Myralis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2011 Και εκεί που πήγαινα να ανεβάσω αστεία φωτό στο αντίστοιχο thread μου ανοίγει το "Windows 7 Recovery" και αρχίζει και scanαρει για σφάλματα.Βγάζει:"Real time of hard drive clusters less than 500ms - Critical Error""37% of HDD space is unreadable - Critical Error""Bad sectors on hard Drive or damaged file allocation table - Critical error""Βοot sector of the hard drive is damaged - Critical error"με ρωτάει αν θέλω να τα διορθώσω, φυσικά πατάω ναι, κάτι πάει να κάνει, διορθώνει κάποια άλλα, αυτά τα critical είναι "Fail to Fix"Φοβήθηκα μην είναι καμιά λακακία, κανας ιός από τορρεντ εκπαιδευτικού χαρακτήρα:shout:, ctrl-alt-delete για να ανοίξω τασκ μανατζερ, πουθενά η επιλογή για τασκ μάνατζερ.Κάνω reset, ανοίγει, δεν δείχνει τίποτα στο Desktop (ούτε wallpaper, ούτε συντομευσεις ούτε τίποτα), το ΑΤΙ Catalyst πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει, ανοίγει πάλι το Windows 7 Recovery μόνο του, τα ίδια πράγματα με πριν..Ανοίγω το My Computer, οι σκληροί φαίνοντε σωστά, ανοίγω τον C (λειτουργικό σύστημα), φαίνοντε όλα σωστά, ανοίγω τον D (ίδιος σκληρός με τον C, διαφορετικό partition) "Folder is Empty" (άπου έιχα ΑΠΕΙΡΑ πράγματα), ανοίγω τον Ε (άλλος σκληρός), όλα σωστά.Πατάω έναρξη και All programms, τίποτα! ναι, Τίποτα, μόνο ο firefox και το launcher του WoW εμφανίζοντε.Ξαναπάω στον Ε, βάζω ένα βιντεακι να πάιξει, ανοιγει μια χαρά!Πάω στον C, στα προγράμματα, άλλα ανοίγουν, άλα όχι, όσα θέλουν άλλα αρχεία για να ανοίξουν συνήθως δεν...Πετάει συνέχεια ένα παράθυρο που λεει "The system has detected a problem with one or more installed IDE/SATA hard disks. It is recommended that you restart the system", που όπως είπα δεν βοήθησε.Τέλος το Windows 7 Recovery μου λέει ότι για να φτιάξει τα critical errors που δεν μπορέι να φτιαξει πρέπει να αγοράσω το Advanced Module που κάνει κάμποσα δολλάρια..Οποιαδήποτε βοήθεια θα φανεί χρήσιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 εχεις δυνατοτητα να σκαναρεις τον δισκο σε αλλο πισι?εχω την υποψια οτι ειναι μαμουνι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Me too.live cd και σκαναρισμα.στα bios ολα καλα φανταζομαι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 19, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Bios δεν είδα, bootarei από τον σκληρό με το πρόβλημα, άρα υποθέτω καλά θα είναι.Laptop με Vista και Ubuntu παίζει, και εξωτερική θήκη παίζει, και θα το δοκιμάσω σε λίγο, κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για scan παίζει?Και τα 2 μηχανήματα μου παίζουν με .. πειρατικά antivirus, οπότε δεν θα τα χρησιμοποίησω, ουτε θα τα ξαναναφερω.. τα Windows είναι αυθεντικότατα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 spybot s+d για αρχη , malewarebyte's μετα , και ολιγον απο free scan (norton/kaspersky/otiallobreis)κλεισε οτι περιεργο ή μη χρησιμο απο την εκκινηση καλο θα ηταν να σκαναρεις σε safe mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 19, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Το spybot s+d το έχω, αλλά, μάλλον δεν είναι πρόβλημα με μαμούνια, ιούς κλπ, απλά ο δίσκος σιγοπεθαίνει/crashare και το αρχαίο PC μου δεν βοηθάει. Γιατί?