Jump to content

Αντικατάσταση 4870 με 5770. Συμφέρει;

Dant3

Recommended Posts

Κοιτα εκαναν αντικασταση με χειροτερη καρτα οποτε δεν τηρουν την νομοθεσια οποτε μπορω να κανω και καταγγελια.εξαλλου δεχθηκαμε αυτη την καρτα για αντικατασταση γιατι ο τεχνικος επεμενε οτι θα εβλεπε τρελη διαφορα,πραγμα βεβαια που δεν ισχυε.

Τώρα 4870 και 5770 δεν είχα να συγκρίνω, αλλά δεν νομίζω ότι σαν κάρτα η 5770 είναι χειρότερη. Αν δεις συνολικά τα χαρακτηριστικά της μια χαρά αντικατάσταση ήταν και σαν προϊόν προς πώληση έχει μεγαλύτερη αξία από μια 4870. Άλλο το ότι στην τελική δεν σας κάνει διότι φαίνεται να χάνει σε επιδόσεις έναντι της 4870 στις συνθήκες και με τα games που την δουλεύετε.

Τώρα το τρελή διαφορά που έλεγε ο άλλος δείχνει ότι ακόμα το 90% των πελατών εμπιστεύεται τυφλά αυτά που λένε οι πωλητές. Διότι αν το 90% ήταν εγώ και εσύ θα το είχαν βουλώσει εδώ και πολύ καιρό.

6850 μας κανει?

Τώρα η 6850 πρέπει να είναι κάπως ποιο γρήγορη από την 5770 οπότε μάλλον( ????? :p ) σας κάνει. Αν πάντως πάτε δύο γενιές ποιο πάνω και με παρόμοιες ή καλύτερες επιδόσεις στα fps και παρόλα αυτά δεν μείνετε ικανοποιημένοι ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε μήπως τελικά δεν θέλετε αντικαταστάτη της 4870 αλλά ελπίζετε ή χρειάζεστε κάτι πολύ ανώτερο. Το πως θα το αποκτήσετε - φέρνοντας αντιρρήσεις συνεχώς στο κατάστημα ή πληρώνοντας την διαφορά - είναι δικό σας θέμα.

AMD ATI Chips Comparison Table | Hardware Secrets

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

η 5770 overall ειναι καλύτερη κάρτα. Τις εχω δουλέψει και τις 2 και το λέω. Τώρα, αφου ο τεχνικός δέχτηκε ότι κάπου χάνει από την 4870, πάρε την 6850 (αν στην δίνει μόνος του, αν δεν στο εχει πει αυτος μην το πεις :p ), κερνα ένα κουτί γλυκά τους τεχνικούς και με γειές

Εγω τον παιρνω και του λεω τι εγινε?μου λεει οκ εγινε αντικατασταση.

του λεω με 5830 και μου λεει οχι.

ε εγω περιμενα να μου πει καμια 5850 που παλι πανω απο μια χαρα θα ηταν και μου λεει 6850.

τωρα εγω οτι συζητηση εκανα μαζι του την εχω γραψει.κατι που να ειναι ισα η πανω(οπως λεει και ο νομος εξαλλου) ζητησα και η 5770 δεν ηταν ισα.

ναι μπορει σε χαρακτηριστικα κτλ κτλ να ειναι καλυτερη αλλα στο ζουμι δεν ειναι.

ειναι σαν να σου ζηταει ο αλλος αγωνιστικο αυτοκινητο και να του δινεις ενα με κλιματιστικο δερματινα καθισματα κτλ.αμα δεν ξερει να τα χρησιμοποιει τι να τα κανει?

εγω πιστευω οτι και με την 6790 μια χαρα θα ηταν καθως και η 6790 και η 5830 ενα κλικ παραπανω απο 4870 ,η 5770 ομως οχι.δεν βλεπω να ζηταω κατι παραλογο ουτε να το πηγαινω για να μου δωσουν 6970 στο τελος...

ειπαμε καταδικαζουμε αυτους που εχουν δωσει 4870 για να παρουν 6990 αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

η 5770 overall ειναι καλύτερη κάρτα. Τις εχω δουλέψει και τις 2 και το λέω. Τώρα, αφου ο τεχνικός δέχτηκε ότι κάπου χάνει από την 4870, πάρε την 6850 (αν στην δίνει μόνος του, αν δεν στο εχει πει αυτος μην το πεις :p ), κερνα ένα κουτί γλυκά τους τεχνικούς και με γειές

και εγω ειχα 4850 (clocked σε 4870+) και πηγα σε 5770 περσι. Το εκανα για αλλους λογους, για τα HD codecs ηχου γιατι δουλευω και σαν HTPC το μηχανημα, αλλα συμφωνω μαζι σου, ειναι καλυτερη καρτα γενικα η 5770.

Το παρουσιαζετε σα να εχουν μεγαλη διαφορα αλλα δεν εχουν. Οταν ειχε βγει η 5770 ειχε πεσει λιγο κραξιμο επειδη ηταν χειροτερη απο την 4890 και επειδη ειχαν καλομαθει ολοι με τα μεγαλα αλματα που ειχαν δωσει οι σειρες 3 και 4 οταν πρωτοβγηκαν, και περιμεναν να μην τιθεται καν θεμα συγκρισης με τις προηγουμενες, οχι και να χανει κιολας.

Οποτε πρακτικα ηταν περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα και οχι ουσιαστικο. Και ναι απο την 4890 εχανε αρκετα, αλλα με τη 4870 ηταν περιπου στα ιδια σε καποια games, λιγο πιο κατω σε αλλα. Απο 1 μεχρι 9% διαφορα, και οσο δυσκολευουν οι συνθηκες τοσο πεφτει.

Τωρα αφου πηρες 6850 ακομα καλυτερα...μη το πεις ουτε του παππα...

καλή περίπτωση η 6850 που σου έδωσε. Νομίζω ότι αν είχες πληρώσει την 4870 κανα 250άρι είναι πολύ λογική η αλλαγή...

Έχεις λάθος. Όταν αγοράζεις μια κάρτα 250 € δεν πάει να πει ότι η αξία της παραμένει τόσο. Αν πας να πουλήσεις μια 4870 σήμερα θα την βάλεις 50 € όχι 250 €.

Έχεις λάθος. Όταν αγοράζεις μια κάρτα 250 € δεν πάει να πει ότι η αξία της παραμένει τόσο. Αν πας να πουλήσεις μια 4870 σήμερα θα την βάλεις 50 € όχι 250 €.

Η αντιπροσωπεία όμως τους αναγνωρίζει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της αρχικής τιμής σε πιστωτικό. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες καλύπτονται επαρκέστατα και με ειδικές συμφωνίες.

Τους έχεις για κορόιδα?

αντίθετα όταν σου δίνει κάτι πολύ φτηνότερο από το αρχικό κερδίζει κιόλα..... παίρνει πιστωτικό 200-300 και σου δίνει κάρτα των 120-150 ;)

Διάβασε τον νόμο !

1) Αν πάει ένα προιόν για αντικατάσταση πρέπει να πάρεις πίσω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο.

2) Αν δεν υπάρχει το ίδιο τότε θα πρέπει να σου δώσουν ένα προιόν ίδιων ή καλύτερων προδιαγραφών και είναι στο χέρι του ΠΕΛΑΤΗ αν θα δεχτεί την αλλαγή με αυτό ή όχι.

3) Σε περίπτωση που ο πελάτης ΔΕΝ έρχεται σε συμφωνία με το κατάστημα, τότε πρέπει να του κοπεί ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ στην ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ της κάρτας !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.