Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
συνχαρητηρια σε ολους του επιτυχοντες!

σωστα δεν το ειπα?

παντος απορω γιατι το ΤΕΙ Χαλκιδας δεν το λενε ΤΕΙ Ψαχνων, αφου ειναι στα Ψαχνα.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ...

εκει ειμαι και εγω...

Και εγω περασα..

την 1η...

Εσυ Αρμαγεδωνα για να περασεις εκει που περασες ποσο διαβασμα εριξες;Εγω τωρα εχω βαλει στοχο να περασω αστυνομια ή οικονομικα στην Θεσσαλονικη και μου φαινετε οτι ειναι αδυνατο να κατσω να διαβασω για να βγαλω 15-16Κ μορια..

Και εγω περασα..

την 1η...

Εσυ Αρμαγεδωνα για να περασεις εκει που περασες ποσο διαβασμα εριξες;Εγω τωρα εχω βαλει στοχο να περασω αστυνομια ή οικονομικα στην Θεσσαλονικη και μου φαινετε οτι ειναι αδυνατο να κατσω να διαβασω για να βγαλω 15-16Κ μορια..

Ενας μυθος που πρεπει να καταριφθει ειναι πως οι βασεις πεφτουν σημαντικα (2000 μορια) ειναι για σχολες τυπου ιατρικη νομικη αρχιτεκτονων φαρμακευτικη...Οι σχολες με βασεις 13.000 και κατω ειναι ζητημα να πεσουν κανα 400αρι μορια! ! !

Κοιτα αστυνομια απο ΕΠΑ.Λ θελει 18.000 μορια, απο ΓΕ.Λ θελει 13.000 μορια...

Οικονομικα ειναι πεμπτο πεδιο οποτε εκει βαρυτητα εχουν το ΑΟΘ και τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝ. Π. ...

Η Ηλεκτρονικη Αθηνας [Αρμαγεδωνας] ειναι στα 10.500 μορια...Ακατορθωτο δεν ειναι, αλλα παιχνιδακι ειναι να βγαλεις 4000 μορια...Απο τα 4000 μορια και πανω λιγο αιματακι (εως αρκετο) το φτυνεις...

Δεν ειναι θεμα διαβασματος για μενα...

Εσυ βαλε στοχο, να ξερεις που πηγαινεις, βαλε προγραμμα, μην σε παρει απο κατω ψυχολογικα (ειδικα μετα τον Φλεβαρη αρχιζει το παρτυ) και να εχεις αυτο που λενε πιστη σε σενα...(μην λες δηλαδη πρεπει να διαβασω αλλα σιγα μην γραψω πανω απο 5, να λες θελω να διαβασω και θα καταφερω ενα 15 π.χ). . .ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ plzzzz! ! !

Οπως και να χει μην κωλονεις εσυ, του χρονου θα ξεκινας την τριτη οποτε ισως αλλαξουν αρκετα πραγματα...

κοίτα Μανώλη φέτος όλα τα παιδιά τα πήγαν για κλάματα όχι επειδή δεν διάβασαν αλλά λόγο θεμάτων .

ας δούμε τρία χρόνια πριν τις βάσεις

2008

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. - 12122

2009

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. - 12410

2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. - 12835

και 2011

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. - 10567

2010 - 2011 = 2268 μόρια λόγο κακογραμμένων θεμάτων και βλακώδες συμπεριφορά του υπουργείου .

εγώ έβγαλα λίγο πιο κάτω από τα 11κ αλλά από μεριάς διαβάσματος διάβασα δεν μπορώ να πω, αν ήταν νορμάλ τα θέματα θα έγραφα παραπάνω αλλά επειδή όλοι γράψαμε μπαρμ******λα κατέβηκαν τόσο . Όσο για του χρόνου μην υπολογίσετε με τις βάσεις του 2011 γιατί απλά θα είναι FAIL ...

τέλος Μανώλη κάτσε διάβασε έναν χρόνο, μην ακούς φίλους και σε παρασέρνουν, όσο και να απογοητευτείς κατά τη διάρκεια των εξετάσεων συνέχισε ακάθεκτος

α και πρόσεχε τα μικρά ύπουλα λαθάκια όπου μπορείς να χάσεις ακόμα και 2 μονάδες στα 20

εδιτ

το μάθημα που θα σηχαθείς είναι το ΑΟΔΕ αν και έγραψα καλύτερα σε αυτό παρά στα υπόλοιπα

Tο μάθημα που θα σηχαθείς είναι το ΑΟΔΕ αν και έγραψα καλύτερα σε αυτό παρά στα υπόλοιπα

Πω ρε φιλε μου δεν υπαρχει αυτο το μαθημα...

Ακομα θυμαμαι τον Taylor και τον Fayol...

45-60 σελιδες ειναι πανω κατω που για να το μαθουν μερικοι το κατεβαζαν σε μορφη mp3 ωστε να το ακουνε στα ακουστικα εν ωρα μαθηματος στο Λυκειο, στο σπιτι, στο δρομο, προ υπνου(σαν χαπακι βρε αδερφε)...

Ανατριχιασα. . .

παιδια παντος, το οτι περασανε παιδια με 4-5k μορια, εμενα μου θυμιζει το ανοιγμα των επαγγελματων.Καλο δεν ειναι.

Αυτό δε θέλω καν να το σχολιάσω. Απορώ με τι βάσεις θα πάει ένα παιδάκι με 2,5 στο Μαθηματικό.

Ποιος πέρασε με αυτό το βαθμό σε μαθηματικό;

Απο ειδικες κατηγοριες (πολυτεκνοι κυριως).

Αυτο το τραγελαφικο θα κοπει του χρονου λενε.

Η δικια μου σχολη (Ηλεκτρονικα Υπολογιστικα Συστηματα ΤΕΙ Πειραια) απο 13700 επεσε στα 11500... τι να λεμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.