Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
gay alert - όλοι στα χαρακώματα :hehe:

Σορρυ αλλά είπα να πάρω ενα καλό βαθμό έκθεση απο το να κοιτάζω μια μπιτσαζ...

Σορρυ αλλά είπα να πάρω ενα καλό βαθμό έκθεση απο το να κοιτάζω μια μπιτσαζ...

Ρε φούστη μου, γιατί τώρα τελευταία δε σηκώνει κανείς πλάκα; :wassat:

Πολύ βλακέια το πρόγραμμα των Πανελληνίων. Ούτε δύο ολόκληρες μέρες για Μαθηματικά Κατεύθυνσης και 2.5 μέρες για Προγραμματισμό. Με ένα swap αυτών των δύο θα ήταν μια χαρά.

Τι να πουμε εμεις που εχουμε τα θεωρητικα.

Δε βγαζεις υλη ιστορια,λογοτεχνια,αρχαια σε 1μιση μερα με κανενα ταμα.

Ο,τι γραψω :getlost:

Τώρα περιμένεις να τη βγάλεις; Καλή επιτυχία πάντως.

Προφανώς δεν εννοεί να τη βγάλει τώρα. Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη.

Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη.
Δε βγαζεις υλη ιστορια,λογοτεχνια,αρχαια σε 1μιση μερα με κανενα ταμα.

Δε μίλαγε για μαθηματικά...

Δε μίλαγε για μαθηματικά...

Και ξαναγράφω ξανά το παραπάνω πόστ μου. :p

Προφανώς δεν εννοεί να τη βγάλει τώρα. (τελεία) Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη.

Και εξηγώ. Η πρώτη περίοδος επεξηγούσε αν θέλεις το ποστ του Hydra (όπως το κατάλαβα εγώ), ενώ η δεύτερη περίοδος ήταν ένα παράδειγμα το οποίο φαντάζομαι ότι ισχύει και στις άλλες κατευθύνσεις.

:victory:

για μια άλλη φορά ασάφειες σε θέματα πανελλαδικών ....

ρε ουστ #$!$% που βάζετε τα θέματα

όταν μάθετε ανάγνωση και γραφή βάλτε θέματα

και στο Δ3. σύμφωνα κατα με έγινε δευτερογενής και τέσπα

άχρηστοι

αν ήξεραν να διαβάζουν διαγράμματα

Και εμας αργησαν.9:15 τα πηραμε.

Καταρχας μου την εδωσε γιατι δεν εγραψα την οξινη βροχη(που νομιζα ηταν εκτος υλης ο βλακας) και τον κυκλο του αζωτου που δεν τον ηξερα ποτε καλα.

Κριμα ,γιατι δε νομιζω να ειχαν κατσει πολλα παιδια να βγαλουν 2 φορες ολη την υλη μεσα σε 1μιση μερα.Ειχα ξενυχτισει πολυ!!!!

Η αποκριση ηταν πρωτογενης (επρεπε να πουμε και για το εμβολιο)

.Ιδια ασκηση εκανα χτες στο φροντιστηριο και μολις ειδα το σχεδιαγραμμα,αμεσως μου ηρθε !!!

Δεν πειραζει παιδια,παμε παρακατω.... :T:

Και εμείς 9:15 ξεκινήσαμε.

Ήταν δυσκολούτσικα (εμένα μόνο το τρίτο με δυσκόλεψε). Και μου άρεσε που η διευκρίνηση που στείλανε στις 9 και 30 σε εμάς ήρθε στις 11.....

Και εμείς 9:15 ξεκινήσαμε.

Ήταν δυσκολούτσικα (εμένα μόνο το τρίτο με δυσκόλεψε). Και μου άρεσε που η διευκρίνηση που στείλανε στις 9 και 30 σε εμάς ήρθε στις 11.....

15 εγραψα αλλα απ΄οτι λενε εχει γινει σφαγη σημερα και θεωρειται καλος βαθμος..

btw neeeeeeeeeeeeext

edit:μαθ. γεν εδινα, ναι αυτα που μας τα εδωσαν και μετα τα πηραν πισω για να τα δωσουν μια ωρα μετα..........

15 εγραψα αλλα απ΄οτι λενε εχει γινει σφαγη σημερα και θεωρειται καλος βαθμος..

Ναι λένε ότι γενικά ήταν σφαγή. Εγώ από 19 μέχρι 15.

Ποια διευκρίνιση;;

Διευκρίνηση: Άλλαξαν δυο λέξεις σε δυο εκφωνήσεις.

btw neeeeeeeeeeeeext

:T:

Και εμας αργησαν.9:15 τα πηραμε.

Καταρχας μου την εδωσε γιατι δεν εγραψα την οξινη βροχη(που νομιζα ηταν εκτος υλης ο βλακας) και τον κυκλο του αζωτου που δεν τον ηξερα ποτε καλα.

Κριμα ,γιατι δε νομιζω να ειχαν κατσει πολλα παιδια να βγαλουν 2 φορες ολη την υλη μεσα σε 1μιση μερα.Ειχα ξενυχτισει πολυ!!!!

Η αποκριση ηταν πρωτογενης (επρεπε να πουμε και για το εμβολιο)

.Ιδια ασκηση εκανα χτες στο φροντιστηριο και μολις ειδα το σχεδιαγραμμα,αμεσως μου ηρθε !!!

Δεν πειραζει παιδια,παμε παρακατω.... :T:

ρε ουστ που ήταν πρωτογενείς .... απορώ τόση ασχετοσύνη πια ...

1.Ρε τους αλητες,βαλαν δυσκολα βιολογια αντι για εκθεση

2.Ρε τους αληταραδες,δε μας στειλαν καμια διευκρινηση

3.Ρε γαμωτο εχω γραψει σκατα,τωρα που ειδα τις απαντησεις.

ΦΑΚ. :wall:

Υ.Γ: ARMAGEDDON δες τις απαντησεις :

Παρατηρούμε από την καμπύλη α, ότι η συγκέντρωση του αντιγόνου δεν αυξάνεται μετά την είσοδο του αντιγόνου στον οργανισμό, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μειώνεται και τελικά μηδενίζεται. Επίσης στην καμπύλη β η παραγωγή των αντισωμάτων ξεκινά μετά από περίπου 5 ημέρες από την είσοδο του αντιγόνου, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται για πρωτογενή ανοσοβιολογική απόκριση και προκαλείται χυμική ανοσία. Η απουσία των συμπτωμάτων σε συνδυασμό με τη μορφή της καμπύλης α εξηγείται από το γεγονός, ότι στο συγκεκριμένο άτομο το αντιγόνο εισήλθε με τη μορφή εμβολίου (τεχνητή ενεργητική ανοσία). Το εμβόλιο περιέχει νεκρά ή εσξασθενημένα μικρόβια ή τμήματά τους, τα οποία δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν και να προκαλέσουν την εμφάνιση συμπτωμάτων δηλαδή λοίμωξη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.