Jump to content

προβλημα με windows 7 x64 sp1

mike_d

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενω τα εβαλα για να χρησιμοποιω το 100% της μνημης ραμ μου. ξαφνικα βλεπω οτι παλι αρχισαμε τα ιδια ..παρακαλω ριξτε τα φωτα σας.εχω κανει και ολες τις ενημερωσεις

48631519.jpg

Υποδοχές Μνήμης: 4x DDR2 667 (dual channel, 240-pin) με δυνατότητα επέκτασης έως 4GB. :getlost:

οποτε αν αφαιρεσεις τη μνημη της καρτας γραφικων που πιθανα ειναι 768 μβ φτανουμε στα 4gb

τελος παντων τα windows δεν μπορουν να εκμεταλευτουν ολη τη μνημη γιατι δεν το επιτρεπει η μητρικη σου, και οχι λογω αστοχιας ή καποιου λαθους

Υπαρχουν 2 Revision's του Board σου (1,0) k (3.x) δες λιγο καπου σε καποια γωνια θα λεει το Revision του η διπλα στα DIMM ....και ριχτο εδω !!!

* Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount.*

κανε ενα ελεγχο στο bios να βρεις που λεει για την onboard καρτα και προσπαθησε να την απενεργοποισεις εντελως υπαρχει ομως και η πιθανοτητα του να μην γινεται απλα κανε μια προσπαθεια.κ περιμενω.

* Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount.*

Οπως λεει και ο κατασκεβαστης δυστηχως αυτη η μνημη γινεται "Reserve" απο το συστημα αυτοματα και δεν εχεις επιλογη να την αποδεσμευσης ....:hang3:

750mb ? τι στο καλο :magic::magic:

τωρα μου ηρθε για σκαλισε λιγο το bios και ψαξε για καποιο σημειο οπου θα αναφερεται στην καρτα γραφικων και

θα λεει "MAXDVMT" το εχω πετυχει σε καποια mainboard give it a try....

• 3 months later...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με τα windows ούτε με τη μητρική σου, απλά το chipset της μητρικής δεσμεύει μία ποσότητα μνήμης όταν εγκαταστήσεις πάνω από 3gb RAM. Μην σε απογοητεύει το γεγονός ότι δεν είναι και τα 4gb διαθέσιμα, το σύστημα σου κάνει αυτόματα αυτή την αναπροσαρμογή για να λειτουργεί σταθερά. Ελπίζω να σε κατατόπισα!

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με τα windows ούτε με τη μητρική σου, απλά το chipset της μητρικής δεσμεύει μία ποσότητα μνήμης όταν εγκαταστήσεις πάνω από 3gb RAM. Μην σε απογοητεύει το γεγονός ότι δεν είναι και τα 4gb διαθέσιμα, το σύστημα σου κάνει αυτόματα αυτή την αναπροσαρμογή για να λειτουργεί σταθερά. Ελπίζω να σε κατατόπισα!

ಠ_ಠ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.