dimitris_s Μάϊος 12, 2011 #41 Μάϊος 12, 2011 Είχαμε μια παρόμοια σήμερα αλλά ευτυχώς καθόταν τελευταία gay alert - όλοι στα χαρακώματα
Periklis_pap Μάϊος 12, 2011 #42 Μάϊος 12, 2011 gay alert - όλοι στα χαρακώματα Σορρυ αλλά είπα να πάρω ενα καλό βαθμό έκθεση απο το να κοιτάζω μια μπιτσαζ...
dimitris_s Μάϊος 12, 2011 #43 Μάϊος 12, 2011 Σορρυ αλλά είπα να πάρω ενα καλό βαθμό έκθεση απο το να κοιτάζω μια μπιτσαζ...Ρε φούστη μου, γιατί τώρα τελευταία δε σηκώνει κανείς πλάκα; :wassat:
vic Μάϊος 13, 2011 #44 Μάϊος 13, 2011 Πολύ βλακέια το πρόγραμμα των Πανελληνίων. Ούτε δύο ολόκληρες μέρες για Μαθηματικά Κατεύθυνσης και 2.5 μέρες για Προγραμματισμό. Με ένα swap αυτών των δύο θα ήταν μια χαρά.
Hydra Μάϊος 13, 2011 #45 Μάϊος 13, 2011 Τι να πουμε εμεις που εχουμε τα θεωρητικα. Δε βγαζεις υλη ιστορια,λογοτεχνια,αρχαια σε 1μιση μερα με κανενα ταμα. Ο,τι γραψω
vic Μάϊος 13, 2011 #47 Μάϊος 13, 2011 Τώρα περιμένεις να τη βγάλεις; Καλή επιτυχία πάντως.Προφανώς δεν εννοεί να τη βγάλει τώρα. Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη.
PetrosD Μάϊος 13, 2011 #48 Μάϊος 13, 2011 Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη.Δε βγαζεις υλη ιστορια,λογοτεχνια,αρχαια σε 1μιση μερα με κανενα ταμα.Δε μίλαγε για μαθηματικά...
vic Μάϊος 13, 2011 #49 Μάϊος 13, 2011 Δε μίλαγε για μαθηματικά... Και ξαναγράφω ξανά το παραπάνω πόστ μου. Προφανώς δεν εννοεί να τη βγάλει τώρα. (τελεία) Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη. Και εξηγώ. Η πρώτη περίοδος επεξηγούσε αν θέλεις το ποστ του Hydra (όπως το κατάλαβα εγώ), ενώ η δεύτερη περίοδος ήταν ένα παράδειγμα το οποίο φαντάζομαι ότι ισχύει και στις άλλες κατευθύνσεις.
ARMAGEDDON Μάϊος 14, 2011 #50 Μάϊος 14, 2011 για μια άλλη φορά ασάφειες σε θέματα πανελλαδικών ....ρε ουστ #$!$% που βάζετε τα θέματαόταν μάθετε ανάγνωση και γραφή βάλτε θέματακαι στο Δ3. σύμφωνα κατα με έγινε δευτερογενής και τέσπα άχρηστοι αν ήξεραν να διαβάζουν διαγράμματα
Hydra Μάϊος 14, 2011 #52 Μάϊος 14, 2011 Και εμας αργησαν.9:15 τα πηραμε. Καταρχας μου την εδωσε γιατι δεν εγραψα την οξινη βροχη(που νομιζα ηταν εκτος υλης ο βλακας) και τον κυκλο του αζωτου που δεν τον ηξερα ποτε καλα. Κριμα ,γιατι δε νομιζω να ειχαν κατσει πολλα παιδια να βγαλουν 2 φορες ολη την υλη μεσα σε 1μιση μερα.Ειχα ξενυχτισει πολυ!!!! Η αποκριση ηταν πρωτογενης (επρεπε να πουμε και για το εμβολιο) .Ιδια ασκηση εκανα χτες στο φροντιστηριο και μολις ειδα το σχεδιαγραμμα,αμεσως μου ηρθε !!! Δεν πειραζει παιδια,παμε παρακατω....
