Jump to content

Recommended Posts

Aυτη τη στιγμη το αεροσκαφος της Hellenic Imperial βρισκεται λιγο μετα την Πορτογαλια, στον Ατλαντικο και κατευθυνεται για το JFK, 6 ωρες απομενουν για να προσγειωθει.

Καμια προσφορά για Μιλάνο είτε από ΑΘήνα είτε από Βόλο παίζει για τις 15 ιουλίου?

Mε το που ανεβει θα την ποσταρω...

Dellman το καλυτερο που βρηκα για 15 Ιουλιου ειναι:

Οne way παντα γιατι δεν δινεις προς το παρον επιστροφη στα 67€ και εχει προσφορα για 14 Ιουλιου στα 46€ με Easyjet απο LGAV-ΑΘΗΝΑ

Γιατί τέτοιο ενδιαφέρον για την hellenic imperial στα τελευταία ποστ;

Γιατι πρέπει να μάθω αν θα πηγαίνω με Delta ή αν θα είναι ασφαλής η hellenic imperial ώστε να ταξιδεύουμε και στο cockpit με καλύτερη θέα :p.

Sorry for the double post

Επειδή δεν εχω ρωτήσει τον πιλότο που ξέρω στην imperial (τώρα είναι και εκτός Ελλάδας) καλές αεροσυνοδούς έχει???

Επισης, το 742 (747-200) που πηγε JFK θα αντικατασταθει απο 3 x Α340 τα οποια θα χειριζονται πρωην πιλοτοι της ΟΑ

Λοιπον το ενα απο τα 3 που ξερω σιγουρα:

Ειναι Airbus A340-313X με νηολογιο SX-212, πλεον ειναι της Hellenic Imperial Airways και ειναι σε ζωη εδω και 13 χρονια και 4 μηνες.

Η προηγουμενη κατοχος του συγκεκριμενου 340 ηταν η Gulf Air

Ααααα και απο οτι μαθαινω θα ερθουν και δυο A321

(edited)
Λοιπον το ενα απο τα 3 που ξερω σιγουρα:

Ειναι Airbus A340-313X με νηολογιο SX-212, πλεον ειναι της Hellenic Imperial Airways και ειναι σε ζωη εδω και 13 χρονια και 4 μηνες.

Η προηγουμενη κατοχος του συγκεκριμενου 340 ηταν η Gulf Air

Ααααα και απο οτι μαθαινω θα ερθουν και δυο A321

13 ετων, μεγαλούτσικο είναι :nothing:

Κοντα επεσα με το Κουρδισταν αιρ :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Periklis_pap
Αυτο ειναι καλυτερο σε πληροφορω απο το 747

Το ξέρω, τα 747 είναι ερείπια, απλά είχα ελπίδες πως τα 340 θα ήταν το πολύ 8 ετών :hm:

B777 ftw ρε :p

B727 FTW!!!