adpanos Ιούλιος 2, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Γιατί οι Foxconn μου φαίνονται πολύ "φτωχές" πάντα απο θέμα εμφάνισης;Γιατί σχεδόν πάντα απευθύνονται στους OEMs !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 2, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Γιατί σχεδόν πάντα απευθύνονται στους OEMs !!!Δεν ειπα οτι ειναι κακές σαν μητρικές. Απλα επειή εχω plexy στο κουτί μου δεν ειναι κατι που θα το ήθελα να φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 3, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Δεν ειπα οτι ειναι κακές σαν μητρικές. Απλα επειή εχω plexy στο κουτί μου δεν ειναι κατι που θα το ήθελα να φαίνεται.Για καμιά min-ITX της ASUS σε κόβω εσένα !:clap:Ισως να βγάλει και η zotac καμικά καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 3, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Για καμιά min-ITX της ASUS σε κόβω εσένα !:clap:Ισως να βγάλει και η zotac καμικά καλή.Καμια σχέση. Απλα δεν μου αρέσουν σαν εμφάνιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 4, 2011 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μετά(!!!) τις μητρικές ήρθαν και οι επεξεργαστέςΕπεξεργαστές Κατασκευαστής AMD,Socket s FM1 - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 4, 2011 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μια χαρά φέρονται οι τιμές!Ειδικά για πλαίσιο που τσουζει... Οπότε και λίγο πιο χαμηλά θα τους δούμε σύντομα ελπίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 4, 2011 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Αντε να ερθουν mini itx μητρικες και οι 65watt tdp μπας και δουμε ασπρη μερα ...ΥΓ. Υπάρχει καμμιά φωτό απο το cooler των Α8-Α6 ?Θα χωραει σε mini itx κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιούλιος 4, 2011 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Αντε να ερθουν mini itx μητρικες και οι 65watt tdp μπας και δουμε ασπρη μερα ...ΥΓ. Υπάρχει καμμιά φωτό απο το cooler των Α8-Α6 ?Θα χωραει σε mini itx κουτι?είναι η κλασσική ψύκτρα που έχουνε και οι ahtlon II τα τελευταία χρόνια, σχετικά μικρή δηλαδή, ίσως χωράει ανάλογα με το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 4, 2011 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 είναι η κλασσική ψύκτρα που έχουνε και οι ahtlon II τα τελευταία χρόνια, σχετικά μικρή δηλαδή, ίσως χωράει ανάλογα με το κουτί.αυτη δεν ηταν λιγο σαματατζιδικη? Ή θυμαμαι λαθος?Μετά(!!!) τις μητρικές ήρθαν και οι επεξεργαστέςΕπεξεργαστές Κατασκευαστής AMD,Socket s FM1 - plaisio.grειναι λιιγο πιο ακριβα απο UK, οποτε καλα ειμαστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιούλιος 4, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 είναι η κλασσική ψύκτρα που έχουνε και οι ahtlon II τα τελευταία χρόνια, σχετικά μικρή δηλαδή, ίσως χωράει ανάλογα με το κουτί.αυτη δεν ηταν λιγο σαματατζιδικη? Ή θυμαμαι λαθος?έχει το κλασσικό ανεμηστηράκι των 70mmόταν ζορίζεται και ανεβάζει στροφές ακούγεται, σε idle ή σε καμμία ταινία δέν νομίζω να είναι ενοχλητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 5, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 τα ανεμιστηρακια των Athlon II, οντως, σε full load ειναι λιγο φασαριοζικα, αλλα αμα τα βαλεις στο 50-60% δεν ακουγεται κιχ! kαι των phenom το ιδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 5, 2011 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Ειναι ογκωδης ?Υπάρχει καμμιά φωτογραφία ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 5, 2011 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Ειναι ογκωδης ?Υπάρχει καμμιά φωτογραφία ρε παιδιά?κανε ενα google search...! δεν ειναι τοσο δυσκολο πια!athlon II cooler image - Αναζήτηση Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 5, 2011 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Ειναι ογκωδης ?Υπάρχει καμμιά φωτογραφία ρε παιδιά? Την έχω ποστάρει πριν λίγο καιρό! Αν κοιτούσες το θέμα από την αρχή θα την είχες δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 5, 2011 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Σας ευχαριστω και τους 2.Ειναι η ελλειψη χρονου ρε παιδια τι να πω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούλιος 8, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Review για μητρικη της MSI σε ΑΤΧ μεγεθος: A75A-G35 MSI's A75A-G35 motherboard nears launch by VR-Zone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
saliery Ιούλιος 26, 2011 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Υπάρχουν διαθέσιμες στα καταστήματα itx μητρικές; Έχω τον Α8 10 μέρες να κάθεται! :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούλιος 26, 2011 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Mπα οχι ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 26, 2011 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Mini-ITX μητρικες (της Asus) κατα πασα πιθανοτητα θα ερθουν αρχες Αυγουστου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 2, 2011 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 Mini-ITX μητρικες (της Asus) κατα πασα πιθανοτητα θα ερθουν αρχες Αυγουστου.Βγηκε 1 μικρό review για την mini-itx της Asus:Asus' F1A75-I Deluxe makes timely debut by VR-Zone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.