Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

Δεν ξερω ,αλλα θελωωω το γουνακιιιι!!!!!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SCaOfWVVdAQ]YouTube - ‪Το γουνάκι!‬‏[/ame]

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Πιο πιθανό να ακυρωθούν οι 400 γιατί κοστίζει να δώσουν πάλι ολοι. ΑΝ και κανονικά πρέπει να δώσουν παλι όλοι γιατί αν όντως υπήρχε διαρροή πως ξέρουν ότι ηταν μόνο 400?

Δε σας εφτανε το ___λι που φαγατε σημερα,θελετε να ξαναδωσετε ε; :p

Δε σας εφτανε το ___λι που φαγατε σημερα,θελετε να ξαναδωσετε ε; :p

ναι και μαθηματικά κατε αν γίνεται ! :p

τώρα συνηθίσαμε

Γιατί όχι? Χειρότερα να πάμε δεν το βλέπω, εκτός και αν την δούνε εκδικητές μασκοφόροι και βάλουν επαναληπτικές style θεματα και το πολυτεχνείο πεσει στα 15000 :p

Καλά που υπαρχουν και τα βοηθήματα γιατι δεν παλεύετε το ΑΕΠΠ απο το βιβλιο ετσι οπως το εχουν κάνει!!:wall:

Καλά που υπαρχουν και τα βοηθήματα γιατι δεν παλεύετε το ΑΕΠΠ απο το βιβλιο ετσι οπως το εχουν κάνει!!:wall:

μια χαρα το βρισκω εγω :/

για θεωρια μιλαμε ή για ασκησεις?

ασκησεις φουλ βοηθημα

θεωρια σχολικο

Ετσι οπως είναι τα κεφάλαια . πχ το 7 κεφ συμπληρώνει 2 κεφ...

κάποιοι ωραίοι τίτλοι για τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΟΥ 2011

<< Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 93 ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΑ 3 >>

<<ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΟΥ 2011>>

<<Παραιτήθηκε βαθμολογητής στις Πανελλαδικές για λόγους συνείδησης>>

<<Πανελλήνιες: απαιτήσεων το αδίδακτο κείμενο στα Αρχαία, πολύ δύσκολα τα θέματα στη Φυσική>>

<<Φροντιστήριο έστελνε με sms τις απαντήσεις στις Πανελλαδικές>>

.

.

.

.

έτσι μια καλλιτεχνική άποψη των πανελλήνιων 2011 ... (απείραχτει η φώτο όπως βγήκε αλλά τα επειδή δεν έχω φότοσοπ -φορματ:dance3:- τα έβαλα με την ζωγραφική η οποία είναι για τα #$%!.)

2011d.jpg

iso 800

f 3.5

1/10s

hahaha η ημερομηνία έχει οριστεί 23 ,ενω θα εχουν ακομα κάποιοι να δώσουν ΑΟΘ

hahaha η ημερομηνία έχει οριστεί 23 ,ενω θα εχουν ακομα κάποιοι να δώσουν ΑΟΘ

και ενας απο αυτους ειμαι και γω:fun::fun::fun::fun:

Πολυς ντορος για το τιποτα με τα sms.

Λες και αν πετυχουν πουθενα αυτοι οι γελοιοι τυποι που θελουν σμς στις πανελληνιες λυθηκε το προβλημα της ζωης τους και δεν θα σκαλωσουν καπου αλλου...Η ανικανοτητα αργα η γρηγορα θα βγει στην επιφανεια...

Πολυς ντορος για το τιποτα με τα sms.

Λες και αν πετυχουν πουθενα αυτοι οι γελοιοι τυποι που θελουν σμς στις πανελληνιες λυθηκε το προβλημα της ζωης τους και δεν θα σκαλωσουν καπου αλλου...Η ανικανοτητα αργα η γρηγορα θα βγει στην επιφανεια...

Πως το εξηγεις, καρμικα η λογικά-εμπειρικα; Μαρεσε η σκεψη σου...

Πως το εξηγεις, καρμικα η λογικά-εμπειρικα; Μαρεσε η σκεψη σου...

Μάλλον λογικά. Είχα παρόμοιυς τύπους στο πανεπιστήμιο που δεν μπορούσαν να λύσουν μια μέθοδο των τριών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.