Jump to content

Αριστο support απο Corsair

evolution

Recommended Posts

Το προιγουμενο σαββατο στελνω email οτι εχασα 1 απο τα καλωδια τροφοδοσιας sata απο το ΑΧ850 μου δευτερα μεσημερι που κοιταω το mail μου μου εχουν απαντηση οτι μολις βρουν το καλωδειο θα μου το στειλουν , τεταρτη πρωι μου ερχετε συστημενο γραμμα που ηταν τηλεγραφημα απο ups ωστε να εποικινονησω μαζι τους περνω και ηρθε και mail

περνω τηλεφωνο και μου λενε οτι εχω ενα δεμα στο Ελ.Βενιζελος και ειναι για εκτελωνισμο και θελαν να συμλησωσω μια φορμα εξουσιωδοτησεις για τον εκτελονισμο συμπλησωνω και την στελνω με mail οπως μου ειπαν σημερα ηρθε το πακετο και αντι να στειλει μονο το καλωδιο που εχασα μου εστειλε ολα τα καλωδεια του τροφοδοτικου

με αυτη τη κινηση με κερδισε και το επομενο τροφοδοτικο μου παλι corsair θα ειναι

Το κακό είναι ότι οι εταιρείες που σέβονται πραγματικά τον πελάτη τους (όπως η Corsair εν προκειμένω) είναι ελάχιστες.

Θα έπρεπε να τα βλέπουν αυτά ορισμένα καταστήματα, εδώ, που το μόνο που κοιτάνε είναι να κάνουν την αρπαχτή και μετά άντε να πνιγείς...

Το προιγουμενο σαββατο στελνω email οτι εχασα 1 απο τα καλωδια τροφοδοσιας sata απο το ΑΧ850 μου δευτερα μεσημερι που κοιταω το mail μου μου εχουν απαντηση οτι μολις βρουν το καλωδειο θα μου το στειλουν , τεταρτη πρωι μου ερχετε συστημενο γραμμα που ηταν τηλεγραφημα απο ups ωστε να εποικινονησω μαζι τους περνω και ηρθε και mail

περνω τηλεφωνο και μου λενε οτι εχω ενα δεμα στο Ελ.Βενιζελος και ειναι για εκτελωνισμο και θελαν να συμλησωσω μια φορμα εξουσιωδοτησεις για τον εκτελονισμο συμπλησωνω και την στελνω με mail οπως μου ειπαν σημερα ηρθε το πακετο και αντι να στειλει μονο το καλωδιο που εχασα μου εστειλε ολα τα καλωδεια του τροφοδοτικου

με αυτη τη κινηση με κερδισε και το επομενο τροφοδοτικο μου παλι corsair θα ειναι

Κι εγώ έχω ένα θεματάκι με sata καλώδιο του ΗΧ-850 (έσπασε ένα κλιπς). Στη διεύθυνση jackflash@corsairmemory.com έστειλες το mail;

Κι εγώ έχω ένα θεματάκι με sata καλώδιο του ΗΧ-850 (έσπασε ένα κλιπς). Στη διεύθυνση jackflash@corsairmemory.com έστειλες το mail;

βγαλε μια φωτο να δω τη καλωδιο ειναι μηπως εχω εγω και σου κανουν

το θεμα ειναι οτι κοιτωντας τα εγγραφα που ειχε το πακετο τα εξοδα τους ειναι κοντα στα 70 και κατι ευρω ως και τα τελωνια η ups ειχε εντολη να τα καλυξει και εγω δεν πληρωσα τιποτα

Τωρα για το mail θα κοιταξω αυριο που θα παω σπιτι γιατι μπαινω απο κινητο αλλα το σιγουρα δεν ειναι αυτο

αυτα ειναι,οχι σαν τα λαμογια τα εδω που παιρνεις καινουργιο απο μαγαζι και κανεις την προσευχη σου αν θα εχει ολα τα παρελκομενα μεσα

βγαλε μια φωτο να δω τη καλωδιο ειναι μηπως εχω εγω και σου κανουν

το θεμα ειναι οτι κοιτωντας τα εγγραφα που ειχε το πακετο τα εξοδα τους ειναι κοντα στα 70 και κατι ευρω ως και τα τελωνια η ups ειχε εντολη να τα καλυξει και εγω δεν πληρωσα τιποτα

Τωρα για το mail θα κοιταξω αυριο που θα παω σπιτι γιατι μπαινω απο κινητο αλλα το σιγουρα δεν ειναι αυτο

Αυτό είναι το καλώδιο. Έχει σπάσει το τελευταίο κλιπσάκι γιατί πήγα να το βάλω σε δίσκο ανάποδα σε τυφλό σημείο :tomato:. Το κουτί έχει δύο τέτοια καλώδια. Τώρα χρησιμοποιώ το δεύτερο, αλλά καλό θα ήταν να έχω και τα δύο, ωστε να είναι πλήρης η συσκευασία. Μη μπαίνεις στον κόπο ρε φίλε. Ας μου στείλουν αυτοί, αφού είναι τόσο καλοί. Να σαι καλά πάντως.

