μου.Ήθελα να κάνω MKV 7,4GB -> MKV 4,4GB το οποίο έγινε με επιτυχία.Αν δεν σου ειναι κοπος επειδη κ γω παρομοια δουλεια ηθελα να κανω θα μπορουσες να γραψεις εδω τις ρυθμισεις που εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 24, 2011 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 File->Source και διαλέγεις το αρχικό σου MKV αρχείο.Διαλέγεις Destination και Format:MKVΣτο κάτω μέρος, στην καρτέλα Video ορίζεις το Target Size σε ΜΒ.Πατάς Start και περιμένεις.Αν θες μπορείς να αλλάξεις τις διαστάσεις της εικόνας από την επιλογή: View->Picture Settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 24, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 File->Source και διαλέγεις το αρχικό σου MKV αρχείο.Διαλέγεις Destination και Format:MKVΣτο κάτω μέρος, στην καρτέλα Video ορίζεις το Target Size σε ΜΒ.Πατάς Start και περιμένεις.Αν θες μπορείς να αλλάξεις τις διαστάσεις της εικόνας από την επιλογή: View->Picture SettingsΣ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! Εισαι παιχταρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 24, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Το εκανα κ με το handbrake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάϊος 26, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 convertΧtoDvd και από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.