Dolly Ιούνιος 20, 2011 #401 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Στον ιδιωτικό τομέα αν είσαι κουλός θα πάρεις πόδι, δεν το συζητάει κανείς.Και προφανώς σιγά το πράγμα να έχει ένα βύσμα και να μην ψάχνετε σαν τόσο κόσμο. Μακάρι να είχαν και άλλοι.Αυτό που θίγω εγώ είναι πως είναι ανόητο και ανώριμο ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να γράψεις πάνω από 13 να μην ξαναδώσεις και να πάς για ένα πτυχίο που θα σε καλύψει ΠΟΛΥ περισσότερο για ΟΛΗ σου την ζωή και θα σου ανοίξει πιο εύκολα πόρτες αν κάτι πάει στραβά, παρά μια καβάτζα που σήμερα υπάρχει αύριο δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #402 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Στον ιδιωτικό τομέα αν είσαι κουλός θα πάρεις πόδι, δεν το συζητάει κανείς.Και προφανώς σιγά το πράγμα να έχει ένα βύσμα και να μην ψάχνετε σαν τόσο κόσμο. Μακάρι να είχαν και άλλοι. Αυτό που θίγω εγώ είναι πως είναι ανόητο και ανώριμο ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να γράψεις πάνω από 13 να μην ξαναδώσεις και να πάς για ένα πτυχίο που θα σε καλύψει ΠΟΛΥ περισσότερο για ΟΛΗ σου την ζωή και θα σου ανοίξει πιο εύκολα πόρτες αν κάτι πάει στραβά, παρά μια καβάτζα που σήμερα υπάρχει αύριο δεν υπάρχει. Έχεις δίκιο αλλά και πάλι είναι σχετικό, μπορεί να τα έχει βάλει κάτω και να έχει δει πως δεν τον συμφέρει να χάσει 1 χρόνο για να ξαναδώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 20, 2011 #403 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Να "χάσει" ένα χρόνο στα 17 του για να μην χάσει 1 ζωή που λέει ο λόγος?!Αν ο χρόνος αυτός σου δώσει κάτι, χαμένος δεν είναι ούτε για πλάκα.Αν τον χρόνο αυτό δεν κάνεις τίποτα, τον χάνεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 20, 2011 #404 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να κάτσει να ξαναδώσει στην Ελλάδα.Του χρόνου ένας Θεός ξέρει πόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα.Πόσα τραγικά καταλάθως λάθη θα συμβούνε.Πόσες σχολές θα κλείσουνε, πόσες θα υπολειτουργούνε.Συν το θέμα της δουλειάς, ιδιαίτερα σε επαγγέλματα που έχουνε πολύ ορολογία κλπ στο εξωτερικό θα έχει κανείς θέματα, Ελλάδα ανάθεμα να βρείς και δουλειά στο επάγγελμα σου ( δεν θέτω καν το θέμα της μισθοδοσίας και των συνθηκών ).Όποιος έχει βλέψεις και όνειρα για την ζωή του, δεν νομίζω πως κανένα από αυτά αν δεν ζεί σε μια ουτοπία, δεν λαμβάνουνε μέρος στην Ελλάδα δυστυχώς.Με δασκάλους και καθηγητές ανεύθυνους και ανεπαρκείς να "διδάσκουνε" τα παιδιά στις κρισιμότερες τάξεις για μαθήματα "αλυσίδας" ( ουί και αλίμονο αν ξεκινήσεις τα μαθηματικά με κενά, μεγάλα ή μικρά... ) και ουσιαστικά να δημιουργούνε καμμένα χαρτιά.Για τις δουλειές μέσω βύσματως ( δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, ούτε στον φίλτατο performer ) είναι θέμα νοοτροπίας και ευθύνης.Εγω προσωπικά δεν θα το έκανα σε καμμία περίπτωση, δεν το βρίσκω λογικό ούτε σωστό να φάω την Α,Β,Γ,χ,ψ θέση από οποιονδήποτε άλλο, είτε είμαι καλύτερος του είτε χειρότερος του παίρνοντας την θέση με λάθος τρόπο.Πόσο μάλλον αν είναι να απολυθεί ο Ψ δίχως λόγο για να προσληφθώ εγω στην θέση του χάρη της φιλίας μου με τον Χ,Υ, ή ιδιοκτήτη, κλπ.What goes around, comes around. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούνιος 20, 2011 #405 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Αναζήτηση Επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσηγια το Ακαδ. έτος 2010 - 11 Mετά τις 13:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #406 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Αναζήτηση Επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσηγια το Ακαδ. έτος 2010 - 11 Mετά τις 13:00Στα σχολεία και εκεί μετά τις 13:00? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούνιος 20, 2011 #407 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Οχι στα σχολεία εχουν αναρτηθεί ηδη,στο internet μετα τις 13:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 20, 2011 #408 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Ωραία Πέππα, και όσοι δεν μπορούν να πάνε έξω ΤΙ θα κάνουν? Επειδή δηλαδή μερικές / κάποιες σχολές δεν λειτουργούν σωστά να μην σπουδάζει κανείς ή να κάθεται όπου περάσει γιατί "όλα ειναι σκατά" >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 20, 2011 #409 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Ωραία Πέππα, και όσοι δεν μπορούν να πάνε έξω ΤΙ θα κάνουν? Επειδή δηλαδή μερικές / κάποιες σχολές δεν λειτουργούν σωστά να μην σπουδάζει κανείς ή να κάθεται όπου περάσει γιατί "όλα ειναι σκατά" >?