Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

Ειμαι σιγουρα πολυ ατυχο ον!!!

Οπως και στη βιολογια εδω βρηκαν να μου βαλουν 2 ερωτησεις απο τα 2 κομματια που δεν ηξερα καθολου καλα και τα ειχα διαβασει πριν λιγες μερες πρωτη φορα.

Ενταξει ελεος,ποσο πιο ατυχος να μαι; Και το χειροτερο; Εγραψα 8 σελιδες πραμα και επειδη αυτες οι 2 ερωτησεις πιανουν πολυ (η μια 3 μοναδες στα 20) ,,,,,θα παρω τα μη πω :wall:

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Μωρε αυτο επρεπε να το σκεφτω ολη την υπολλοιπη χρονια.

Εβγαλα ολη την υλη της ιστοριας αυτες τις 2 μερες,αλλα ηταν ενα μαθημα που το ειχα διαβασει μεχρι τη μεση παλια....το διαβασα τωρα ολο,αλλα λογικο ειναι με την πρωτη φορα να μην το μαθω καλα.

Αλλα ειναι δυνατον απο εκατον τοσες σελιδες να με ρωταει αυτη τη παραγραφο και να μου τη πιανει και για 15 μοναδες;

Απλα με εβαλε στο ματι το συμπαν. :hang3:

Μωρε αυτο επρεπε να το σκεφτω ολη την υπολλοιπη χρονια.

Εβγαλα ολη την υλη της ιστοριας αυτες τις 2 μερες,αλλα ηταν ενα μαθημα που το ειχα διαβασει μεχρι τη μεση παλια....το διαβασα τωρα ολο,αλλα λογικο ειναι με την πρωτη φορα να μην το μαθω καλα.

Αλλα ειναι δυνατον απο εκατον τοσες σελιδες να με ρωταει αυτη τη παραγραφο και να μου τη πιανει και για 15 μοναδες;

Απλα με εβαλε στο ματι το συμπαν. :hang3:

"If anything can go wrong, it will" :)

Go on, και φρόντισε να μη ρισκάρεις πάλι στα μαθήματα που σού απομένουν. ;)

Λενε οτι τα θεματα της Φυσικης θα τα βαλει η ιδια επιτροπη που εβαλε τα μαθηματικα κατευθυνσης.

Καλο κουραγιο!! :p

δεν πειράζει γίναμε άντρες τώρα ότι και να βάλουν θα γράψουμε ...

εσύ κοίτα να πάρεις μαζί σου την βαζελίνη μπορεί να χρειαστεί :p

Ξερεις κατι και το λες αυτο;

Τη θεωρητικη δε τη μαμησαν ακομη οσο περιμενε .... το βλεπω να ρχεται :p

Ε καλά μην ανχωνεσαι και εμείς τις ίδιες ποσότητες βαζελίνης θα χρειαστούμε αύριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.