Iraklis Αύγουστος 28, 2016 #181 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 Εδω οι καφροι προσγειωθηκαν αναγκαστηκα σε διαδρομο εκτος προδιαγραφων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 28, 2016 #182 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 28, 2016 #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 μια δυσφημιση προς την turkish airlines μιας και μου ακυρωσαν πτηση την οποια την ειχα κλεισει προ καιρου. Στα γκισε την εφαγα την ηττα οταν μου ειπα οτι ηταν overbooked.Αποτι καταλαβα,το κριτηριο το ποιος θα μπει ηταν θεμα nationality.Πρωτοι οι τουρκοι και μετα ολοι οι υπολοιποι.Και ουτε με βολεψαν με αλλη πτηση ουτε πηρα χρηματα πισω.Εκεινη τη στιγμη αγορασα εισητηριο με αλλη εταιρεια. Ισως φταιω και εγω που ειμαι ανθρωπος χαμηλων τονων και δε φωναξα οσο επρεπε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 28, 2016 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 28 minutes ago, artyom said: Και ουτε με βολεψαν με αλλη πτηση ουτε πηρα χρηματα πισω. Σε ποιο αεροδρόμιο; Δεν έχω ξανακούσει περιστατικό overbooking να το χειρίζεται τόσο ερασιτεχνικά μεγάλη εταιρεία. Σου οφείλουν -το λιγότερο- βοήθεια για να βρεις άλλη πτήση, πλήρη επιστροφή του ποσού που δαπάνησες για το αρχικό εισιτήριο και αποζημίωση ανάλογη με την καθυστέρηση που θα υποστείς. Αν προσφερθείς να παραχωρήσεις τη θέση σου σε άλλον επιβάτη, πάλι οφείλουν να σε αποζημιώσουν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Αύγουστος 28, 2016 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 αυτό που είπε ο accthttp://www.turkishairlines.com/en-int/travel-information/frequently-asked-questions/travel-information/overbooking το pdf δεν ξέρω πόσο ισχύει πλεον(έχει μερικές τιμές μέσα)http://www.anadolujet.com/download/dbc_brosur_ingilizce.pdf πάντως τηλέφωνο στα γραφεία στην Αθήνα και σε κάτι τέτοια δεν είναι θέμα χαμηλών τόνων , έχεις πληρώσει για μια υπηρεσία/προιόν που τελικά δεν χρησιμοποίησες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 28, 2016 #186 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 πριν 45 λεπτά, το μέλος artyom έγραψε: φταιω και εγω Είχες θέση, σου αρνήθηκαν να επιβιβαστείς κ δεν είπες τίποτα; Εγώ λέω να κάνεις και μια δωρεά στην εταιρία, να πάρουν κάνα έξτρα αεροπλάνο, να σας χωράνε όλους άλλη φορά.. Τι λες φίλε μου; Τον κακό χαμό έπρεπε να κάνεις.. ποιος κακό χαμό.. να σας ακούσει όλο το αεροδρόμιο.. τι πάει να πει χαμηλών τόνων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 29, 2016 #187 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 πριν 19 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Σε ποιο αεροδρόμιο; Δεν έχω ξανακούσει περιστατικό overbooking να το χειρίζεται τόσο ερασιτεχνικά μεγάλη εταιρεία. Σου οφείλουν -το λιγότερο- βοήθεια για να βρεις άλλη πτήση, πλήρη επιστροφή του ποσού που δαπάνησες για το αρχικό εισιτήριο και αποζημίωση ανάλογη με την καθυστέρηση που θα υποστείς. Αν προσφερθείς να παραχωρήσεις τη θέση σου σε άλλον επιβάτη, πάλι οφείλουν να σε αποζημιώσουν. Kωνσταντινουπολη.Read below πριν 19 ώρες, το μέλος shattered έγραψε: αυτό που είπε ο accthttp://www.turkishairlines.com/en-int/travel-information/frequently-asked-questions/travel-information/overbooking το pdf δεν ξέρω πόσο ισχύει πλεον(έχει μερικές τιμές μέσα)http://www.anadolujet.com/download/dbc_brosur_ingilizce.pdf πάντως τηλέφωνο στα γραφεία στην Αθήνα και σε κάτι τέτοια δεν είναι θέμα χαμηλών τόνων , έχεις πληρώσει για μια υπηρεσία/προιόν που τελικά δεν χρησιμοποίησες Πηρα τηλεφωνο,σημερα το πρωι και τα βρικαμε.Ολο το ποσο θα επιστραφει εντως 2 ημερων.Ευχαριστω που με κατευθυνες εδω!!! πριν 19 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε: Είχες θέση, σου αρνήθηκαν να επιβιβαστείς κ δεν είπες τίποτα; Εγώ λέω να κάνεις και μια δωρεά στην εταιρία, να πάρουν κάνα έξτρα αεροπλάνο, να σας χωράνε όλους άλλη φορά.. Τι λες φίλε μου; Τον κακό χαμό έπρεπε να κάνεις.. ποιος κακό χαμό.. να σας ακούσει όλο το αεροδρόμιο.. τι πάει να πει χαμηλών τόνων.. Ισως φταιει και λιγο οτι ενιωθα ξενος εκει περα,ισως οτι ημουν λιγο down ολη εκεινη τη μερα.Τεσπα ολα καλα οπως αναφερα και απο πανω.