Γιατί και μπλε οθόνες είχα μερικές φορές τον τελευταίο μήνα άμα έκανα κάτι λιγο περιέργο (οπως το να περνάω το παράθυρο της τηλεόρασης από την μία οθόνη στην άλλη), και γιατί το live CD των Ubuntu 11.04 δεν ήθελε να παίξει σωστά (αρτιφακτς και "περίεργα" γραφικά) όταν άνοιξε με την τέταρτη προσπάθεια, ενώ το Backtrack 3 έπαιξε μια χαρά μεν, αλλά δεν αναγνώριζε Ελληνικά στο filesystem.Έβγαλα τον σκληρό, τον έβαλα με θήκη στο λαπτοπ, από τα Βίστα, όπως και όταν άνοιγε το PC με τον δίσκο κανονικά, δεν έβλεπε τίποτα στον D (οπότε και δεν θα μπορούσα να τρέξω spybot s+d, στα Ubuntu του λάπτοπ τον βρήκε κανονικά, κράτησα κάποια backups, και όταν τελοιώσω και με C θα τρέξω το badblocks που μου είπε ένας φίλος να δω τι έχει πάθει και θα ενημερώσω.Το PC είναι με Pentium 4, 3Gb RAM κτλ, αλλά γενικά έχει προβλήματα με τα πάντα, δεν ανοίγει μερικές φορές επειδή νομίζει ότι του έκανα OC, το DVD-RW δεν ειναι αξιόπιστο κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Βαψτο μπλε και πετα το στη θαλασσα παντως για να μην σου εμφανιζει διαχειριση εργασιων κτλ εγω επιμενω οτι ειναι ιος(το ειχα παθει και εγω παλιαα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 19, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Βαψτο μπλε και πετα το στη θαλασσα παντως για να μην σου εμφανιζει διαχειριση εργασιων κτλ εγω επιμενω οτι ειναι ιος(το ειχα παθει και εγω παλιαα) Εδώ και 2-3 ώρες τον εξετάζει το Linuxaki, είναι πολύ πιθανό αυτό που λες για τον λόγο που το λες κτλ, αλλά δεν λύνει την απορία μου, πως θα εξετάσει ένα filesystem όταν δεν βλέπει κανένα αρχειο μέσα? (μονο απο Linux είδα τα αρχεία μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 20, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Update:Δεν βρήκε τίποτα το badblocks, 2 φορές το έτρεξα, οπότε πάμε πίσω στην περίπτωση 1) του ιού 2) των χαλασμένων WindowsΈτρεξα το spybot s+d, αλλά δεν ξέρω αν κοίταξε και τον εξωτερικό (χαλασμένο σκληρό), δεν βρήκε τίποτα, και δεν βρήκα και εγώ πως να το βάλω να κοιτάξει μόνο εκεί.Επίσης στον D, το παρτίσιον με τα αρχεία μου που δεν βλέπουν τίποτα τα Windows, έφτιαξα μέσα από τα Linux έναν φάκελο και έβαλα μερικά πραγματάκια μέσα. Τα Windows πλέον βλέπουν αυτόν και μόνο τον φάκελο, αλλά άδειο μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 20, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 μπορει να εχεις συνδυασμο προβληματων (+virus +badsectors)δοκιμασε και καποιο προγραμμα απο την κ.εταιρεια του δισκου -πχ για westerndigital > data lifeguard σκαναρισε και με το malewarebyte's......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 20, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Στον προβληματικό δίσκο μην κάνεις τίποτα απόλυτος πρέπει να κάνεις ανάκτηση δεδομένων!!! διαφορετικά τον έχασες !!!!δεν ειχα δει την απάντηση σου Εδώ και 2-3 ώρες τον εξετάζει το Linuxaki, είναι πολύ πιθανό αυτό που λες για τον λόγο που το λες κτλ, αλλά δεν λύνει την απορία μου, πως θα εξετάσει ένα filesystem όταν δεν βλέπει κανένα αρχειο μέσα? (μονο απο Linux είδα τα αρχεία μου)κανε αντιγραφή-επικόλληση σε διαφορετικό δίσκο, κατόπιν στον προβληματικό κανε ένα γενικό format και ο.κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 21, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Κράτησα κάποια back up, το data lifeguard το έβαλα τα τρέξει και έφυγα από το σπίτι, όταν γύρισα διαπίστωσα ότι είχα χάσει πολύ χρόνο γιατί είχε γίνει διακοπή ρευματος..