kreach Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2011 Nαι, είναι noob question αλλά με τέτοια δεν παίζω Αγόρασα τούτο: External Cable IDE/SATA to USB Backup | Multirama Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα από όπου κι αν τον πιάσω τον σκληρό... Δηλαδή, τον ακουμπάω στο γραφείο συνδέω τα καλώδια και κάνω τη δουλειά μου όπως και με τους κλασικούς εξωτερικούς. Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να χω υπόψιν? Πέρα από ποτήρια νερό, κινητό...
kreach Μάϊος 20, 2011 Author #3 Μάϊος 20, 2011 Να σαι καλά! Ποια εναλλακτική προτείνεις? Κάτι τέτοιο perhaps?
dellman Μάϊος 20, 2011 #4 Μάϊος 20, 2011 Nod Hard Disk Docking Station USB - 3.5"/2.5" Sata | MultiramaΚαι αν έχει με παρόμοια τιμή με esata ακόμα καλύτερα για τους ατα δίσκους κουτάκια από εβαυ
hayabusa Μάϊος 21, 2011 #5 Μάϊος 21, 2011 Μακριά και αλάργα από δαύτα έχω κάψει 3 σκλληρούς έτσι Οταν λες τους εχεις καψει; Τους ακουμπησες πχ και καηκαν η την ακουσαν στα καλα καθουμενα; Προσωπικα οσες φορες εχω δουλεψει ετσι δισκους με το αντιστοιχο εργαλειο της scythe, το kama connect, δεξ ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Το ιδιο και ενας γωστος μου που το δουλευει σε καθημερινη βαση αλλαζοντας δισκους αρκετες φορες στο 24ωρο Sent from my A101IT using Tapatalk
dellman Μάϊος 21, 2011 #6 Μάϊος 21, 2011 απλά τους ακουμπάς και βρωμάει καμμένο....Έχω δουλέψει 4 τέτοια και όλα είναι γτπκ
yanni Μάϊος 21, 2011 #7 Μάϊος 21, 2011 Λογικά το ρίσκο είναι με τα τροφοδοτικά που δίνουν με αυτά τα εξαρτήματα. Αν τα τροφοδοτικά είναι μούφα θα τον σφάζουν τον δίσκο.
kreach Μάϊος 27, 2011 Author #8 Μάϊος 27, 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις (Καλά τα θαμπς απ, αλλά ακόμα καλύτερα μια γραπτή απάντηση )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.