fanisk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2004 Παιδες μου εδωσαν αυτη V9950SE μετα το RMA της V9950"σκετο" ?????Αυτα που παρατηρησα...1.Εχει παθητικες ψυκτρες2.700αρες μνημες3.Ζεστενεται πολυ4.Φυσικα ειναι ολο το συστημα ψυξης διαφορετικο...Ειναι καλυτερη ή χειροτερη?ΥΓ:Επειδη δεν εχω ξαναστειλει τιποτα για RMA...δεν θα επρεπε να μου δωσουν κατι ισο με τα λεφτα που την ειχα παρει? Ή απλα δινουν την ιδια κι ας εχει πεσει παρα πολυ η τιμη της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Όχι δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν κάτι ίσο με τα λεφτά που είχες δώσει αλλά κάτι ισοδύναμο με το υλικό που είχες πάρειΤο αν είναι καλύτερη η χειρότερη θα μας το πεις εσύ αφού την έχεις τώραΤρέξε ένα benchmark και αν βγάζει τα περίπου τα ίδια με την προηγούμενη τότε είσαι οκ δε σε έχουν κλέψειΠαρ όλα αυτά αν δε σε ικανοποιεί το μοντέλο μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν την ίδια κάρτα αλλά από άλλη εταιρία αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σου την αλλάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Φιλε kaynd μη με μουτζωσεις! αλλα δεν ειχα κανει benchmark στη παλια γιατι παντα και ποτε δεν τελειωνε...εβγαζε μηνυμα οτι το nVidia Sentinel εντοπισε πως δεν εχει μπει η φισα του τροφοδοτικου και κατι τετοια...Εχει μεγαλη διαφορα στη βαθμολογια το 3D Mark 2003 απο το 2001?Επειδη εχω το 03 και πολλοι μετρατε στο 01 αν θυμαμαι καλα...Θα μετρησω και θα σου πω!Δεν μπορουμε να μαθουμε αλλιως αν ειναι καλυτερη ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Ναι μπορούμε Αν είχες την ASUS 5950 και όχι την 5950 ultra τότε η ASUS 5950SE έχει τον ίδιο πυρήνα με αυτή που είχες πριν. Οπότε μιλάμε για θεωρητικά τις ίδιες επιδώσεις και αυτό είναι που λαμβάνουν υπ όψη τους τα καταστήματα. (Το έλεγξα αυτό στο site της ASUS) Τις επιδώσεις τις μετράμε με οποιοδήποτε benchmark γουστάρουμε! απλά πρέπει κάθε φορά να χρησιμοποιούμε τι ίδιο για να έχουμε μέτρο σύγκρισης. Αν έχεις το 03 της παλιάς τότε τρέξε και ένα με τη νέα για να δούμε. Γιατί να σε μουντζώσω? Ούτος ή άλλος δεν υπάρχει τέτοιο emoticon στο the lab LOL! Πλάκα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Τοτε ποια η διαφορα τους? Δυστυχως οπως σου ειπα δεν εχω κανενα με τη παλια ΥΓ:Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις! Αμεσος σε ολα! ΥΓ:Κριμα που δεν υπαρχει emoticon για μουτζωμα! λοοοοοολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Τοτε ποια η διαφορα τους? Ακριβώς!! Δεν υπάρχει διάφορα! Θενκς! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Λογικα η SE ειναι 5900ΧΤ και η παλια 5900σκετη, οποτε σου εδωσαν χειροτερη (αφου η σκετη εχει μνημες στα 850) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Στο site της ASUS λέει ότι η 5950SE έχει το 5900 chipset όπως και η 5950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Λογικα η SE ειναι 5900ΧΤ και η παλια 5900σκετη, οποτε σου εδωσαν χειροτερη (αφου η σκετη εχει μνημες στα 850) Unsto τι μπορω να κανω για αυτο?Εχω το δικαιωμα να παω να μου την αλλαξουν? ΥΓ:Συγχωρηστε με αλλα δεν εχω ξαναστειλει τιποτα για RMA... EDIT:Διαβασα και την απαντηση του Kaynd..και μπερδευτηκα περισσοτερο! Τελικα ειναι ιδιες? Καλυτερη? Χειροτερη? Ας μου πει καποιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 26, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Η προηγουμενη τι χρονισμους ειχε? Αν ειχε μεγαλυτερους και ειχε καλυτερο συστημα ψυξης, ζητησε μια ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 26, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Τα GPU τους είναι ίδια! τώρα για τις μνήμες δε ξέρω είσαι σίγουρος ότι οι δικές σου τώρα δουλεύουν στα 700???Αν στη παλιά σου κάρτα δούλευαν στα 850 τότε η παλιά σου ήταν ταχύτερη Πάντως και οι δυο κάρτες είναι ακριβώς στην ίδια κατηγόρια στις 5900 τις απλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 26, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 γενικα τα μοντελα SE σε σχεση με τα απλα ειναι χειροτερα φιλε φανη.εγω ειχα μια 9800SE(ευτυχως την πουλησα) η οποια αν και φοβερη σε επιδοσεις λογω 9800 τσιπ επανω πολυ χειροτερη απο απλη 9800 ποσο μαλλον απο 9800προ...η μερα με τη νυχτα.....η αποψη μου ειναι οτι κακως σου εδωσαν SE αλλα λογικα σε απλο μοντελο ειχαν μονο sE να σου δωσουν.