Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

μέχρι της 28 είναι

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι δημιουργήσουν στα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password).

Επισημαίνεται, ότι οι προθεσμίες είναι αποκλειστικές και δεσμευτικές και μετά την παρέλευσή τους δεν γίνεται δεκτή καμία υποβολή ή τροποποίηση μηχανογραφικού δελτίου.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Όταν πάω να συμπληρώσω το μηχανογραφικό στα προσωπικά μου στοιχειά (Οδος, Πολη, τηλέφωνο, εμαιλ κλπ) λείπουν όλα. Να τα αφήσω κενά? (εχω την εντύπωση πως στο σχολείο μας είπαν δεν πειράζει)

Όταν πάω να συμπληρώσω το μηχανογραφικό στα προσωπικά μου στοιχειά (Οδος, Πολη, τηλέφωνο, εμαιλ κλπ) λείπουν όλα. Να τα αφήσω κενά? (εχω την εντύπωση πως στο σχολείο μας είπαν δεν πειράζει)

Συμπλήρωσέ τα καλλίτερα......

εμένα το φροντιστήριο μου είπε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε στο σχολείο !

Μπα δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί όταν το καταθέτεις σου δίνει και αριθμό πρωτοκόλλου άρα είσαι καλυμμένος άμα γίνει στραβή ότι εσύ το κατέθεσες.

Παραταση μεχρι 30/6 για τα μηχανογραφικα.

υπάρχει κάπου η σχετική ανακοίνωση?

εγώ το έχω έτοιμο εδώ και μέρες απλά αύριο θα συναντηθώ με ένα ειδικό σύμβουλο για το δει και να μου πει αν πρέπει να διορθώσω κάτι.

υπάρχει κάπου η σχετική ανακοίνωση?

εγώ το έχω έτοιμο εδώ και μέρες απλά αύριο θα συναντηθώ με ένα ειδικό σύμβουλο για το δει και να μου πει αν πρέπει να διορθώσω κάτι.

Μηχανογραφικό 2011: Ξεκίνησε η κατάθεση

Δελτίο Τύπου

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, λόγω της προκηρυχθείσας απεργίας από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για τις 28 και 29 Ιουνίου 2011, η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και καμία οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή πέραν αυτής της ώρας και ημέρας.

Λαμια;

Το χωριο του πατερα μου (Λιανοκλαδι) ειναι εξω απ΄την Λαμια και η συμβουλη μου ειναι να μην πας.

1)Η πιο κακασχημη πολη ever

2)Ειναι σαν ενα μεγαλο χωριο και οι ανθρωποι τουλαχιστον απο δικες μου εμπειριες ειναι στην νοοτροπια πιο "βλαχοι" και απο μερικους σε κατι κουτσοχωρια...

Καλο κουραγιο. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.