Jump to content

ΑΜD 900 SERIES chip = AM3+ Lineup

adpanos

Recommended Posts

Ωραία, μεγαλώνει η συλλογή βλέπω.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο ένα συγκριτικό, αλλά αυτό φαντάζομαι αργότερα όταν κυκλοφορήσουν.

Έχουμε πληροφορίες για υλοποιήσεις του 990 σε micro-atx ?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Eρωτηση.

Η GD70 μου απεβιωσε προχθες .Να περιμενω για υλοποιηση 900series

και θα εχει συμβατοτητα με τον 1055 μου ? Εχουμε καποια ημερομηνια ποτε θα τις δουμε?

Ρωταω γιατι δεν εχω ψαξει ακομα τπτ.

Eρωτηση.

Η GD70 μου απεβιωσε προχθες .Να περιμενω για υλοποιηση 900series

και θα εχει συμβατοτητα με τον 1055 μου ? Εχουμε καποια ημερομηνια ποτε θα τις δουμε?

Ρωταω γιατι δεν εχω ψαξει ακομα τπτ.

Να περιμένεις. 15 ημέρες μένουν για την κυκλοφορία της μπουλντόζας αν δεν κάνω λάθος !!! Θα πας στην πρώτη μητρική που θα σκάσει με 990FX/SB950 chipακι, λογικά θα έρθει νωρίτερα! Μια χαρά θα υποστηρίζει τον 1055Τ όπως και όλες οι άλλες AM3+ μητρικές !!!

Τιμές για τις AM3+ μητρικές της ASUS με τα 970/SB950, 990X/SB950, 990FX/SB950 τσιπάκια της AMD σε γερμανικό κατάστημα..

ASUSAM3PricingHarwareversandde.png

Kαι οι δυο μητρικές της ASUS με το 970/sb950 chip !

M5A97 EVO

product_overview.jpg

M5A97 PRO

product_overview.jpg

και για τις δυο :

EFI-2_pic.jpg

Eπίσης από την ASUS έρχονται αρκετές μητρικές και με παλαιά AMD chip στο AM3+ socket !!

1) ASUS M5A87 (870/SB850)

7yMsgJvvqAqwBK2b_500.jpg

2) ASUS M5A88-M EVO (880G/SB850) για αυτούς που θέλουν BULLDOZER με ενσωματωμένη IGP .

P_500.jpg

3) ASUS M5A88-V EVO

ue0UWxQMiQa9YsZW_500.jpg

4) ASUS M5A88-M

0WHo37lPsOXrOc4J_500.jpg

Γιατί σπαμάρεις κατά αυτό τον τρόπο και δεν τις βάζεις σε ένα ωραίο πόστ να υπάρχουν όλες τακτοποιημένες ????

Αστονα να βλεπουμε οτι εχει νεο ποστ το καθε θεμα!

Η κατηγοριοποιηση της ASUS δεν μ αρεσει.

Η 990Χ ΔΕΝ εχει 16x/16x και κοστιζει 132 = 150+ εδω.

Επισης η TUF και η CVF ειναι "ειδικες" και λογικο ειναι να περασουν το 200ρικο εδω.

Μια "απλη" 990FX με 2x16 με μια 140-150 @ Γερμανια (160-170 εδω), γιατι δεν εβγαλε?

Κανα νεο απο Asrock μπαντα πότε θα εχουμε?

ερωτηση,,εχω την asus formula iv AM3,και στο επισημο site ειδα οτι εχει βγει ενα beta bios για τους καινουριους AMD ,στην περιγραφη λεει προς το παρον ,οτ ειναι μονο για τεσταρισμα των νεων CPU της.Απο οτι καταλαβα καποια στιγμη θα βγει καποιος bios κανονικο που θα παιζει για τους νεους επεξεργαστες AMD.Αν γινει αυτο ξερει κανεις αν Θα υποστηριζουν πληρως τους καινουριους , τα chipset 890fx ΑΜ3?

Παιδια, γνωριζουμε περιπου ποτε θα ειναι διαθεσιμες στα ελληνικα καταστηματα?

Κανα νεο απο Asrock μπαντα πότε θα εχουμε?

Για τιμές λες ??? Σε μοντέλα έχει την 990FX EXTREME 6 και 990FX EXTREME 4

θα περιμένουμε να έρθει σε κανά νορμάλ μαγαζί για να παραγγείλουμε. Έλεγα και εγώ να πάω σε sandy αλλά τελικά back to AMD.

Οι μπουλντόζες πότε ανανένονται τώρα ρε παιδιά στην Ελλάδα γιατί με τις καθυστερήσεις κτλ το έχω χάσει. Μέσα στο καλοκαίρι ή να πάρω κανάν 6πύρηνο από τους παλιούς για να κάνω δουλειά τώρα (χρειάζομαι άμεσα αναβάθμιση).

Πανακριβες ομως, και οι 2. Ενα 50ρικο πανω απο οσο θα επρεπε να κοστιζουν...

MSI 990FXA-GD65, 990FX (dual PC3-10667U DDR3) (7640-030R) | The H Price Insight / EU

Οντως οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες... Υπομονη μεχρι να κυκλοφορισουν και οι υπολοιπες, οποτε πιστευω θα πεσουν αρκετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.