fanisk Ιούνιος 2, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Asus V9950 Graphics Engine GeForce FX 5900 Video Memory 128MB DDR Engine Clock 400MHz Memory Clock 850MHz RAMDAC 400MHz Vertical Refresh Rate 70-240Hz Max. Display Mode 2048x1536x85Hz Bus Standard 8X/4X/2X VGA out port Yes (Sthadard 15-pin D-sub) TV-out port Yes (S-VHS & Composite) Digital Flat Pannel Output Yes (DVI-I) 2nd VGA Output Yes Asus V9950GE Graphics Engine GeForce FX 5900 Video Memory 128MB DDR Engine Clock 400MHz Memory Clock 350MHz RAMDAC 400MHz Vertical Refresh Rate 70-240Hz Max. Display Mode 2048x1536x85Hz Bus Standard 8X/4X/2X VGA out port Yes (Sthadard 15-pin D-sub) TV-out port Yes (S-VHS & Composite) Digital Flat Pannel Output Yes (DVI-I) 2nd VGA Output Yes :mad: ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 3, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Ρε παιδια η μια εχει 400/850 και η αλλη εχει 400/700..Και απο ψυξη...αν τη φυσαγα με το στομα καλυτερα θα ηταν!????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρα τι το ψάχνεις.....οπλίσου με θάρρος και πήγαινε την πίσω. Σοβαρός και αυστηρός να σαι και θα στην αλλάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Φιλε outlaw χθες εστειλα email στην ASUS...αν μου που οτι ειναι χειροτερη (ναι μεν λιγοτερη μνημη αλλα καλυετρο...δεν ξερω εγω τι!) θα το εκτυπωσω και θα παω στο Πλαισιο..Λεει οτι απαντουν μεσα σε 48 ωρες..Για να δουμε...για να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Δεν θέλω να στο παίξω "έξυπνος" ούτε να σε "μαλώσω" αλλά πολύ κακώς το έχεις αργήσει το θέμα. Τι την θές την γνώμη της ASUS? Λες να είναι δυνατόν οι 700άρες να είναι το ίδιο ΄γρήγορες ή και καλύτερες . Το θέμα είναι απλό.....ΝΑΙ.........σου δώσανε χειρότερη και φτηνότερη........εχουν ΑΔΙΚΟ........εχεις ΔΙΚΙΟ.....να πας το γρηγορότερο να την αλλάξεις και μην ψάχνεσαι άλλο γιατί θα τρελαθείς απο specs, benches και ο χρόνος θα κυλάει . Τέλος είναι δια γυμνού οφθαλμού εμφανές οτι αυτή που σου δώσανε έχει χάλια ψύξη (μου θυμίζει αυτήν της 5700:boxed: ), άσε που έχει 1 fan. Πάντα φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Φιλε outlaw και βεβαια δεν υπαρχει προβλημα...αυτο ελειπε να λεγαμε οτι μας "αρεσει να ακουμε"..Μου ειπαν οτι εχουν την ιδια τιμη...και δεν βλεπω πουθενα να εχουν την V9950 παρα μονο τις V9950SE και V9950GE(και αυτες λεει εχουν την ιδια τιμη!)...Και πραγματι εχω τρελαθει τελειως με νουμερα και μετρησεις...Αυριο ισως καταφερω να παω για το tagan που εχει προβλημα...ισως καταφερω να περασω και απο το Πλαισιο, αλλιως θα παω σημερα το απογευμα στο Πλαισιο..Ειναι και οι εξετασεις(Α Λυκειου, 10/6 σταματουν) και το κεφαλι μου εχει τρελαθει...Κλεινω τα βιβλια και ψαχνω στο internet να δω τι γινεται με τη καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 4, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Στο υποκατάστημα της Γλυφάδας όταν είχα επιστρέψει μια μητρική για RMA και δεν είχαν την ίδια και μου αρχίσανε τις μ@...ες τους πίεσα (με τρόπο πάντα) και κάνανε επιστροφή με πιστωτικό και στο καπάκι εκταμίευση και έτσι έφυγα με το cashέρι στο χέρι. Δές μην καταφέρεις κάτι ανάλογο. Επειδή είσαι μικρός (ηλικιακά) πάρε και καμιά "γλάστρα" μαζί σου (φίλο, συγγενή, κανά μπραβόνι lol) . Την δουλειά σου να κάνεις και μην φρικάρεις......... Και ας κινδυνολογίσω και λιγάκι........Εαν φύγεις με cashέρι.......ρε πάρε ΑΤΙ :OT: Και μην αφήνεις το διάβασμα για GeForce κάρτες κτλ κτλ.........δεν ήξερα οτι έχεις εξετάσεις:OT: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Φιλε outlaw ποσο εισαι? Οχι βρε συ δεν αφηνω το διαβασμα...αλλα τελειωνω απο το διαβασμα και υστερα ψαχνω... Δηλαδη το κεφαλι μου γινεται καζανι! Διαβασμα απο τη μια, ψαξιμο κλπ απο την αλλη! Οκ θα δουμε για το "κασερι"! Για γλαστρα...