Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

Γενικα μη σταματατε σε λιγες σχολες βαλτε τες ολες οσες μπορειτε.

Μεχρι 100 δικαιουστε.

Εγω εβαλα πρωτο το ΜΙΘΕ με 14.096 μορια,αλλα εβαλα μετα ενα σωρο αλλες μεχρι και φιλολογικα με 17.000 μορια.Γιατι ποτε δε ξερεις.Μια στο εκατομμυριο να σπασει ο διαολος το ποδαρι,να παει το ΜΙΘΕ 17 και το το φιλολογικο 14.... :p

(they may say im a dreamer....but im not the only one la la la ... ) :D

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
Σταματάνε οι εισαγωγές φοιτητών και μετά από ν+2 κλείνει. Αν δεν έχεις τελειώσει μέχρι τότε τον ήπιες.

Και τι γίνεται τότε; Πρέπει να ξαναδώσεις πανελλήνιες για να μπεις σε μια άλλη σχολή; Και πάλι από την αρχή δηλαδή;

Και βεβαια οχι,αφου εγω θελω το ΜΙΘΕ ντε και καλα πριν απο τα αλλα,γιατι να βαλω τις υψηλοβαθμες,να γινει κανα ξαφνικο να πεσουν και να μπω εκει τελικα,αφου δε θελω να μπω εκει ...και τις θελω δευτερευοντως;; ;)

Τη μόνη χρονιά που κατά γενική ομολογία έβαλε εύκολα, αλλά εγώ είχα πάει χωρίς σοβαρό διάβασμα, κατά βάση μόνο με την παρακολούθηση και τα εργαστήρια, (Σεπτέμβριος 2006 διπλή -νομίζω- εξεταστική, οπότε τα μαθήματα ήταν κολλητά) και κόπηκα :wall:

Σε γενικές γραμμές, στο μάθημά του στο Φυσικό (Φυσική ΙΙ -θερμοδυναμική, εισ. στατιστική φυσική, στερεό σώμα-, αν δεν έχει αλλάξει) δε μπορείς να διαβάσεις 1-2 βδομάδες πριν την εξέταση και να έχεις ελπίδες να περάσεις (υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά αυτές ποτέ δεν αφήνουν μαθήματα στην τύχη).

Θέλει προετοιμασία όλο το εξάμηνο· διάβασμα, ασκήσεις, κόντρα ασκήσεις. Λογικό και έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά όταν έχεις 3 εργαστήρια την εβδομάδα -με υποχρεωτική εργασία, και πάνω σε ύλη που δεν έχεις διδαχθεί- και 5 θεωρίες, μετά από ένα παρόμοιο χειμερινό εξάμηνο, κάπου ρετάρεις και κάτι αφήνεις.

Από τα λεγόμενά σου να υποθέσω ότι έχεις τελιώσει(τυχερέ).Πράγματι μέχρι και φέτος αυτή ήταν η ΦΙΙ,από `11-`12

η `12-`13 με το νέο πρόγρμμα θα ενωθεί με την ΦIV(Κυματική-Οπτική),ακόμα πιο παλούκι δλδ.Γενικά Φυσικό Αθήνας

είναι μια κατάσταση μπ*****λο σε όλα.Το Σεπτέμβριο 2006 διπλή και το Σεπτέμβριο 2007 τριπλή:hang3: και φυσικά όπως είπες για τη ΦΙΙ το ιδιο ισχύει για το ~90% των μαθημάτων,άμα τα αφήσεις σε αφήνουν και αυτά

πάντως θα καλοπεράσεις με τους πρυτάνεις εκει κάτω (ειρωνικά το λέω) χερετίσματα στον Ξεζωνάκη και σε έναν άλλο μαλλιά

:p

Ο κ.Ξεζωνακης ειναι εξαιρετικός καθηγητής, αρκει βεβαια να διαβαζεις και να μην πας τουρίστας.

Και εδω που τα λεμε δεν ειναι δύσκολο το μαθημα του...μην τρελαθουμε.:)

Μεχρι και εργαστηριο+πισι μας βρηκε για την "ομαδα" προγραμματισμού-ασφάλειας δικτύων που εχουμε κανει για να πηγαίνουμε εκει να διαβάζουμε:T:

Ο κ.Ξεζωνακης ειναι εξαιρετικός καθηγητής, αρκει βεβαια να διαβαζεις και να μην πας τουρίστας.

Και εδω που τα λεμε δεν ειναι δύσκολο το μαθημα του...μην τρελαθουμε.:)

Μεχρι και εργαστηριο+πισι μας βρηκε για την "ομαδα" προγραμματισμού-ασφάλειας δικτύων που εχουμε κανει για να πηγαίνουμε εκει να διαβάζουμε:T:

(δεν είπα κακά λόγια για τον Mr Ξεζωνάκη ίσα ίσα μου άρεσε το μάθημά του :T:)

αλλά υπήρχε και ένας που απορώ πως βρισκότανε εκεί ! (δεν θυμάμαι όνομα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.