djtaz13 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2011 Καλησπερα! Εχω ενα video σε μορφη mkv κ μεγεθος γυρω στα 7.5 GB. Θα ηθελα να το γραψω σε απλο DVD 4.7Gb. Γινεται κ αν ναι πως? Η η μονη λυση ειναι ενα dual layer? Τα προηγουμενα θεματα δεν με βοηθησαν δυστυχως. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 δοκίμασε με το handbrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Μάϊος 23, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Πλεον τα Dual Layer εχουν κατω απο 1 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Εγω χρησιμοποιω το corvertXtoDvd ..! το κανει μονο του και στο γραφει κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Πλεον τα Dual Layer εχουν κατω απο 1 ευρω.Δεν ειναι οικονομικο το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 23, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Εγω χρησιμοποιω το corvertXtoDvd ..! το κανει μονο του και στο γραφει κιολας! Ναι αλλα αν δεν κανω λαθος αν το κανω με το corvertXtoDvd δεν θα μου το συμπιεσει για να το γραψω σε απλο DVD σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Ναι αλλα αν δεν κανω λαθος αν το κανω με το corvertXtoDvd δεν θα μου το συμπιεσει για να το γραψω σε απλο DVD σωστα? Θα στο συμπιεσει! θα στο γραψει , θα σου φτιαξει και μενου , θα βαλεις και υποτιτλους και οτι θες! Μπορει να στο γραψει ειτε σε κανονικο DVD ( 4.7 gb) ειτε σε DL ( 8.5 ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάϊος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 και εγω το convertΧtoDvd χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Με το convertΧtoDvd, θα το μετατρέψει σε format dvd, όπερ σημαίνει, αντί High-Definition... Δε νομίζω να θέλει κάτι τέτοιο το παλλικάρι. Νομίζω ότι απλά θέλει να το μικρύνει αρκετά ώστε να χωράει να το γράψει σε dvd, όχι να το κάνει format dvd...Αν όντως θέλεις κάτι τέτοιο, δοκίμασε με το handbrake (δωρεάν) ή με το DvdFab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 23, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Με το convertΧtoDvd, θα το μετατρέψει σε format dvd, όπερ σημαίνει, αντί High-Definition... Δε νομίζω να θέλει κάτι τέτοιο το παλλικάρι. Νομίζω ότι απλά θέλει να το μικρύνει αρκετά ώστε να χωράει να το γράψει σε dvd, όχι να το κάνει format dvd...Αν όντως θέλεις κάτι τέτοιο, δοκίμασε με το handbrake (δωρεάν) ή με το DvdFab.Θελω να το γραψω σε DVD κ οχι να το κανω σε format DVD. Αν οντως το μετατρεψει κ το γραψει σε απλο DVD ειμαι ok! Το DVD δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 23, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 δοκίμασε με το handbrakeΔεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω φιλε... Σ ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάϊος 23, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω φιλε... Σ ευχαριστω παντως!Τι εννοείς οτι δεν μπόρεσες να το χρησιμοποιήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Μάϊος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Αυτο που κανω εγω ειναι να μετατρεπω τα MKV σε BD με το tsMuxer tsMuxeR 1.10.6 - VideoHelp.com Downloads και μετα να τα συμπιεζω οσο θελω με το BDRebuilderBD Rebuilder 0.38.02 Beta - VideoHelp.com Downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 23, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Τι εννοείς οτι δεν μπόρεσες να το χρησιμοποιήσεις?Προσπαθησα να το κανω αλλα μετα απο ωρα που ολοκληρωθηκε η επεξεργασια ειδα ενα αρχειο mkv γυρω στο 1GB που δεν το επαιζε κανενας player. Μπορει να ρυθμισα κατι λαθος αλλα δεν βρισκω καποιον οδηγο για να με βοηθησει με τις ρυθμισεις που χρειαζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 23, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 δοκίμασε με το handbrake Κοφτάρει άσχημα το cpu μ'αυτο το προγραμματάκι ε... nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 23, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Παιδες τελικα εκανα τη δουλεια μου με το ConvertXToDVD οπως ειπαν κ οι ProPitsiriko$ κ mpoumpis!. Εχει μια επιλογη που διαλεγεις σε τι μεγεθος DVD θες να το γραψεις κ αυτο ηταν! Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Μάϊος 23, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Λοιπόν.Το ConverXtoDVD δεν μας κάνει καθώς όπως αναφέρθηκε μετατρέπει σε Format DVD την ταινία, δηλαδή σε mpeg2 Video TS.Οπότε το ξεχνάμε αυτό, πάει.Το καλύτερο πρόγραμμα κατά την γνώμη μου και εγώ αυτό χρησιμοποιώ είναι το Rip Bot.Πραγματικά αξίζει τον κόπο να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω Links. Θα δεις πως να το χρησιμοποιήσεις, καθώς και κάποια κόλπα.Για παράδειγμα καλύτερα είναι όταν από 8+GB το συμπιέσεις σε 4+GB, να αλλάξεις και την ανάλυση από 1080p σε 720p. Αν αφήσεις την ανάλυση 1080p και το κάνεις 4+GB, θα περισσότερο σε ποιότητα.RipBot264 HOWTOΑλλαγή / Μείωση μεγέθους mkv - Insomnia.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 24, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Παιδες τελικα εκανα τη δουλεια μου με το ConvertXToDVD οπως ειπαν κ οι ProPitsiriko$ κ mpoumpis!. Εχει μια επιλογη που διαλεγεις σε τι μεγεθος DVD θες να το γραψεις κ αυτο ηταν! Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!ετσι εριξες την αναλυση 720χ576 οποτε by by:weep: HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάϊος 24, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 ετσι εριξες την αναλυση 720χ576 οποτε by by:weep: HDΗ αναλυση επεσε απλα δεν εβγαλα κ πολυ νοημα με καποια προγραμματα οποτε ειπα να το κανω ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 24, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Χρειαζόμουν κι εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα. Δοκίμασα το handbrake και είναι κορυφαίο. Σε debian testing με 4core cpu, 8GB RAM χρησιμοποιούσε όλα τα cores στο τέρμα. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.