Jump to content

Συμπιεση mkv απο 7,5GB σε 4,7GB?

djtaz13

Recommended Posts

Καλησπερα! Εχω ενα video σε μορφη mkv κ μεγεθος γυρω στα 7.5 GB. Θα ηθελα να το γραψω σε απλο DVD 4.7Gb. Γινεται κ αν ναι πως? Η η μονη λυση ειναι ενα dual layer? Τα προηγουμενα θεματα δεν με βοηθησαν δυστυχως. Ευχαριστω!

Εγω χρησιμοποιω το corvertXtoDvd ..! το κανει μονο του και στο γραφει κιολας! :T:

Ναι αλλα αν δεν κανω λαθος αν το κανω με το corvertXtoDvd δεν θα μου το συμπιεσει για να το γραψω σε απλο DVD σωστα?

Ναι αλλα αν δεν κανω λαθος αν το κανω με το corvertXtoDvd δεν θα μου το συμπιεσει για να το γραψω σε απλο DVD σωστα?

Θα στο συμπιεσει! θα στο γραψει , θα σου φτιαξει και μενου , θα βαλεις και υποτιτλους και οτι θες!:p

Μπορει να στο γραψει ειτε σε κανονικο DVD ( 4.7 gb) ειτε σε DL ( 8.5 ).

Με το convertΧtoDvd, θα το μετατρέψει σε format dvd, όπερ σημαίνει, αντί High-Definition... Δε νομίζω να θέλει κάτι τέτοιο το παλλικάρι. Νομίζω ότι απλά θέλει να το μικρύνει αρκετά ώστε να χωράει να το γράψει σε dvd, όχι να το κάνει format dvd...

Αν όντως θέλεις κάτι τέτοιο, δοκίμασε με το handbrake (δωρεάν) ή με το DvdFab.

Με το convertΧtoDvd, θα το μετατρέψει σε format dvd, όπερ σημαίνει, αντί High-Definition... Δε νομίζω να θέλει κάτι τέτοιο το παλλικάρι. Νομίζω ότι απλά θέλει να το μικρύνει αρκετά ώστε να χωράει να το γράψει σε dvd, όχι να το κάνει format dvd...

Αν όντως θέλεις κάτι τέτοιο, δοκίμασε με το handbrake (δωρεάν) ή με το DvdFab.

Θελω να το γραψω σε DVD κ οχι να το κανω σε format DVD. Αν οντως το μετατρεψει κ το γραψει σε απλο DVD ειμαι ok! Το DVD δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω...

Τι εννοείς οτι δεν μπόρεσες να το χρησιμοποιήσεις?

Προσπαθησα να το κανω αλλα μετα απο ωρα που ολοκληρωθηκε η επεξεργασια ειδα ενα αρχειο mkv γυρω στο 1GB που δεν το επαιζε κανενας player. Μπορει να ρυθμισα κατι λαθος αλλα δεν βρισκω καποιον οδηγο για να με βοηθησει με τις ρυθμισεις που χρειαζονται.

Παιδες τελικα εκανα τη δουλεια μου με το ConvertXToDVD οπως ειπαν κ οι ProPitsiriko$ κ mpoumpis!. Εχει μια επιλογη που διαλεγεις σε τι μεγεθος DVD θες να το γραψεις κ αυτο ηταν! Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!

Λοιπόν.

Το ConverXtoDVD δεν μας κάνει καθώς όπως αναφέρθηκε μετατρέπει σε Format DVD την ταινία, δηλαδή σε mpeg2 Video TS.

Οπότε το ξεχνάμε αυτό, πάει.

Το καλύτερο πρόγραμμα κατά την γνώμη μου και εγώ αυτό χρησιμοποιώ είναι το Rip Bot.

Πραγματικά αξίζει τον κόπο να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω Links. Θα δεις πως να το χρησιμοποιήσεις, καθώς και κάποια κόλπα.

Για παράδειγμα καλύτερα είναι όταν από 8+GB το συμπιέσεις σε 4+GB, να αλλάξεις και την ανάλυση από 1080p σε 720p. Αν αφήσεις την ανάλυση 1080p και το κάνεις 4+GB, θα περισσότερο σε ποιότητα.

RipBot264 HOWTO

Αλλαγή / Μείωση μεγέθους mkv - Insomnia.gr

Παιδες τελικα εκανα τη δουλεια μου με το ConvertXToDVD οπως ειπαν κ οι ProPitsiriko$ κ mpoumpis!. Εχει μια επιλογη που διαλεγεις σε τι μεγεθος DVD θες να το γραψεις κ αυτο ηταν! Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!

ετσι εριξες την αναλυση 720χ576 οποτε by by:weep: HD

ετσι εριξες την αναλυση 720χ576 οποτε by by:weep: HD

Η αναλυση επεσε απλα δεν εβγαλα κ πολυ νοημα με καποια προγραμματα οποτε ειπα να το κανω ετσι!

Χρειαζόμουν κι εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Δοκίμασα το handbrake και είναι κορυφαίο. :T:

Σε debian testing με 4core cpu, 8GB RAM χρησιμοποιούσε όλα τα cores στο τέρμα.

Thanks.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.