Periklis_pap Μάϊος 14, 2011 #53 Μάϊος 14, 2011 Και εμείς 9:15 ξεκινήσαμε.Ήταν δυσκολούτσικα (εμένα μόνο το τρίτο με δυσκόλεψε). Και μου άρεσε που η διευκρίνηση που στείλανε στις 9 και 30 σε εμάς ήρθε στις 11.....
performer Μάϊος 14, 2011 #55 Μάϊος 14, 2011 Και εμείς 9:15 ξεκινήσαμε.Ήταν δυσκολούτσικα (εμένα μόνο το τρίτο με δυσκόλεψε). Και μου άρεσε που η διευκρίνηση που στείλανε στις 9 και 30 σε εμάς ήρθε στις 11.....15 εγραψα αλλα απ΄οτι λενε εχει γινει σφαγη σημερα και θεωρειται καλος βαθμος..btw neeeeeeeeeeeeextedit:μαθ. γεν εδινα, ναι αυτα που μας τα εδωσαν και μετα τα πηραν πισω για να τα δωσουν μια ωρα μετα..........
Periklis_pap Μάϊος 14, 2011 #57 Μάϊος 14, 2011 15 εγραψα αλλα απ΄οτι λενε εχει γινει σφαγη σημερα και θεωρειται καλος βαθμος.. Ναι λένε ότι γενικά ήταν σφαγή. Εγώ από 19 μέχρι 15. Ποια διευκρίνιση;; Διευκρίνηση: Άλλαξαν δυο λέξεις σε δυο εκφωνήσεις. btw neeeeeeeeeeeeext
ARMAGEDDON Μάϊος 14, 2011 #59 Μάϊος 14, 2011 Και εμας αργησαν.9:15 τα πηραμε.Καταρχας μου την εδωσε γιατι δεν εγραψα την οξινη βροχη(που νομιζα ηταν εκτος υλης ο βλακας) και τον κυκλο του αζωτου που δεν τον ηξερα ποτε καλα. Κριμα ,γιατι δε νομιζω να ειχαν κατσει πολλα παιδια να βγαλουν 2 φορες ολη την υλη μεσα σε 1μιση μερα.Ειχα ξενυχτισει πολυ!!!! Η αποκριση ηταν πρωτογενης (επρεπε να πουμε και για το εμβολιο) .Ιδια ασκηση εκανα χτες στο φροντιστηριο και μολις ειδα το σχεδιαγραμμα,αμεσως μου ηρθε !!! Δεν πειραζει παιδια,παμε παρακατω.... ρε ουστ που ήταν πρωτογενείς .... απορώ τόση ασχετοσύνη πια ...
Hydra Μάϊος 14, 2011 #60 Μάϊος 14, 2011 1.Ρε τους αλητες,βαλαν δυσκολα βιολογια αντι για εκθεση 2.Ρε τους αληταραδες,δε μας στειλαν καμια διευκρινηση 3.Ρε γαμωτο εχω γραψει σκατα,τωρα που ειδα τις απαντησεις. ΦΑΚ. Υ.Γ: ARMAGEDDON δες τις απαντησεις : Παρατηρούμε από την καμπύλη α, ότι η συγκέντρωση του αντιγόνου δεν αυξάνεται μετά την είσοδο του αντιγόνου στον οργανισμό, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μειώνεται και τελικά μηδενίζεται. Επίσης στην καμπύλη β η παραγωγή των αντισωμάτων ξεκινά μετά από περίπου 5 ημέρες από την είσοδο του αντιγόνου, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται για πρωτογενή ανοσοβιολογική απόκριση και προκαλείται χυμική ανοσία. Η απουσία των συμπτωμάτων σε συνδυασμό με τη μορφή της καμπύλης α εξηγείται από το γεγονός, ότι στο συγκεκριμένο άτομο το αντιγόνο εισήλθε με τη μορφή εμβολίου (τεχνητή ενεργητική ανοσία). Το εμβόλιο περιέχει νεκρά ή εσξασθενημένα μικρόβια ή τμήματά τους, τα οποία δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν και να προκαλέσουν την εμφάνιση συμπτωμάτων δηλαδή λοίμωξη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.