Δεν ξέρω ρε man τι να κάνουνε.Ποιός ξέρει τι είναι σωστό και λάθος, και μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για να σπρώξει πρός μια μεριά ή την άλλη, ή κάποια άλλη μεσοβέζικη λύση στην ζωή του άλλου ?Δεν ξέρουμε τι είναι σωστό και τι λάθος. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.Μπορεί να πάρουμε σωστό δρόμο και εν τη πορεία να οδηγηθούμε σε λάθος προορισμό.Πάντως το να ξαναδώσει κανείς πανελλήνιες ( που κανείς δεν σου εγγυάται το αποτέλεσμα, μπορεί με περισσότερο και καλύτερο διάβασμα είτε λόγω "συγκυριών" είτε προβληματικών θεμάτων, ή και παλουκιών να γράψεις χειρότερα την 2η φορά. Τότε τι κάνεις ? ) με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και το δυσοίωνο οικονομικοπολιτικοπολιτισμικά μέλλον δεν μου φαίνεται καθόλου καλή ιδέα.Δεν είναι μόνο το να περάσεις σε μια καταραμένη σχολή.Έχεις σπουδές 4-5 χρόνια, σε τέτοιο βάθος χρόνου μπορεί κάλιστα η σχολή Α που πέρασες ξαφνικά μια μέρα να βαρέσει κανόνι.Μπορεί και να είναι τέλεια, και το ΤΕΙ/ΑΕΙ στην τάδε κομώπολη ( το θέμα περισσότερο είναι το οικονομικό, δεν βγαίνει ο κόσμος, πόσο μάλλον να συντηρεί δύο σπίτια ) να αποδειχθεί απίστευτα καλό σε υλικό ( μαθήματα, καθηγητές, κλπ ), και να βγείς και σούπερ ντούπερ... πολιτικός μηχανικός π.χ.Το μετά είναι το όλο ζουμί.Τι ανεργία θα υπάρχει ? Τι "αξιοκρατία" ? Ευκαιρίες καριέρας/σταδιοδρομίας ? Θα πάρεις κανά έργο, ή θα τα παίρνει όλα ετσιθελικά ο Βουβώς, ο Κουφός, κλπ ? Θα υπάρχει κράτος τότε ? Και τελικά, θα ζείς ή θα "επιβιώνεις" ? Άξιζε τελικά τον χρόνο, κόπο και έξοδα ?Ίσως τα παραλέω κάπου, αλλά προτιμώ να έχω σαν βάση το worst case scenario, παρά το μακράν φιλόδοξο ή το comme ci comme ca.Η ξενιτιά δεν είναι εύκολη, κάποιες φορές ίσως και αδύνατη, όχι απλά άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου, αλλά αν το κάνεις επειδή πραγματικά θες να κάνεις κάποια πράγματα, και όχι αναζητώντας δημοσιουπαλληλική διέξοδο σε άλλη χώρα απλώς, αξίζει.Αυτή φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη, εκ εμπειριών κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούνιος 20, 2011 #410 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Εχει κλατάρει το site των αποτελεσμάτων ή είναι μόνο σε μένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #411 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 πρέπει να τα έχουν παίξει οι servers !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #412 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Δεν θα πω πόσο πήρα απλά θα πω πως πήρα έκθεση 15 ενώ περίμενα 12 στην καλύτερη.....Οι σερβερ λογικά τα έχουν παίξει, εμένα τα είδε ο πατέρας μου από τη δουλειά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #413 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Εμένα δεν με βρίσκει κιόλας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #414 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Εμένα δεν με βρίσκει κιόλας ! και εμενα το ιδιο βγαζει, στον πατερα μου δεν ξερω πως μπηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 20, 2011 #415 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Εμένα δεν με βρίσκει κιόλας ! Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #416 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 γ @ μ ώ τα λεφτά που δίνουμε ... τόσα λεφτά φάγανε να φτιάξουνε server ώστε να είναι αξιόπουστα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #417 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Ο πατέρας μου πως στο διάολο μπήκε χακερ είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #418 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 δεν έχω ιδέα - που ξέρεις peri μπορεί να ήτανε στα νιάτα του !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 20, 2011 #419 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Δεν εγραψα καλα και σιγουρα δε με αντιπροσωπευει ο βαθμος. 14.3 εβγαλα.Μαλλον θα ξαναδωσωPerformer εισαι τυχερος που εχεις το μεσο,αλλα οπως λεει και ο λαος μαθε τεχνη και ασ'την.Και ο ιδιωτικος τομεας δεν ειναι καθολου σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #420 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 δεν έχω ιδέα - που ξέρεις peri μπορεί να ήτανε στα νιάτα του !!! ούτε ένα DVD στο PS3 δεν μπορεί να βάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.