πιεσε λιγο τα πραγματα και εαν δεν σου δωσουν μια 9950 απλη (αν εχει τελειωσει δηλαδη το στοκ) ζηται να σου δωσουνε μια ultra(αποψη μου).μαλλον ομως ο Kaynd γνωριζει περισσοτερα για τις εταιριες οποτε λιγο χλωμο να τους ψησεις.εκτος και εαν τους αποδειξεις με benchies ή αλλους τροπους οτι ειναι χειροτερη καρτα.εαν το πετυχεις αυτο ειναι υποχρεωμενοι να σου την αλλαξουν με μια καλυτερη οποτε ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 26, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 21:24] Unsto τι μπορω να κανω για αυτο?Εχω το δικαιωμα να παω να μου την αλλαξουν?ΥΓ:Συγχωρηστε με αλλα δεν εχω ξαναστειλει τιποτα για RMA....... Aπο την στιγμη που δεν ειχαν ιδια να σου δωσουν εχεις το δικαιωμα να παρεις οτιδηποτε ισης αξιας, τουλαχιστον αυτη την πολιτικη ακολουθει το πλαισιο απο οτι ξερω, επισης εχεις δικαιωμα επιστροφη του προιοντος μεσα σε 10 μερες και να παρεις κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 26, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Φανης μαλλον θα κανεις τον κοπο να τους την ξαναπας πισω μιας και συμφωνα με τo Ι.Ν.Κ.Α,ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν με το ιδιο προιον και εφοσον αυτο δεν υπαρχει πλεον πρεπει να σου δωσουν αντιστοιχο προιον με την αξια αγορας του αρχικου τη στιγμη που αγοραστηκε!!!αυτο εκανα και εγω με το πλαισιο με μια Chaintech Ti 4200 128 που θελανε να μου την αλλαξουν με fx 5600....περαν του οτι θεωρω την 4200 καλυτερη, τους ειπα τα περι ΙΝΚΑ και πραγματι μου εκοψαν πιστωτικο 240 ευρω (μιας και τοσο ειχα παρει αρχικα την 4200 την οποια δεν μπορουσαν πλεον να μου αντικαταστησουν μιας και δεν παραγεται πλεον!!!!ολο το σκηνικο εγινε πριν δυο μηνες οποτε η πολιτικη αυτη τουλαχιστον στο πλαισιο ισχυει.....βρες το δικιο σου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ!Ξερετε ποσο κανει ΤΩΡΑ αυτη που μου εβαλαν?Παντως αυτη που ειχα βαλει 995"σκετη" τον Νοεμβριο εκανε....ΚΑΘΕΣΤΕ?????..359.90 εχω την αποδειξη μπροστα μου!Το μηχανημα το πηρα χθες...αρα εχω 9 μερες ακομα σωστα?Αρα συμφωνα με τα γραφομενα του Κοπριτη πρεπει να μου δωσουν καρτα αξιας 359.90?Τωρα που αρχιζω και το θυμαμαι...χωρις να ειμαι 100% σιγουρος η παλια ειχε 850αρες μνημες...για αυτο δημιουργησα αυτο το θεμα...γιατι δεν θυμομουν ωστε να δω αν ειναι χειροτερη ή οχι!Την καρτα την εφεραν απο το Πλαισιο του Πειραια.ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:1.Την παω και τους λεω να μου βαλουν πιστωτικο ισο με τα χρηματα που την ειχα αγορασει τον Νοεμβριο?2.Αν δεν δεχτουν τι κανω?Ψηστηρι περι ΙΝΚΑ?3.Κατι αλλο που πρεπει να ξερω για να τους πω?4.Φυσικα μπορω να αποδειξω οτι ειναι χειροτερη ετσι δεν ειναι? 400 πυρηνας απο 500, 700 μνημες απο 850, χειροτερο συστημα ψυξης(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ!!!!!)Κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Και κατι αλλο...ποιος απο εσας πιστευετε οτι ξερει καλυτερα τα περι καρτων?Αν μπορει ας μου στειλει με πμ το κινητο του και να του στειλω το δικο μου.Αυριο θα παω απο εκει, και αν μου πουν οκ(αμεσως?λοοοολ!) να τον παρω τηλ. να τον ρωτησω αν ειναι οκ...Ισως ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω...ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 26, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 H παλια σου κατα 99% ηταν 850ΜΗz oι μνημες και 400MHz η GPU,η νεα σου ειναι 700ΜΗz oι μνημες και 400MHz η GPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Ναι unsto... Και μια διορθωση..στο αρχικο μου ποστ στις παρατηρησεις ειπα "εχει παθητικες ψυκτρες"(ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ αναφερομουν αλλα ξεχασα να το γραψω...η GPU εχει μια...αλλα ειναι της κακιας ωρας μου φαινεται το fan της και γενικα σαν συστημα ψυξης...) Αυριο θα δουμε... Χρειαζομαι επειγοντως τον αριθμο καποιου παιδιου που γνωριζει αρκετα πραγματα(βασικα αν ειναι καλυτερη-χειροτερη αυτη που θα βαλουν...) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 26, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K..... Χρειαζομαι επειγοντως τον αριθμο καποιου παιδιου που γνωριζει αρκετα πραγματα(βασικα αν ειναι καλυτερη-χειροτερη αυτη που θα βαλουν...) :( Εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Ευχαριστω! Θα παω κατα τις 2 το μεσημερακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.