kaynd Μάϊος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Έλα παιζάκι πάρε κι εσύ λίγη "δόξα"! Αυτό είναι κλασσικό πρόβλημα κάποιων μοντέλων gigabyte Έτσι κι αλλιώς είπα από πριν «Όπως είπαν και άλλοι είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα» Η απάρνηση σε ένα θέμα δεν έρχεται από ένα χρηστή, αλλά από το σύνολο των απαντήσεων. Αλλιώς μετά το πρώτο πόστ δε θα είχε νόημα να ποστάρουμε και οι υπόλοιποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:11] Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ.ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΝΤΕΜ.ΔΑΝΕΙΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΙΣΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΝΤΕΜΑΚΙ. @KAYND:ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ βιοσ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 ??? τι εννοείς? Τι ιδιαίτερο έχει το πλήκτρο Caps Lock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Είναι ένα μαγικό κουμπί που όταν το πατάς τα γράμματα γίνονται από ΕΤΣΙ έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αμαν ρε εκλεκτε.........Ουτε ενα ποστ δεν μπορουμε να κανουμε με κεφαλαια?ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΑΟΦΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ..........οντως ο φιλος μιρορ εχει ενα δικιο να φωναζει......αν και καινουριος εδω μεσα εδωσε την λυση αρχικα........πολλα μπραβο και σε σενα φιλε.@kaynd:πειραζει να παρω τα περισσοτερα απο σενα και να τα δωσω στον μιρορ?χεχεχεχεχεοπως και να χει παιδες ολα λυθηκαν.τηενκ γιου οοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 LOL Δώσε τα και όλα δεν έχω πρόβλημα εκεί θα κολλήσουμε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Μάϊος 28, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Kαλή φάση!!! Όταν γυρίζεις σπίτι και σκέφτεσαι να μπεις στο PC το παίρνεις τηλέφωνο πρώτα... Αυτή η GigaByte σκέφτεται για μας πριν από μας τελικά(για αυτό και γω πήρα GB ) Αλλά δυστηχός δεν συνεργάζεται με όλα τα modem:( (Δλδ. Πάρτετο και αλλιώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.