ΥΓ το τροφοδοτικό (ΗΧ-850) είναι σκυλί.

post-17583-1416075224,9922_thumb.jpg

εχουν κι αλλα μελη του φορουμ αντιστοιχες κι ακομα καλυτερες εμπειριες με corsair...

οι τυποι πραγματικα φαινεται οτι τιμουν τον πελατη τους.

Πολυμερε που εισαι?

Παρόν Γιώργο!

Κατόπιν της διακριτικής παραίνεσης του αξιότιμου αρχι-κοπρίτη Καλλιθέας και περιχώρων, να σας παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου, καθώς επιλογή δεν έχω, κρατάει όμηρο το μωρό μου.

Είχα αγοράσει ένα από εκείνα τα πρώτα ΑΧ1200 τροφοδοτικά της corsair που λόγω μιας αστείας παράλειψης (δεν είχαν ντύσει με πλαστικό 2 πηνεία) είχε ένα (ελαφρύ στην περίπτωσή μου) coil whine (ηλεκτρονικό "τσίριγμα" από πηνείο).

Επικοινώνησα μαζί τους με e-mail και τους παρέθεσα το γεγονός. Είχα άμεση και φιλική ανταπόκριση και με ενημέρωσαν ότι περιμένουν τη νέα, διορθωμένη παρτίδα σε καμιά εβδομάδα και αν θα μπορούσα να κάνω λίγη υπομονή.

Το τροφοδοτικό μου δούλευε και ο θόρυβος δεν ήταν τραγικός, οπότε δεν είχα και μεγάλο θέμα. Σε μία εβδομάδα με ενημέρωσαν ότι ένα νέο τροφοδοτικό είναι στο δρόμο για το σπίτι μου, το οποίο και βρήκε σε 2 μόλις ημέρες με DHL. Επρόκειτο για κανονικό RETAIL πακέτο, με όλα τα παρελκόμενα και, φυσικά, με την διόρθωση που είχε γίνει στην κατασκευή για να αποφευχθεί το coil whine.

Κατόπιν με παρακάλεσαν αν έχω την καλοσύνη να επιστρέψω το προβληματικό τροφοδοτικό με DHL, η οποία το παρέλαβε από το σπίτι μου κατόπιν συνενόησης και με χρέωση της corsair.

Για τον κόπο και την ταλαιπωρία μου, μου έστειλαν κι ένα Voyager GT 16GB.

Δε θα σχολιάσω διότι πιστέυω ότι τα γεγονότα αρκούν. Ό,τι άλλο και να πω μόνο να αδικήσει θα μπορούσε το υποδειγματικό after sales service της Corsair.

Έχουν κερδίσει ένα πιστό πελάτη και φυσικά τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους πελάτες μου.

Να μην κάνω καινούργιο thread, ας πω και γω την ιστορία μου.

Βρίσκω πριν κανά μήνα στο amazon.co.uk μια καρτούλα για το κινητό Kingston microsdhc class4 16gb στα 29€ και τη χτυπάω γιατί η sandisk που έχω lagάρει.

Έρχεται η κάρτα και οι ταχύτητες είναι τραγικές, γύρω στο 1mb/s. Στέλνω mail στο support της Kingston και μετά από 4 μέρες δέχομαι τηλεφώνημα από Αγγλία! Ο υπάλληλος της Kingston μου ζητά s/n και επειδή δεν το βρίσκει στο σύστημα (:nono: ) μου ζητά να του στείλω φωτογραφίες της κάρτας, υποψιαζόμενος να είναι μα'ι'μού.

Αφού τα έστειλα μου έδωσε αριθμό RMA λέγοντας μου ότι αφού αγοράστηκε από amazon, τότε είναι γνήσια! Έστειλα την κάρτα Αγγλία και χθες παρέλαβα μια καινούργια made in japan κάρτα!

Μπράβο στην Kingston!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.