Jump to content

peltier απορίες...

voudas

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

ψιλομπερδεμα τα peltier ειδικα για καποιον που δεν εχει ξανασχοληθει με αυτα...

σκεφτομουν το καλοκαιρι που θα βαλω νερο να δω τι μπορει να κανει και ενα δυνατο peltier... νομιζω ειδα στο checkmate ενα πολυ δυνατο...

κατεληξα στο οτι με αρκετο πειραματισμο και αλλη τοση προσοχη μπορεις να δεις διαφορες θερμοκρασιας 50 βαθμων θερμης-ψυχρης πλακας! αλλα θελει ψαξιμο το θεμα! το καλο ειναι οτι οι κατασκευαστες τους σε βοηθανε αρκετα με τις καμπυλες που δημοσιευουν!

χρειαζεται ειδικο μπλοκ για peltier? ?????

Αρχική απάντηση από Kimi Raikkonen

ψιλομπερδεμα τα peltier ειδικα για καποιον που δεν εχει ξανασχοληθει με αυτα...

σκεφτομουν το καλοκαιρι που θα βαλω νερο να δω τι μπορει να κανει και ενα δυνατο peltier... νομιζω ειδα στο checkmate ενα πολυ δυνατο...

κατεληξα στο οτι με αρκετο πειραματισμο και αλλη τοση προσοχη μπορεις να δεις διαφορες θερμοκρασιας 50 βαθμων θερμης-ψυχρης πλακας! αλλα θελει ψαξιμο το θεμα! το καλο ειναι οτι οι κατασκευαστες τους σε βοηθανε αρκετα με τις καμπυλες που δημοσιευουν!

χρειαζεται ειδικο μπλοκ για peltier? ?????

Ειδικό block όχι, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις(αν και δεν έχω δει block επεξεργαστή τέτοιο) είναι να μην έχει πατούρα(όπως τα εργοστασιακά των vga) και να καλύπτει όλο το peltier(ή cold plate, αν χρησιμοποιήσεις).

Αρχική απάντηση από RootX

Ειδικό block όχι, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις(αν και δεν έχω δει block επεξεργαστή τέτοιο) είναι να μην έχει πατούρα(όπως τα εργοστασιακά των vga) και να καλύπτει όλο το peltier(ή cold plate, αν χρησιμοποιήσεις).

Το παθημα μας εγινε μαθημα :(

Αρχική απάντηση από billpeppas

ΡΕ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ , ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ???

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΘΑ ΠΩ ΠΟΣΑ WATT EINAI???

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ.

ΡΕ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ....

ΑΠΟ ΤΙΣ 1300+ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΖΗΤΗΜΑ ΟΙ 10 ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ...

Α, ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Αρχική απάντηση από Voudas

κάψατε peltier σε κανένα maze4??

Κωστη το maze4 που εχω εχει πατουρα,και σε λοαντ η καρτα επειδη δεν κρυωνε ολο το πελτιερ δεν "κοντραρε" καλα με αποτελεσμα να εχω μεχρι και χειροτερα αποτελεσματα σε συγκριση μονο με μπλοκ στην καρτα.Μου εχει στειλει ο 11 ομως(θενκς Μικε) ενα μπλοκ περιποιημενο για πελτιερ που συντομα θα μπει πανω.

"ΑΠΟ ΤΙΣ 1300+ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΖΗΤΗΜΑ ΟΙ 10 ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ..."

Ας μην είναι και κανένας...

Βαρέθηκα πλέον.

Καλή συνέχεια στο Forum.

Bye.

Shido congrats!

Ωραίο sig.

Για δοκίμασε να βάλεις και τα υπόλοιπα...

( Αλλά αφού έτσι θες , δείξε απλά ότι ο P4 3.4EE είναι Prescott )

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ.

Δεν πρόκειται ούτες ως Guest να ξαναμπώ εδώ.

αυτος ειναι ο μονος λογος που βαζω αυτο το ποστ...

μολις εμαθα τα ευχαριστα!!!

Bill ολο το community σε ευχαριστει για αυτη την σοφη σου αποφαση

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

:bye: στο καλο :bye:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

:clap: :daisy: :bye:

ΥΓ: unsto, μη το κλειδωσεις και αυτο, αστο να υπαρχει ενα....:getlost:

αυτή τη στιγμή παίζω με ένα 48ράκι...

με τη μαμίσια ψύχτρα (!!!, ναι ήρθε με ψύχτρα) στα 5v πιάνει κάπου 8 βαθμούς η κρύα πλευρά και στα 12 δεν αντέχει. (σαν φαν έχω την έξοδο του ψυγείου μου, ένας ένερμαχ 120 στα 12v)

το ξήλωσα από τη μαμίσια. και το έβαλά σε ένα ζαλμανάκι.:flex:

στα 5v η τεμπ της κρύας πλευράς πήγε στους 6 βαθμούς και στα 12V έπεσε κάτω από το 0 (δεν ξέρω πόσο, δεν δείχνει ο σένσορας, δε νομίζω πάντως πολύ)...

post-33-1416070996,676_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.