Carrier Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2011 Καλησπεραειπα τις προαλλες να δοκιμασω το εξης.. Στο σπιτι ειχα μια 32αρα Sony να καθεται για λιγο καιρο και ειπα (εφοσον εχει HDMI εισοδους) να τη ριξω στην εξοδο της καρτας μου (ATI 5770), καθαρα απο περιεργεια.Η διασταση προσδιδει πολλα σε παιχνιδια και δειχνουν εντυπωσιακα, νιωθεις οτι "βυθιζεσαι" σε αυτα, ΑΛΛΑ: Παρατηρω πως οι γραμμες δεν ειναι "καθαρες", δε ξερω πως να το θεσω στη σωστη ορολογια, αλλα σα τα χρωματα να κανουν "bleed" στα ορια τους.α) Γιατι συμβαινει αυτοβ) υπαρχει τροπος να βελτιωσω τη κατασταση με καποια ρυθμιση?Ευχαριστω!
Volrath Μάϊος 17, 2011 #2 Μάϊος 17, 2011 Πιθανολογώ ότι η tv σου δεν υποστηρίζει 4:4:4 chroma οπότε δε μπορείς να κάνεις κάτι. Δοκίμασε βέβαια να βγάλεις οτιδήποτε processing effects έχει ενεργοποιημένα η tv- ψάξε μήπως υπάρχει στο μενού της computer input ή κάτι τέτοιο, συνήθως με αυτό το option τα απενεργοποιεί όλα (δε θες να επιρρεάζει καθόλου η τηλεόραση τα γραφικά).
dpolal Μάϊος 17, 2011 #3 Μάϊος 17, 2011 Μήπως απλά δεν αναγνώρισε την οθόνη σωστά με αποτέλεσμα να μην δουλέψει στην σωστή ανάλυση ;;;
amoustakas Μάϊος 17, 2011 #4 Μάϊος 17, 2011 Μη περιμένεις πάντως απεικόνιση monitor από TV. Τουλάχιστον σε όσες έχω συνδέσει pc το αποτέλεσμα είναι για κλάματα.
redbighunter Μάϊος 17, 2011 #5 Μάϊος 17, 2011 Μη περιμένεις πάντως απεικόνιση monitor από TV. Τουλάχιστον σε όσες έχω συνδέσει pc το αποτέλεσμα είναι για κλάματα.εγω παντως που εχω το pc σε μια samsung ue32c5100 τα δειχνει τελεια! ειτε world, ειτε net, ειτε ταινιες και παιχνιδια! μακραν καλυτερη απο την 24αρα viewsonic που ειχα που σαν monitor δεν ειναι και ασχημη!
Carrier Μάϊος 18, 2011 Author #6 Μάϊος 18, 2011 Χμμ Εχω την εντυπωση πως η Sony δεν ειναι πραγματικη 1080 οποτε στην αναλυση μου 1920*1080 κανει κακιστο upscale.Και παλι ομως τα χρωματα ειναι σαν να κανουν bleed το ενα στο αλλο. Μου θυμιζει οταν παλια εβαζα το Playstation με Scart στην TV μου.
yanni Μάϊος 18, 2011 #7 Μάϊος 18, 2011 Μη περιμένεις πάντως απεικόνιση monitor από TV. Τουλάχιστον σε όσες έχω συνδέσει pc το αποτέλεσμα είναι για κλάματα.32άρα Samsung εδώ και το αποτέλεσμα είναι άριστο αν συνδέσεις στο πρώτο HDMI και ορίσεις την είσοδο ως PC. Αν την αφήσεις ως έχει, όχι ως PC με λίγα λόγια, πράγματι η ευκρίνεια είναι μέτρια. Πιθανολογώ ότι όπου δοκίμασες TV ως PC monitor δεν έκανες τον κόπο να ψάξεις σε ποια HDMI να συνδέσεις το PC και τι ρυθμίσεις να βάλει για την είσοδο.
Carrier Μάϊος 18, 2011 Author #8 Μάϊος 18, 2011 Εχεις δικιο οτι δεν εδωσα καθολου σημασια σε αυτο και απλα εβαλα το καλωδιο στη πρωτη HDMI που εφτανε το χερι μου.Οταν γυρισω σπιτι θα ελεγξω παλι να δω πως (και αν) μπορω να πω στην TV οτι ειναι εισοδος υπολογιστη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.