μαλλον θα παρω τη μαμα γιατι τους κανει τρελες αγορες συνεχεια... Οταν πηγα να το παρω, ειχα ξεχασει το χαρτι...και τους λεει ο Ηλιας (ενα παιδι που δουλευει εκει) οτι ειναι αδυνατον να μη το παρω..."δεν υπαρχει θεμα εγγυησης αφου η μητερα του ψωνιζει συνεχεια απο εδω"... Οποτε αφου εχουμε τα μεγαλα μεσα... Αυτα... Αν οντως φυγω με το κασερι...ποια ATI να παρω? Μηπως να περιμενω μεχρι τις νεες καρτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 4, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Χμμμμμμμμμ.............είσαι δεκτικός στο να πάρεις ΑΤΙ ε? (οι περισσότεροι με NVIDIAδεν είναι) η υπομονή κάνει καλό εαν έχεις διαθέσιμα 400+ γιατί κάπου εκεί θα έχουν οι νέες κάρτες και ελάχιστα πιο φθηνές οι 9800ΧΤ-256. Στην περίπτωσή σου θα σου πρότεινα μια 9800προ-128ΜΒ σε ότι υλοποίηση την βρείς (όλες ίδιες είναι).Δεν είμαι και πολύ μεγαλύτερός σου.......23ών. Απλά προ μερικών ετών ήμουν στη θέση σου και αντί να διαβάζω έψαχνα φράγκα να αγοράσω καμιά S3 με 2ΜΒ μπάς και έπαιζε κανα παιχνίδι ο pentium-133 μου. Και ναι......δεν με έπαιρνε κανείς στα σοβαρά σε όποιο μαγαζί και αν πήγαινα και η κοροϊδία έδινε και έπαιρνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Ενταξει μεγαλωσες και πηρες την εκδικηση σου!Οσο για το αν ειμαι δεκτικος...φετος αρχισα να ψαχνομαι με το PC...Μεχρι περισυ απλα επαιζα παιχνιδια και internet...φετος overclock, mods, και φυσικα ολο αυτο το παραξενο τριπακι γυρω απο τους υπολογιστες!Καλο ειναι!Και επειδη δεν ξερω και πολλα σε αυτο το χωρο, δεν θα ειχα προβλημα να αλλαξω κατι με κατι καλυτερο...Ετσι αν η ATI ειναι καλυτερη απο την nVidia...γιατι να μη τη προτιμησω?Οποτε..."περπατωντας πας στην πολη" λενε...αν μου πειτε οτι ειναι καλυτερη...βουρ να την αγορασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 4, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Οχι απλά καλύτερη...........πολύ καλύτερη στις επιδόσεις. Και στα φίλτρα βγάζει μάτι..... Θα της έβαζα φάουλ όσον αφορά την "προσωπικότητα". Είναι όλες ίδιες παναθεμά τες (εκτός ASUS) και δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Την απόφαση να την αγοράσω έναντι μιας 5900ΧΤ την πήρα μετά απο ψάξιμο στο forum του thelab. Κατα πλειοψηφία όλοι προτιμούν ΑΤΙ...........το ίδιο και εγώ. (έχε καλό airflow γιατί τουλ. η δικιά μου δεν έδειξε να είναι ανεκτική στα υψυλά temps ή ακόμα καλύτερα πάρε ενα Arctic silencer........κάπως έτσι λέγεται. 16+ΦΠΑ στο HAC νομίζω) Αντε καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και πές μας τι έκανες............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούνιος 4, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Πράγματι με τα ίδια λεφτά (άντε το πολύ +50 ευρω) παίρνεις μια ATI radeon 9800pro 128ΜΒ η οποία είναι σαφώς καλύτερη από την 5900 της nvidiaΌσο για τη κάρτα που σου έδωσαν, πράγματι είναι υποβαθμισμένη σε σχέση με την πρώτη αλλά το μοντέλο του chip της nVidia είναι ακριβώς το ίδιο τώρα αν η ASUS αποφάσισε να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον μοντέλο με κάποιο στο οποίο έβαλε ποιο αργές μνήμες αυτό δε νομίζω να το έλεγξε ο πωλητής. Στο κάτω κάτω αυτός μια 5900 πήρε και μια 5900 έδωσεΓι αυτό οπλίσου με θάρρος και επιχειρήματα αν θες να σου αλλάξουν την κάρτα που σου έδωσαν, με αντάξια της πρώτης.Τη γνώμη της ASUS τη θες για να τη τρίψεις στα μούτρα του πωλητή αλλιώς μη νομίζεις ότι θα σε πάρει και πολύ στα σοβαρά (υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Φιλε kaynd για αυτο ακριβως θελω το email!Εχω συγκεντρωσει τα απαραιτητα στοιχεια...και αν οχι αυριο απο εβδομαδα θα παω στο Πλαισιο...Παντως ο πωλητης του συγκεκριμενου Πλαισιου ειναι γ@μω τα παιδια...απο κατανοηση ειναι αριστος! Ελπιζω να με καταλαβει...Φιλε outlaw ευχαριστω και για το "καλη επιτυχια" για τις εξετασεις μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.