Το ξαναέβαλα και μετά από 4+ ώρες δεν μου βρήκε πρόβλημα, έβαλα και το malewarebytes και βρήκε 3-4 απειλές, η μία εκ των οποιον με το όνομα FakeHDD οπότε σίγουρα κάτι άσχημο πάιχτηκε..Το καθάρισα και τώρα καθαρίζω ότι άλλο ήρθε σε επαφή (τον σκληρό του λάπτοπ, τον καβάτζα σκληρό με τα XP που είχα παρατημένο και τώρα έχω βάλει στο desktop, τον άλλον εξωτερικό που κράτησα τα back up και τον δευτερο σκληρό του Desktop), μέχρι το πρωι θα έχουν φτιάξει..:fun:Ερώτηση, δεδομένου ότι φαίνεται να μην έχω χάσει αρχεία (είπαμε, από Linux φαίνοντε όλα, από εκεί έκανα Back Up), ότι πλέον όλα θα είναι καθαρά και ότι τόσο τα Linux όσο και το data lifeguard δεν βρήκαν bad sectors τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω to format?Υπάρχει κάτι που να ξαναφτιάχνει τα inodes του File System?chkdsk μήπως? κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 22, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 repair με το δισκακι των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Update:Απλά για οποιονδήποτε ίσως έχει παρόμοιο πρόβλημαΉταν ένας πολύ κάφρικος ιός, το Windows 7 Recovery είναι δικό του προγραμμα, όλο fake για να αγοράσω το full version, με παραξένεψε το γεγονός ότι δεν είχα ξαναδεί αυτό το πρόγραμμα, αλλά ήταν πολύ καλά στημένο (οκ, όχι όσο καλά) για να ψάξω στο νετ για αυτό.Τελικά, με χτύπησε και στον άλλον δίσκο μου με τα XP που έχω βάλει τώρα στο Desktop και έχω παροπλίσει τα Windows 7, το ίδιο πρόγραμμα/ιος, γράφοντας Windows XP Recovery, το θέμα είναι όχι μόνο ότι είχε ίδια γραφικά με των Windows 7 αλλά και ότι μου έβγαλε πάλι ακριβώς τα ίδια fake προβλήματα συμπεριλαμβανομένου και το ίδιο 34% hard Disk unavailable (ίδιο ποσοστό).Εδώ Remove Windows Recovery (Uninstall Guide) λέει τα πάντα, λέει ότι απλά που έκανε hide όλα τα αρχεία (για αυτό και τα έβλεπα από Linux μονο) όπως και το πως να τον ξεφορτωθώ, και τώρα ξανατρέχω το Malwarebytes.. αν φτιάξω τα ΧP θα τα ξανακάνω όλα πάλι και για τα windows 7.Μπορεί κάποιος Admin να αλλάξει το όνομα του thread σε κάτι πιο ταιριαστό? "Windows 7/XP/Vista Recovery" πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 25, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Παίζει να ξέρεις που τον κόλλησες; να έχουμε το νου μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Piratebay Torrents το πιθανότερο, μάλλον τα ..εκπαιδευτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Σεπτέμβριος 27, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 ξέθαβω λίγο το θέμα μιας κ το ιδιο πρόβλημα το έπαθα χτες.το περιεργο ειναι οτι "κόλλησα" απο το πουθενά, εκεινη την ώρα κοιτουσα mails κ μου ανοιξε ενα update του pdf. απο κει κ υστερα πάνε όλα!εχω 3 δίσκους. εναν ssd με το λειτουργικό και 2 wd caviar οι οποιοι μέσα από το mycomputer δείχνουν empty. σώνεται ή φορματ?μετα το φορμάτ θα τους βλέπω κανονικά?εχει εξαφανισει οτι ειχα στην επιφάνεια κ μου χει εμφανισει το ψαρωτικό πρόγραμμα που έβγαλε κ στο φίλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Σεπτέμβριος 27, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 μπορειτε να μας πειτε poio antivirus ειχατε και κολησατε ολα αυτα τα μαμουνια....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Σεπτέμβριος 27, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 εγω κανένα, μιας κ ο υπολογιστης ειναι "τρεχει" συγκεκριμένα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.