Hydra Μάϊος 18, 2011 #181 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Ειμαι σιγουρα πολυ ατυχο ον!!! Οπως και στη βιολογια εδω βρηκαν να μου βαλουν 2 ερωτησεις απο τα 2 κομματια που δεν ηξερα καθολου καλα και τα ειχα διαβασει πριν λιγες μερες πρωτη φορα. Ενταξει ελεος,ποσο πιο ατυχος να μαι; Και το χειροτερο; Εγραψα 8 σελιδες πραμα και επειδη αυτες οι 2 ερωτησεις πιανουν πολυ (η μια 3 μοναδες στα 20) ,,,,,θα παρω τα μη πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 18, 2011 #182 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Ρε Χύτρα δεν πρέπει να αφήνεις πράγματα στην τύχη και να ελπίζεις ότι ΔΕΝ θα πέσουν.Γιατί λόγω Μέρφι τελικά θα πέσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 18, 2011 #183 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Μωρε αυτο επρεπε να το σκεφτω ολη την υπολλοιπη χρονια.Εβγαλα ολη την υλη της ιστοριας αυτες τις 2 μερες,αλλα ηταν ενα μαθημα που το ειχα διαβασει μεχρι τη μεση παλια....το διαβασα τωρα ολο,αλλα λογικο ειναι με την πρωτη φορα να μην το μαθω καλα.Αλλα ειναι δυνατον απο εκατον τοσες σελιδες να με ρωταει αυτη τη παραγραφο και να μου τη πιανει και για 15 μοναδες; Απλα με εβαλε στο ματι το συμπαν. :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάϊος 18, 2011 #184 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Να και οι λύσεις του ΑΟΔΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 18, 2011 #185 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Μωρε αυτο επρεπε να το σκεφτω ολη την υπολλοιπη χρονια.Εβγαλα ολη την υλη της ιστοριας αυτες τις 2 μερες,αλλα ηταν ενα μαθημα που το ειχα διαβασει μεχρι τη μεση παλια....το διαβασα τωρα ολο,αλλα λογικο ειναι με την πρωτη φορα να μην το μαθω καλα. Αλλα ειναι δυνατον απο εκατον τοσες σελιδες να με ρωταει αυτη τη παραγραφο και να μου τη πιανει και για 15 μοναδες; Απλα με εβαλε στο ματι το συμπαν. :hang3: "If anything can go wrong, it will" Go on, και φρόντισε να μη ρισκάρεις πάλι στα μαθήματα που σού απομένουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 18, 2011 #186 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 σημερα ρισκαρα πολυ και διαβασα τα sos απο τα sos:p:p:p παλι καλα που μου βγηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 18, 2011 #187 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Εγώ καλά που τα διάβασα όλα γιατί από τα SOS που μας δώσανε στο σχολείο έπεσε μόνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 18, 2011 #188 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 προσεξες τα sos που σου εδωσα????ολα απο κει επεσαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 18, 2011 #189 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 προσεξες τα sos που σου εδωσα????ολα απο κει επεσαν!!! Τα είδα και αυτά και σε ευχαριστώ πολύ! αλλά αποφάσισα να τα διαβάσω όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 18, 2011 #190 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Εγώ πάντως που έδωσα πέρσι, λίγο που τα είδα τώρα έπιασα τα μισά από το Α1 και τα Α2, Α3 (το Α4 ήταν εκτός ύλης πέρσι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 19, 2011 #191 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Φυσική αύριο θα πέσει διπλό εκκρεμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 19, 2011 #192 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Λενε οτι τα θεματα της Φυσικης θα τα βαλει η ιδια επιτροπη που εβαλε τα μαθηματικα κατευθυνσης. Καλο κουραγιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 19, 2011 #193 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Η ίδια? Τι είναι φυσικομαθηματικοί? (όπως ειχε πει και ένας καθηγητής στο σχολείο, αύριο θα είστε γυμνοί στον τυφώνα με τα αγγούρια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 19, 2011 #194 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Φυσική αύριο θα πέσει διπλό εκκρεμές Μπα, το πολύ να βάλουν κανένα θέμα κυματομηχανικής που θα λύνεται με απλή γνώση της εξίσωσης Schroedinger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 19, 2011 #195 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Λενε οτι τα θεματα της Φυσικης θα τα βαλει η ιδια επιτροπη που εβαλε τα μαθηματικα κατευθυνσης.Καλο κουραγιο!! δεν πειράζει γίναμε άντρες τώρα ότι και να βάλουν θα γράψουμε ... εσύ κοίτα να πάρεις μαζί σου την βαζελίνη μπορεί να χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 19, 2011 #196 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Ξερεις κατι και το λες αυτο; Τη θεωρητικη δε τη μαμησαν ακομη οσο περιμενε .... το βλεπω να ρχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάϊος 19, 2011 #197 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Παίδες μη ξεχάσετε να διαβάσετε τη γενική θεωρία της σχετικότητας PS. Good Luck everybody !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 19, 2011 #198 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Ξερεις κατι και το λες αυτο;Τη θεωρητικη δε τη μαμησαν ακομη οσο περιμενε .... το βλεπω να ρχεται Ε καλά μην ανχωνεσαι και εμείς τις ίδιες ποσότητες βαζελίνης θα χρειαστούμε αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 19, 2011 #199 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Καλη μας επιτυχια ,οπως και να 'χει Τελειωσαμε σχεδον!! (εκτος απο τον uNick..... νια νια !! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 19, 2011 #200 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 θαυμάστε έναν σωστό άνθρωπο 2011: - "" , Patranews- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.