thefou Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2011 Έχω ένα Laptop acer aspire 5920G με την 8600M κάρτα γραφικών. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να περάσω νεότερο driver από αυτόν που έχει στο site η acer για το συγκεκριμένο μοντέλο,χωρίς να παρουσιάζει "μικροσπασίματα" η οθόνη.Έχω δοκιμάσει απο το site της nvidia,τα ίδια "μικροσπασίματα".Έχω τρέξει προγράμματα που εντοπίζουν drivers τα ίδια.Έχω βαρεθεί να κάνω εγκατάσταση και απεγκατάσταση driver. Αυτούς που έχει τώρα και δουλεύει σωστά είναι η έκδοση 175.90, 3 χρόνων αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει τρόπος να περάστούν νεότεροι και να δουλεύουν???:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Αφού δουλεύουν κανονικά αυτοί που έχεις τώρα γιατί το παλεύεις ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Μάϊος 22, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 υπάρχουν αυτές οι δύο λύσεις:tweakforce.com - DownloadsNVIDIA MobilityModderπροσωπικά θα διάλεγα την 1η καθώς τους έχω δοκιμάσει σε πολλά laptop χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Μάϊος 22, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Που και που το χρησιμοποιώ για παιχνίδια.Το συνδέω στην tv (37'' fullhd) στο σαλόνι.Παλιά ραλάκια,pro... Είναι και το μαμώτο,μόνο αυτός έχει μείνει. edit:Ωραίος φίλε.Θα τους δοκιμάσω αύριο.Tώρα είναι κατειλημμένο το laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.