Ευχαριστω 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 29, 2016 #188 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 (edited) πριν 25 λεπτά, το μέλος artyom έγραψε: Ισως φταιει και λιγο οτι ενιωθα ξενος εκει περα,ισως οτι ημουν λιγο down ολη εκεινη τη μερα.Τεσπα ολα καλα οπως αναφερα και απο πανω.Ευχαριστω συγγνώμη αν σου φάνηκα ειρωνικός μα έφερα τον εαυτό μου στη θέση σου και τσαντίστηκα πολύ.. το θεωρώ απάνθρωπο να σου φέρονται σαν πρόβατο που δεν χώρεσε στην καρότσα.. είσαι άνθρωπος, με πρόγραμμα και υποχρεώσεις.. τι πάει να πει δεν χωράτε.. γιατί ενώ είχες εισιτήριο έκατσαν άλλοι στη θέση σου.. θα τους είχα κάνει ρεζίλι στο facebook και θα έπαιρνα τηλ κάνοντας τον δικηγόρο μου, να καταλάβουν τι έκαναν.. αν εσύ είχες ένα meeting και το έχανες, μπορεί να υπολογιστεί το κόστος; Αν έτρεχες να προλάβεις τον ετοιμοθάνατο πατέρα σου (χτύπα ξύλο) και δεν τον προλάβαινες, μπορεί να υπολογιστεί αυτό; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 29, 2016 από Delijohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 31, 2016 #189 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 2 φορές που μου έτυχε το ίδιο πράγμα με Gulf Air και Emirates με έβαλαν στη διακεκριμένη χωρίς να πω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 2, 2016 #190 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2016 Κατευθειαν απο Τουλουζη ενα Α330-302. Του κουτιου. Και εδω κατεβασμα κινητηρα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 3, 2016 #191 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2016 On 8/31/2016 at 2:41 PM, trendy said: 2 φορές που μου έτυχε το ίδιο πράγμα με Gulf Air και Emirates με έβαλαν στη διακεκριμένη χωρίς να πω τίποτα. Το ίδιο έχει κάνει και η Aegean αρκετές φορές που μου έχει τύχει. Όχι σε μένα αλλά που έχω δει να το κάνουν σε άλλους εκείνη τη στιγμή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 3, 2016 #192 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2016 οι περισσότερες εταιρείες το κάνουν. Τις συμφέρει να σε βάλουν σε καλύτερη θέση (εφόσον υπάρχει), και να πετάξεις, και να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό τους, παρά να πληρώσουν εισιτήριο και πρόστιμο και ότι άλλο προβλέπεται (π.χ. διαμονή και έξτρα εισιτήριο) και να πέσουν στα μάτια του πελάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 3, 2016 #193 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2016 πολύ ώραια υλοποίηση! Travel information - Basetrip 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 5, 2016 #194 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2016 Ντάξει, να στηρίζουμε τις ελληνικές εταιρείες, δε λέω, αλλά 250€ διαφορά σε ένα εισιτήριο πάει πολύ. Και με 2 ώρες και 15 λεπτά λιγότερη αναμονή. FFS δηλαδή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 5, 2016 #195 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2016 Χαλάλι. Πάνε σε ελληνικά χέρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 5, 2016 #196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2016 Νταξ, τους έριξα άκυρο. Ας έχασα 20€ από την ακύρωση. Πάλι 230€ και 2 ώρες κερδισμένος είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 8, 2016 #197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 http://edition.cnn.com/2016/09/07/aviation/airasia-melbourne-malaysia-error/ lolwut? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 8, 2016 #198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Fly Air Asia, see the world. All of it. Involuntarily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 8, 2016 #199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 the pilot incorrectly entered the longitude from a sign outside the cockpit window as 01519.8 east (15 degrees 19.8 minutes east) instead of 15109.8 east (151 degrees 9.8 minutes east), the report said. "This resulted in a positional error in excess of 11,000 kilometers Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 8, 2016 #200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 έλα μωρέ, ένα μηδενικό είναι, δεν είναι τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts