Jump to content

Πρόβλημα με αγορά παιχνιδιού ps3 από Easy Buy World

ka8hghths

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα την προηγούμενη Τετάρτη 2 παιχνίδια ps3 από ένα EBW point. Ενώ το ένα ήταν οκ, είχα πρόβλημα με το δεύτερο παιχνίδι. Ήταν με μια ζελατίνα οχι και τόσο καλής ποιότητας, το manual είχε κάτι "κυματισμούς" και το χειρότερο ήτανε ότι δεν το διάβαζε το ps3 μου. Τους το πήγα και το απόγευμα με πήρανε τηλ. και μου είπανε ότι το δισκάκι είναι σπασμένο στο εσωτερικό μικρό κυκλάκι του και ότι μάλλον δεν θα το δεχτεί η εταιρία!!! Στο τέλος μετά από συνομιλία μας καταλήξαμε λέγοντάς μου ότι θα δούνε τι μπορoύνε να κάνουνε!

Αυτοί θεωρούν ότι εγώ είμαι υπαίτιος για το σπάσιμο? Mα μια σοβαρή εταιρία αν τύχαινε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να κάνει άμεση αντικατάσταση και μόνο στην σκέψη ότι ο πελάτης μπορεί να έχει δίκιο και το δισκάκι να ήτανε σπασμένο από πριν? Προτιμάνε να χάσουνε πελάτες από το να αντικαταστήσουνε ένα παιχνίδι των 26 ευρώ ( Beijing olympics 2008 )?

Βέβαια ακόμα επίσημα δεν με έχουνε πάρει ακόμα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας...

Για PS3 παιχνίδια έχω βρει την υγειά μου από zavvi.com, το οποίο μου είχε προτείνει κάποιος απ' εδώ... την προηγούμενη βδομάδα πήρα το red dead redemption με 17 λίρες και σε 4 μέρες ήταν εδώ...

Μαύρο στα ελληνικά μαγαζιά γενικότερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.