sotiris Οκτώβριος 7, 2016 #221 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 31 minutes ago, jax7480 said: Αύριο πετάω. Θα βγάλω φωτός από όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 8, 2016 #222 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 (edited) Πρωϊνό, Lufthansa. Καφέδες κτλ (αναψυκτικά, νερά, χυμούς κτλ.) όσα θέλεις. Φτωχό νομίζω. Η Aegean δίνει στραπατσάδα ή ομελέτα με λουκανικάκια και φρούτα και κρουασαν και ψωμάκι με μαρμελάδες και βούτυρα. Επόμενη πτήση, Aegean Φρανκφούρτη-Θεσ/νικη. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2016 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 8, 2016 #223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Το μενού: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 8, 2016 #224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Δεν έχουν απεργία η ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας; Ακυρώνουν από χθες πτήσεις.. και σήμερα φουλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 8, 2016 #225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Νομίζω μόνο πτήσεις εσωτερικού ακυρώνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 8, 2016 #226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Νομίζω μόνο πτήσεις εσωτερικού ακυρώνονται. μπα έρχονται μηνύματα για ακυρώσεις στην αγγλία σε πολύ κόσμο που πετούσε σήμερα και αύριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Οκτώβριος 8, 2016 #227 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Πρωϊνό, Lufthansa. Καφέδες κτλ (αναψυκτικά, νερά, χυμούς κτλ.) όσα θέλεις. Φτωχό νομίζω. Η Aegean δίνει στραπατσάδα ή ομελέτα με λουκανικάκια και φρούτα και κρουασαν και ψωμάκι με μαρμελάδες και βούτυρα. Επόμενη πτήση, Aegean Φρανκφούρτη-Θεσ/νικη. Εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το πρωινό που τρώω στο σπίτι μου... :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 10, 2016 #228 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2016 Ενα Α380 της Lufthansa... Και μεσημεριανό Aegean. Ορεκτικό: Κυρίως: Επιδόρπιο: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 5, 2016 #229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Ρε παιδιά επειδή δεν θυμάμαι.. όταν λέμε για χειραποσκευή ότι η χ ή ψ εταιρεία, επιτρέπει.. επιτρέπει ΚΑΙ τσάντα λάπτοπ ξεχωριστά; Παλιά το'χα κάνει με Aegean (βαλίτσα, χειραποσκευή και στην πλάτη τσάντα λάπτοπ).. τώρα δεν βλέπω κάτι στο site τους. H Swiss βλέπω το επιτρέπει ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 5, 2016 #230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Ανάλογα την εταιρία είναι. Από αυτές που χρησιμοποιώ συχνά, η easyjet δεν επιτρέπει τσάντα λαπτοπ, η ryanair επιτρέπει κανονικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 5, 2016 #231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 1 hour ago, Delijohn said: Παλιά το'χα κάνει με Aegean (βαλίτσα, χειραποσκευή και στην πλάτη τσάντα λάπτοπ).. τώρα δεν βλέπω κάτι στο site τους. Το καλοκαίρι (28-29 Αυγούστου) που ρώτησα (γιατί ταξίδευα χωρίς checked luggage), μου είπαν μια μικρή βαλίτσα (καμπίνας, έως 8kg) και το backpack. Ολυμπιακή ρώτησα εγώ, αλλά ίδια εταιρεία είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 6, 2016 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 (edited) και ένα ελαφρώς off topic (αλλά στο θέμα των τελευταίων ποστ με χειραποσκευές)http://www.abc2news.com/lifestyle/travel/united-airlines-will-charge-extra-fee-for-use-of-overhead-bins_ οκ είναι αμερική αλλά έχουν ξεφύγει. Σε λίγο θα χρεώνουν και την ζώνη στο αεροπλάνο Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2016 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 6, 2016 #233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 6 hours ago, shattered said: οκ είναι αμερική αλλά αν πιάσει εκεί, σε λίγο θα έρθει κι εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 3, 2017 #234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 εχω κλεισει προ πολλου 3 εισιτηρια με ryanair χωρις να επιλεξω θεσεις. Αν το αφησω μονο του,θα μας βαλει random? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 3, 2017 #235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Νομιζω πως πηγαινει με την σειρα που εγινε η αγορα των εισητηριων. Εκτος αν καποιος αλλος κλεισει θεσεις ενδιαμεσα σε αυτες. Την επιλογη θεσεων νομιζω την χρεωνει 5Ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 3, 2017 #236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Γίνεται σχετικά με το πότε θα κάνεις check-in και όχι με την αγορά. Όσες φορές έχω κάνει check-in ξημερώματα είχα μπροστινές θέσεις. αντίθετα αν το κάνεις την τελευταία στιγμή θα κάτσεις γαλαρία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 3, 2017 #237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 εεε σορρυ..με το τσεκιν εννοουσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 3, 2017 #238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Με ryanair ανοίγουν τα checkin 1 βδομαδα πριν, αν δεν επιλεξω θεσει θα μας βάλει δίπλα διπλα? 3 εισιτήρια έκλεισα μαζιΣτάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2017 #239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Να κάνεις online check in γιατί το check in στο αεροδρόμιο αν δεν κάνω λάθος χρεώνεται και μάλιστα ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts