Jump to content

Νέο FM1 socket από την AMD και οι υλοποιήσεις του!

adpanos

Recommended Posts

Γιατί οι Foxconn μου φαίνονται πολύ "φτωχές" πάντα απο θέμα εμφάνισης;

Γιατί σχεδόν πάντα απευθύνονται στους OEMs !!!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Γιατί σχεδόν πάντα απευθύνονται στους OEMs !!!

Δεν ειπα οτι ειναι κακές σαν μητρικές. Απλα επειή εχω plexy στο κουτί μου δεν ειναι κατι που θα το ήθελα να φαίνεται.

Δεν ειπα οτι ειναι κακές σαν μητρικές. Απλα επειή εχω plexy στο κουτί μου δεν ειναι κατι που θα το ήθελα να φαίνεται.

Για καμιά min-ITX της ASUS σε κόβω εσένα !:clap:

Ισως να βγάλει και η zotac καμικά καλή.

Για καμιά min-ITX της ASUS σε κόβω εσένα !:clap:

Ισως να βγάλει και η zotac καμικά καλή.

Καμια σχέση. Απλα δεν μου αρέσουν σαν εμφάνιση.

Μια χαρά φέρονται οι τιμές!

Ειδικά για πλαίσιο που τσουζει... Οπότε και λίγο πιο χαμηλά θα τους δούμε σύντομα ελπίζω.

Αντε να ερθουν mini itx μητρικες και οι 65watt tdp μπας και δουμε ασπρη μερα ...

ΥΓ. Υπάρχει καμμιά φωτό απο το cooler των Α8-Α6 ?Θα χωραει σε mini itx κουτι?

Αντε να ερθουν mini itx μητρικες και οι 65watt tdp μπας και δουμε ασπρη μερα ...

ΥΓ. Υπάρχει καμμιά φωτό απο το cooler των Α8-Α6 ?Θα χωραει σε mini itx κουτι?

είναι η κλασσική ψύκτρα που έχουνε και οι ahtlon II τα τελευταία χρόνια, σχετικά μικρή δηλαδή, ίσως χωράει ανάλογα με το κουτί.

είναι η κλασσική ψύκτρα που έχουνε και οι ahtlon II τα τελευταία χρόνια, σχετικά μικρή δηλαδή, ίσως χωράει ανάλογα με το κουτί.

αυτη δεν ηταν λιγο σαματατζιδικη? Ή θυμαμαι λαθος?

Μετά(!!!) τις μητρικές ήρθαν και οι επεξεργαστές

Επεξεργαστές Κατασκευαστής AMD,Socket s FM1 - plaisio.gr

ειναι λιιγο πιο ακριβα απο UK, οποτε καλα ειμαστε..

αυτη δεν ηταν λιγο σαματατζιδικη? Ή θυμαμαι λαθος?

έχει το κλασσικό ανεμηστηράκι των 70mm

όταν ζορίζεται και ανεβάζει στροφές ακούγεται, σε idle ή σε καμμία ταινία δέν νομίζω να είναι ενοχλητικό.

τα ανεμιστηρακια των Athlon II, οντως, σε full load ειναι λιγο φασαριοζικα, αλλα αμα τα βαλεις στο 50-60% δεν ακουγεται κιχ! kαι των phenom το ιδιο!

Ειναι ογκωδης ?Υπάρχει καμμιά φωτογραφία ρε παιδιά?

Την έχω ποστάρει πριν λίγο καιρό! Αν κοιτούσες το θέμα από την αρχή θα την είχες δει.

amd201002.jpg

Σας ευχαριστω και τους 2.Ειναι η ελλειψη χρονου ρε παιδια τι να πω ...

• 3 weeks later...

Υπάρχουν διαθέσιμες στα καταστήματα itx μητρικές; Έχω τον Α8 10 μέρες να κάθεται! :wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.