voudas Ιούνιος 2, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 ακόμα και τα tygon στα δύσκολα κωλώνουν!(tygon έχω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Σιγουρα...αλλα ειναι μουρατα τα γ@μημενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Vouda στα "ποσο" δυσκολα?Ενταξει αν ειναι τρελη λουπα φυσικα και θα τσακιζουν...Πιστευεις οτι αυτα τα coolsleeves θα "βελτιωσουν" κι αλλο τη λουπα των tygon?Εχεις φωτο να μου δειξεις μεχρι που φτανουν ανετα τα tygon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 2, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 δεν έχω πρόχειρη δυστυχώς... σε γενικές γραμμές αν έχεις χώρο δε τσακίζουν, εγώ που έφτιαξα εξωτερική πλέξι κατασκευή, και η τοποθέτηση μέσα σε αυτή ήταν στριμόκωλη, δεν είχαν χώρο να κάνουν φυσική καμπύλη και ψιλοτσάκιζαν. και τα κρατάω στρογγυλλά με πλαστικά δεματάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Πως τα κρατας στρογγυλα με τα δεματικα? Κι εγω εξωτερικη κατασκευη θα κανω.. Σε ποια περιοχη μενεις? Δεν θελω τπτ..αλλα να μωρε...να με βοηθουσες με τη πλεξοκατασκευη :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 2, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Πειραιά μένω... όταν μπορέσω θα βγάλω φώτος...βοηθεια μετά την εξεταστική μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvish Ιούνιος 2, 2004 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 καμια ομαδικη παραγγελια να κανουμε- εγω ειμαι μεσα για 2 μετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 2, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 για tygon κ εγω μεσα αμα γινει ομαδικη,,,,!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas Πειραιά μένω... όταν μπορέσω θα βγάλω φώτος...βοηθεια μετά την εξεταστική μου... Δηλαδη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.