Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2011 Θέλω να μου προτείνετε υπηρεσίες για παροχή διευθύνσεις εμαιλ (όπου μετά το @ βάζεις ότι θες εσύ), η υπηρεσία θέλω να είναι συμβατή με blackberrys. Έχω δει το godaddy αλλά δεν ξέρω πόσο καλό είναι.(Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η σωστή κατηγορία άρα μετακινήστε το αν είναι λάθος.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 το godaddy ειναι το μεγαλυτερο site που ασχολειτε με domain και τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Άρα προτείνεις να πάω εκεί? (και να μεταφέρω και κάτι domain μου?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάϊος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Φτιάξτε επαγγελματικό e-mail με το δικό σας domain, δωρεάν μέσω Google Apps!Δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαίνεται καλό και η τιμή 7,5 το χρόνο δεν ειναι καθόλου άσχημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Μάϊος 23, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Δουλεύω το google apps δωρεάν 1 χρόνο περίπου με το δικό μου domain και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος !!!Συμβατό με όλα τα mobile ακριβώς σαν να δουλεύεις με gmail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 +1 για google appsΤο έχω 3-4 χρόνια και είναι σα gmail. Επίσης υποστηρίζεται σαν gmail λογαριασμός από το κινητό μου. (android) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.