Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
Από ειδική κατηγορία πέρασε μαθητής εκεί. Νομίζω πολύτεκνος ήταν.

Αλλο ανεκδοτο και αυτο...

Εχω γνωστο με 5000 μορια που περασε Ηλεκτρολογια Αθηνας που ζηταει γυρω στα 13000 μονο και μονο επειδη ηταν πολυτεκνος ! ! !

Ελεος ρε παιδια, φανταστητε και Μαθηματικο που αναφερατε πριν...

506 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Εδω περασα εγω :D

σε έκοψε πολύ το ΕΠΑΛ (αχ καταραμένη πολιτική), και μπράβο σου

δυστυχώς δεν θα είμαστε μαζί :bye:

θα είσαι με εναν φιλο μου :p

και παίζει SirDiman να σου στείλω κανένα άτομο στην Κρήτη :bigsmile: (ο οποίος είναι κριτικός ΚΡΗΤΙΚΟΣ )αλλά ακόμα δεν έχω μάθει νέα του ... τον έχει φάει το μεγάλο το νησί :baby:

Πλάκα κάνουμε. Από το επόμενο ορθογραφικό θα σε κρεμάσουμε ανάποδα. :p

Ναι ρε συ σιγα πλακιτσα κανουμε...

Victor τι θα λεγες, κεφαλι, ποδια με προοπτικη να βλεπει τα παντα αναποδα, ή χερια για τονωση πλατης και φτερων; ; ;

Ναι ρε συ σιγα πλακιτσα κανουμε...

Victor-α τι θα λεγες, κεφαλι, ποδια με προοπτικη να βλεπει τα παντα αναποδα, ή χερια για τονωση πλατης και φτερων; ; ;

Το όνομα είναι σκέτο Βίκτορ στην κλητική. Διάλεξε. Πόδια ή χέρια; :hehe:

On-Topic: Λόγω ποιων παραμέτρων μπήκαν άτομα σε σχολές υψηλών μορίων μόνο με 6000 ή 7000 μόρια; Φαντάζομαι κάτι έχει να κάνει και με πολύτεκνους, απλά φαίνεται παράλογο.

Διάλεξε. Πόδια ή χέρια; :hehe:

Θα το συνεχιζα αλλα ασε γιατι και η πλακα χανει την αξια της και μην στραβωσει και ο φιλος ARMAGEDDON και αντε μετα να κρεμαστει στραβωμενος ! ! !:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

να ρωτήσω από ηλεκτρονικός μπορεί να γίνω τίποτα σαν αυτό ΗΜΜΥ -Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών- ? (το δεύτερο πιο πολύ)

και συγχαρητήρια darthtony

εδιτ για να μην κάνω double post

εγγραφές απο πότε ?

Το όνομα είναι σκέτο Βίκτωρ στην κλητική. Διάλεξε. Πόδια ή χέρια; :hehe:

On-Topic: Λόγω ποιων παραμέτρων μπήκαν άτομα σε σχολές υψηλών μορίων μόνο με 6000 ή 7000 μόρια; Φαντάζομαι κάτι έχει να κάνει και με πολύτεκνους, απλά φαίνεται παράλογο.

εδω μπηκαν και με 3-4 χιλιαδες.....:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.