oxide Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2011 παιδιά, ψάχνω θερμομετράκι για pc (εκει θα το βάλω εγώ, μπορεί να είναι και για ψυγείο).Κάτι σαν αυτόΒρείτε LCD DIGITAL THERMOMETER HYDROMETER HUMIDITY TEMPERATURE στη Διεθνή Αγορά του eBay, με παγκόσμιες προσφορές για αντικείμενα από όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες. Τα πάντα αποστέλλονται στη χώρα σας!χωρίς υγρασία και φρου φρου.Απλά μία θερμοκρασία και ένα Backlight. Παλιά κυκλοφορούσε σε όλα τα μαγαζιά για pc ένα ακριβώς σαν αυτό που θέλω αλλα δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ.Έχει κανείς καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 ebay, ή σε κατάστημα ηλεκτρονικών αν υπάρχει στην περιοχή σου θα βρείς σίγουρα κάποιο ( τι τύπου σένσορα θες, απαιτήσεις στην ακρίβεια της μέτρησης ? μέγεθος ? σκοπός ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάϊος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Ακρίβεια τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα απλό θερμομετράκι για την cpu.Μέγεθος...αυτό που έβλεπα ήταν γύρω στο 4x2cm, εκεί γύρω.Από τύπους σενσορα δεν έχω ιδέα, οπότε μάλλον αυτόν που έχουν όσοι δεν ξέρουν από σενσορες.χεχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Μάϊος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Για δες αυτονDigital Thermometer Temperature Meter Gauge PC MOD NEW | eBayπηρα 4 τετοια πριν κανενα μηνα..και οι φωτοImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Αυτούς χρησιμοποίησα εγώ και είναι πάρα πολύ ακριβεις.http://www.thelab.gr/1062742574-post479.htmlhttp://www.thelab.gr/1062750877-post521.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάϊος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 @Lakisss κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλά δεν έχει backlight δυστυχώς@oOoOo ωραίο φαίνεται θα χτυπήσω και εγώ 4-5 αν είναι!Ευχαριστώ όλους, θα κάνω την παραγγελία και μόλις τα δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.